Toate ofertele imobiliare prezente pe site sunt actualizate zilnic! Ne puteti contacta la tel: 0745/762272; 0744/227672

Localizare agentie

Cauta imobil


vanzare inchiriere

Camere
Sup. intre si m2
Pret maxim
EURO

Ai un imobil de
vanzare/inchiriat?

Adauga un anunt gratuit

Nu ai gasit pe site
imobilul dorit?

Adauga gratuit o cerere

INFO IMOBILIAR
-Tipuri de acte
-Credit imobiliar
-Credit ipotecar


Acum sunt
5
utilizatori online.

CREDIT IPOTECAR

BCR (partener GESI IMOB)
Raiffeisen Bank
Alpha Bank
Bancpost
Banca Transilvania
UniCredit Tiriac Bank
Credit Europe Bank
Volksbank

Hot offers

Apartament 3 camere zona de sus -Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
Mercur
Detalii: Apartament 3 camere de inchiriat, mobilat si utilat! Sufrageria si unul din dormitoare sunt amenajate, iar al doilea dormitor este gol ( poate fi folosit pt depozitare sau dressing). pretul chiriei este de 220 euro neg.
PRET: 220 €

Apartament 2 camere zona centrala -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: Apartament cu 2 camere, decomandat, zona ultracentrala! Imobilul este dotat cu centrala termica proprie, stolarie din Pvc cu geamuri termopan, usi interior schimbate, gresie, faianta, parchet! Se vinde mobilat si utilat! pret 31.500 euro neg
PRET: 31500 €

Apartament 3 camere de vanzare zona centrala -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: Apartament cu 3 camere sd, cu balcon, etaj 3, zona centrala;imobilul este dotat cu centrala termica proprie, stolarie din PVC cu geam termopan, gresie, faianta, parchet! Se vinde mobilat! Pret 32.500 euro
PRET: 32500 €

Apartament 3 camere de vanzare zona centrala -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
B DUL OITUZ
Detalii: APARTAMENT CU 3 CAMERE DECOMANDAT, BALCON INCHIS, ETAJ 2/4, DOTAT CU CENTRALA TERMICA PROPRIE, FARA ALTE IMBUNATATIRI!
PRET: 35000 €

Apartament 3 camere de vanzare zona ultracentrala -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
ultracentrala
Detalii: Apartament cu 3 camere, zona ultracentrala , etaj 3/4, balcon, renovat complet; este dotat cu centrala termica proprie, stolarie din PVC cu geamuri din termopan, instalatie termica si sanitara noi, izolatie exterioara, gresie, faianta, parchet, usi interior schimbate, usa metalica;se vinde complet mobilat si utilat!
PRET: 45000 €

Garsoniera situata in zona Dallas - Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: garsoniera
Zona:
jos
Detalii: Garsoniera la cheie, complet mobilata si utilata! Imobilul este complet renovat, dotat cu centrala termica proprie, stolarie de pvc cu geam termopan, gresie, faianta, parchet, usi interior schimbate, usa metalica! este libera de sarcini, cumparatorul se poate muta imediat! pret 19.700 euro
PRET: 19700 €

Apartament 3 camere zona de jos , bloc nou -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona de jos
Detalii: Apartament cu 3 camere decomandate, 2 bai, 2 balcoane, dotat cu centrala termica proprie, aer conditionat, parchet si usi din lemn masiv, partial mobilat!
PRET: 42000 €

!!!Apartament 2 camere zona de sus-Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: APARTAMENT CU 2 CAMERE, ZONA DE SUS, ETAJ 2,INSTALATIE PE CUPRu, CENTRALA TERMICA!
PRET: 20900 €

Apartament 2 camere zona de jos , bloc nou -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
jos
Detalii: Apartament cu 2 camere, zona de jos , dotat cu balcon , uscator si beci, renovat cu gresie, parchet, faianta, centrala termica proprie, stolarie din PVC cu termopan. se poate vinde mobilat sau gol
PRET: 35000 €

Apartament 2 camere zona de sus-Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament cu 2camere, zona de sus, etaj intermediar, dotat cu centrala termica proprie, stolarie din PVC cu geamuri din termopan, izolatie exterioara, liber la vanzare! toate actele sunt la zi!
PRET: 27000 €

Apartament de vanzare cu 2 camere in zona de sus-Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona de sus
Detalii: Apartament cu 2 camere, situat in zona de sus a orasului. Un apartament modern finisat, spatios, bine compartimentat, prevazut cu centrala termica proprie pe cupru, stolarie pvc cu geam termopan, usi interioare noi, balcon inchis in termopan, bucatarie spatioasa cu mobila incorporata, baie mare, camere luminoase, usa metalica. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat. Daca acest imobil v-a trezit interesul va asteptam la o vizionare ! Pretul este negociabil !
PRET: 32000 €

Apartament de vanzare cu 2 camere in zona ultracentrala -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona ultracentrala
Detalii: Apartament cu 2 camere foarte spatios, situat in zona ultracentrala a orasului, renovat complet. Locuinta beneficiaza in interior de centrala termica, geamuri termopan, parchet, gresie , faianta, de inalta calitate usi noi la interior, boxa, usa metalica. Imobilul se vinde gol, astfel ofera posibilitatea cumparatorului sa-i dea o nota personala. Daca acest imobil v-a trezit interesul va asteptam la o vizionare! Pretul este negociabil !
PRET: 36500 €

Apartament 2 camere zona de sus , bloc nou -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona de sus
Detalii: Apartament cu 2 camere, decomandat, situat in zona de sus a orasului, bloc nou. Un apartament spatios, bine compartimentat, prevazut cu centrala termica proprie pe cupru, stolarie pvc cu geam termopan, bucatarie spatioasa, baie mare, balcon inchis in termopan, camere luminoase, usa metalica. Apartamentul se vinde gol. Daca acest imobil v-a trezit interesul va asteptam la o vizionare ! Pretul este usor negociabil !
PRET: 31000 €

SPATIU COMERCIAL P+1 DE INCHIRIAT!

DE INCHIRIAT

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
zona de jos
Detalii: Proprietate imobiliara de tip spatiu comerial, situata in zona de jos a orasului. Este foarte bine amplasat detinand parcare proprie. Parterul are o suprafata utila de 500 mp, 50 mp terasa si 100 de mp balconul. Aici se regasesc : bucataria, 2 bai, camera pentru personal, hol acces, camera pentru depozitare si terasa. Imobilul dispune la interior de urmatoarele utilitati si facilitati: beneficiaza de contracte active E ON 2.20 / 3.80 ( GAZ SI ENERGIE) si contract RAJA, dispune de hidrant propriu la accesul in cladire, centrala termică 125 kw, 7 ventiloconvectoare si distribuitoare, grup sanitar cu 4 bai independente, instalatie electrica noua si tablou separat de bucatarie, termopane SALAMANDER si închidere oscilobatanta pe fiecare fereastră. Bucătăria are o suprafață de 100 mp compartimentata conform cerintelor pentru obtinerea autorizatiei DSV ( sala pentru gatit, sala de mese si toaleta, usa de acces pentru aprovizionare si magazie depozitare). Pret inchiriere Parter 2.000 EURO/LUNA ! La ETAJ 1 se regaseste un loc de joaca pentru copiii cu o suprafata de 220 mp utili ( 120 mp modulul de joaca). Beneficiile acestuia sunt : Curent, gaz, apa curenta, apometre separate față de contractul de jos, electricitate, gaze naturale, cu contract separat față de parter, grup sanitar pentru fete/ baieti, stolarie din pvc cu geamuri termopan, urcare separata fata de zona reataurantului ( parter). Pretul de vanzare pentru spatiu de joaca ( modulul de joaca) este de 40.000 EURO/ exista si varianta inchirierii. Spatiile ( etajele imobilului) se pot inchiria / vinde impreuna sau separat ! Fiecare din spatii are intrare separata, nefiind interdependente !
PRET: 2000 €

Casa de vinzare situata în Satul Catolic- Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
SATUL CATOLIC
Detalii: Casa are 100 mp utili, situata in Satul Catolic, la strada principala, construita din caramida. Terenul are o suprafata totala de 800 mp. Locuinta beneficiaza de curent electric, apa curenta si canalizare. Detine o curte spatioasa cu vita de vie pe rod si o anexa. Pretul este negociabil !
PRET: 36500 €

Casa de vanzare P+M- Caiuti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Popeni
Detalii: Casa de vanzare in Popeni cu o suprafata totala de 60 mp ce are o curte spatioasa si o gradina de 1.600 mp cu deschidere de 16 mp. Locuinta are la parter: living, bucatarie mare incorporata si un dormitor iar la mansarda o camera . Locuinta dispune la interior de urmatoarele utilitati si facilitati : stolarie pvc cu geam termopan, usi interioare noi din lemn masiv, gresie, faianta, parchet, izolata la exterior cu polistiren de 10 cm,curtea frumos amenajata, si o gradina cu vita de vie pe rod. Pretul este negociabil !
PRET: 23500 €

Apartament 2 camere zona de sus-Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona de sus
Detalii: Apartament cu 2 camere, situat in zona de sus a orasului, la etajul 1. Un apartament bine compartimentat, prevazut cu centrala termica proprie, stolarie pvc cu geam termopan, usi interioare noi, bucatarie spatioasa, baie mare, usa metalica. Apartamentul se vinde mobilat si utilat partial. Daca acest imobil v-a trezit interesul va asteptam la o vizionare ! Pretul este usor negociabil !
PRET: 25000 €

Apartament 3 camere zona de sus , bloc nou -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona de sus
Detalii: Apartament cu 3 camere, decomandat, este situat in zona de sus a orasului. Un apartament spatios, bine compartimentat, prevazut cu: centrala termica, o bucatarie foarte mare, 2 bai, usi din lemn masiv la interior, balconul este inchis, pardoseala este finisata cu parchet in dormitoare, peretii vopsiti cu lavabila, tamplaria exterioara este realizata din profile de PVC avand geamuri de termopan, gresie, faianta, usa metalica. Daca acest imobil v-a trezit interesul va asteptam la o vizionare! Pretul este usor negociabil !
PRET: 39500 €

INCHIRIAT

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
zona de sus
Detalii: Apartament cu 2 camere spatioase renovat, situat in zona de sus a orasului. Imobilul dispune la interior de urmatoarele utilitati si facilitati : centrala termica proprie cu instalatie pe cupru, geamuri termopan cu stolarie din PVC, mobila de bucatarie incorporata, balcon inchis in termopan, usi interioare noi, parchet, gresie, faianta, usa metalica. Locuinta se inchiriaza mobilata si utilata complet.
PRET: 250 €

Apartament 4 camere zona de sus, BLOC NOU -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona de sus
Detalii: Apartament cu 4 camere, decomandat, este situat in zona de sus a orasului. Un apartament, spatios, bine compartimentat, modern finisat, fiind prevazut cu: centrala termica pe cupru,instalatia sanitara si cea electrica schimbate, 4 dormitoare spatioase, mobilate cu mobila noua, moderna, dressing, 2 bai mari cu cada si cabina dus, usi noi la interior din lemn masiv, pardoseala este finisata cu parchet in dormitoare, peretii vopsiti cu lavabila, tamplaria exterioara este realizata din profile de PVC avand geamuri de termopan, rulouri exterioare din aluminiu gresie, faianta, izolat complet, inclusiv tavane cu vata minerala, camara pe casa scarii, acces la uscator, usa metalica. Apartamentul se vinde mobilat si utilat complet. Pretul este negociabil !
PRET: 56900 €

Apartament 2 camere zona de sus-Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona de sus
Detalii: Apartament cu 2 camere, decomandat, renovat complet, situat in zona de sus a orasului. Imobilul dispune la interior de urmatoarele utilitati si facilitati :geamuri termopan cu stolarie din PVC, balcon inchis, usi interioare noi, instalatie electrica schimbata, parchet, gresie, faianta, usa metalica. Pretul este negociabil.
PRET: 34000 €

Apartament 2 camere zona de sus , bloc nou -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament cu 2 camere, decomandat, situat in bloc nou, zona de sus a orasului. Locuinta este partial renovata avand ca imbunatatiri centrala termica, geamuri termopan cu stolarie din PVC, parchet,usa metalica. Pretul este negociabil !
PRET: 30500 €

VANDUT CASA IN BERZUNTI atelier tamplarie convenabil

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
com.Berzunti
Detalii: Vand atelier tamplarie se poate folosi si ca locuinta in com.Berzunti situat la30km de Onesti 47km de Bacau,17km de Moinesti,are current electric 220v-380v,curte,anexa
PRET: 9800 €

OFERTA VANDUTA

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
excelenta
Detalii: Vila superba cu etaj si balcon, constructie din caramida, cu teren de 870 mp, living, 3 dormitoare, bucatarie si 2 bai. Este facuta lux, are absolut tot ce trebuie, inclusiv centrala termica proprie. Mobila este inclusa in pret. Posibilitate de vanzare in rate.
PRET: 89000 €

Vand Teren Intravilan construibil, situat la 2 km de Onesti, situat intre Onesti si Racauti. Deschidere 17.2m, suprafata 7500 mp (Drum asfaltat cu posibilitate racordare energie electrica si apa potabila) Cadastru toate actele la zi.

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
ONESTI-RACAUTI
Detalii: 1) Terenul ocupa o suprafata de 7.500 m.p.; 2) In plan, terenul are forma unui patrulater ce are latura mare ( lungimea terenului )de 436 metri si latimea ( deschiderea la sosea ) de 17.2 metri; 3) Din punct de vedere administrativ,terenul este alcatuit din doua loturi: primul lot,situat in intravilanul localitatii, are suprafata de 3.395 m/p,lungimea de 197 metri si latimea de 17.2 metri; Cel de-al doilea lot,situat in extravilanul localitatii,are suprafata de 4.105 m. p.,lungimea de 239 metri si latimea de 17.2 metri; 4) Terenul are deschideri la doua drumuri de acces; are o prima deschidere de 17 metri la principalul drum de acces ( soseaua Onesti – Racauti – Buciumi ) si o a doua deschidere de 17 metri la un drum secundar de acces,folosit doar de localnici; 5) Exista posibilitatea de racordare la retelele de alimentare cu apa potabila si energie electrica.
PRET: 16000 €

VANDUT! Vand apartament 3 camere zona de jos

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
blocurile noi
Detalii: Vand apartament 3 camere decomandate, zona de jos, centrala termica proprie, parchet , gresie, faianta, lambriu, usi interior schimbate. Pret negociabil!
PRET: 30000 €

ideal ptr.pensiune casa de vacanta

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
leurdis
Detalii: acte la zi .(carte funciara,e.t.c.) intravilan zona vile
PRET: 10 €

Vand Spatiu Comercial autorizat

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
centru
Detalii: Vand Spatiu Comercial autorizat,vad ultracentral, suprafata 50 mp,2 camere baie bucatarie(care se poate folosi ca a-3-a camera) hol,2 intrari,centrala,termopane,gresie spaniola peste tot,faianta in baie si bucatarie.Pret 36.000 euro neg.
PRET: 36000 €

VANDUT vila, ideala pt pensiune, zona Tg Ocna

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Tg Ocna
Detalii: Vila situata la 300 m de mina salina pe un teren 1150 mp, casa pe structura de lemn p+1, suprafata locuibila 280 mp compus din 4 dormitoare , un birou ,living room de 90 mp, 2 bai ,bucatarie cu soba de teracota, un dressing, un beci accesibil din casa,magazie de 50 mp,centrala termica pe lemne+atelier la subsol+foisor pt picnic,retea de gaze la poarta. ideal pt pensiune.pret :125000 euro neg.
PRET: 125000 €

Oferta inchiriata!

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
Dalas
Detalii: Inchiriez pe termen lung garoniera cf.1, etaj intermediar, complet mobilata si utilata! Pret 120 euro/luna
PRET: 120 €

vand teren extravilan , zona Poiana Sarata

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Liurdis
Detalii: Vand teren extravilan, in Poiana Sarata. zona Liurdis, suprafata 2200 mp, front stradal 25 ml, curent. Pret usor negociabil
PRET: 8 €

Vand casa in Bogdanesti, la strada VANDUT

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Bogdanesti
Detalii: Vand casa in Bogdanesti, la strada, renovata. Casa este compusa din : LIVING foarte mare , bucatarie, baie, hol, 2 dormitoare, mansarda, Anexa: magazin compus din 3 camere, baie+ garsoniera. Terenul aferent are suprafata de 1000 mp, 2 fose septice, fantana cu hidrofor, gard din tabla. Casa este dotata cu ter,mopane, parchet laminat, gresie, faianta, boiler instant in baie, sobe; este foarte bine intretinuta. Spatiul comercial din curte este functionabil! Merita vazut!
PRET: 45000 €

Vand teren in Onesti cartier rezidential

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Onesti
Detalii: Vand in Onesti, zona cartier Rezidential, teren intravilan suprafata 1000mp, cu servitute drum, toate utilitatile ( apa curenta, canalizare, curent), gard. Pret negociabil.
PRET: 36000 €

inchiriez vila in statiunea mamaia

DE INCHIRIAT

Tip imobil: vila
Zona:
delfinariu
Detalii: inchiriez in regim hotelier camere de locuit in interiorul unei vile complet mobilate si utilate ,baie bucatarie curte cu gratar parcare etc telefon contact direct la proprietar:0742124671
PRET: 18 €

Vand teren + hala zona Bratila

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Bratila
Detalii: Vand teren plus hala, la sosea in Bratila, toate utilitatile ( apa, curent, canalizare), suprafata totala 1024 mp ( suprafata hala 540 mp + suprafata teren + 484mp), cota indiviza drum acces. Pret negociabil.
PRET: 12000 €

Vand teren intravilan Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
zona de jos
Detalii: vand teren intravilan, zona de jos, langa stadion, suprafata 1700 mp, front stradal 20m, toate utilitatile. ; exista posibilitatea parcelarii terenului. pret 50 euro/mp
PRET: 50 €

VANDUT Vand vila in Poiana sarata- centru

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Poiana sarata
Detalii: vand vila in Poiana Sarata, in centru, amprenta la sol 85m, 3 dormitoare cu balcon individual, 4 bai, bucatarie, living, terasa, incalzire centrala pe lemne, stolarie din termopan pe maro, camera de centrala, teren 1500 mp. pret negociabil
PRET: 60000 €

VANDUT Vila Poiana Sarata

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Poiana sarata
Detalii: Vand casa de vacanta in statiunea balneoclimaterica Poiana sarata, 3 dormitoare cu balcoane individuale, 4 bai, bucatarie, piscina acoperita, sauna, camera cabanier, living, camera de joaca pentru copii, plantatie de trandafiri si brazi argintii, teren 1800 mp. Pret negociabil
PRET: 80000 €

De vanzare: Teren in Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Andriesesti
Detalii: Vand in onesti teren in suprafata de 1000 mp+cota indiviza drum ( front stradal 20m), toate utilitatile incluse in pret si trase la teren ( aproximativ 10.000 euro), imprejmuita cu gard.
PRET: 32000 €

VANDUT Vand casa la 20 km de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Cotofanesti
Detalii: vand casa 4 camere anexe o cladire veche in curte, beci, fantana in curte, sobe teracota, 800 mp gradina vie. Pret negociabil. Se accepta si variante imobiliare ( apartament / garsoniera)
PRET: 20000 €

Vand teren intrevilan in onesti

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Onesti
Detalii: vand teren in Onesti suprafat 3400 mp, deschidere 25mp front stradal, toate utilitatile+ constructie de lemn ( casa de vacanta) dotata cu centrala, temopane, parchet, usi interioare schimbate, constructie noua. Pret 20 euro/ mp
PRET: 70000 €

Vand vila in Onesti OFERTA VANDUTA!!!

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Zona de sus
Detalii: Vand in onesti vila P+1, formata din 3 camere + living, bucatarie, 3 bai, sala de mese,beci, garaj, sauna; teren aferent 500 mp,. Vila se vinde la cheie!Are toate imbunatatirile necesare! pret negociabil
PRET: 120000 €

INCHIRIAT Inchiriez sau vand spatiu in Onesti, zona de jos

DE INCHIRIAT

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
zona de jos
Detalii: Inchiriez sau vand spatiu comercial ultramodern in Onesti, zona de jos, , 280 mp, pret avantajos. Spatiul este dotat cu 2 grupuri sanitare, gaz, curent, centrala proprie, parchet, gresie, termopane,parcare etc. Ideal pentru orice activitate (sediu firma, banca, birouri, etc.). pretul pentru inchiriere este de 6 Eur./mp.
PRET: 6 €

vand urgent si avantajos teren intravilan in Poiana sarata

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Poiana Sarata
Detalii: Terenul este intravilan, intre case, zona centrala, panorama deosebita,suprafata 1100 MP, F.S. 20M, neipotecat, acte la zi, pret 8500 euro negociabil.
PRET: 8500 €

VANDUT Vand casa in apropiere de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Caraclau
Detalii: Vand casa in apropiere de Onesti, compusa din 2 camere, bucatarie, grajd, teren 1400 mp, libera de sarcini.
PRET: 7000 €

VANDUT !Vand cabana/casa din lemn in zona Scutaru

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Manastirea Casin
Detalii: Casa este structurata in living, gup sanitar, bucatarie, dining room la parter. La etaj sunt doua dormitoare cu baie proprie fiecare, doua balcoane. In curtea plina de brazi este un foisor pentru relaxare, loc de parcare . Este ideala pentru activitati montane.Pretul este negociabil. Acceptam si variant/ schimburi.
PRET: 80000 €

Vand teren zona V. Uzului

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Valea Uzului
Detalii: Vand teren intravilan, situat in zona Valea Uzului, prolific pentru deschiderea unei pensiuni/ casa/ vila. Pret 10 euro/mp
PRET: 10 €

VANDUT De vanzare in M. Casin: casa 25.000 euro

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
M. Casin
Detalii: Vand casa in M. Casin, constructie nou, la rosu, 4 camere, apa, curent, curte, suprafata totala teren si casa 680 mp. Sunt acceptate si variante imobiliare. Pret 25.000 euro
PRET: 25000 €

Vand teren Adresesti- cartierul de vile

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Rezidentiala
Detalii: Vand teren in Onesti, zona Andresesti, suprafata 1600 mp, deschidere 19.75 m, acces la canalizare,apa, curent. Terenul se poate parcela ( 400 mp- 1600mp). Pret 30 euro/mp neg
PRET: 30 €

VANDUT vand casa in oituz,sau schimb cu apartament

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
localitatea oituz
Detalii: casa la strada in oituz,langa politie si primarie,folosita in trecut ca spatiu comercial. pereti acoperiti cu rigips,ferestre termopan gealan,usi interioare de lemn,parchet,centrala.necesita doar ceva retusuri.,insa locuibila. anexa inca o cladire care necesita investitii ,spatiu necesar pentru living baie si bucatarie.
PRET: 25000 €

VAND TEREN INTRAVILAN BOGDANA

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
BOGDANA
Detalii: TEREN INTRAVILAN, SAT BOGDANA, COMUNA STEFAN CEL MARE, SUPRAFATA 2000 MP, DESCHIDERE STRADALA 16M, VIE, IMPREJMUIT CU GARD+STALPI BETON, VIE, APA, CURENT, ACCES STRADAL
PRET: 16000 €

VANDUT ! casa in onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
onesti
Detalii: casa in onesti constructie noua ,acoperita cu tabla gen lindab,izolata cu polistiren ,suprafata 120 mp, compusa din 2 dormitoare un living ,baie bucatarie ,stolarie exterioara si interioara noua din geam termopan ,sobe teracota,parchet ,gresie faianta,gard nou.....etc
PRET: 32000 €

VANZARE TEREN

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
OITUZ
Detalii: teren suprafata 2200 mp, deschidere 120 mp, zona Oituz, langa PA&CO INTERNATIONAL. pretul este negociabil
PRET: 15200 €

RESTAURANT

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
CAIUTI
Detalii: Pret soc!!! Investitie!!! De vanzare restaurantul "La Ronda" situat la 15 km de Onesti in comuna Caiuti, la drumul national Onesti - Adjud, front stradal 60m, suprafata teren 4000 mp. Restaurantul se vinde la cheie, este complet amenajat pentru nunti, botezuri, discoteca beneficiind de mobilier si aparatura profesionala, camere de hotel complet mobilate, Parcking tir. Ofera pozitie strategica optima pentru dezvoltare turistica! Pretul este deosebit de avantajos! Se vinde doar prin intermediul agentiei imobiliare Gesi Imob cu sediul in Republicii 121 . Persoana de contact Vararu Radu - Georgian: 0744.227.672 / 0724.213.599
PRET: 1 €

VANDUT vand casa in onesti, zona TCR

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
TCR
Detalii: CASA CU 3 CAMERE, 2 BAI, BUCATARIE, GARAJ IN CURTE, TERASA, POSIBILITATE DE UTILIZARE A SPATIULUI CA SPATIU PENTRU BIROURI.
PRET: 55000 €

VANDUT Vand Casa IN ONESTI

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
jos
Detalii: Casa formata din doua etaje pe suprafata de aproximativ 0,5 hectare. Geamuri termopan, izolata cu rigips, aer conditionat Pomi fructiferi si multa verdeata. Mobilata noua, cu aparatura electrocasnica. Suprafata utila 120 mp. Anexe : cabana de vacanta si garaj Merita de vazut!
PRET: 80000 €

Vand teren Sat Lupesti ,cu iesire la strada principala,9 km. distanta de Onesti.

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Sat LUPESTI ,9 km. fata de Onesti
Detalii: Terenul este la strada principala. Latimea la strada este 12,7 m.
PRET: 8 €

VANDUT VAND CASA , APROAPE DE ONESTI

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
caiuti
Detalii: casa batraneasca, situata in apropierea orasului, in zona caiuti. pretul este negociabil!
PRET: 7000 €

VANDUT CASA LIVEZI

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
LIVEZI
Detalii: CASA SITUATA IN ZONA LIVEZI ( SPRE BACAU), TEREN AFERENT 1800 MP, SUPRAFATA UTILA 80 MP, 3 CAMERE + BAIE+ BUCATARIE+ANEXE, CASA ARE TOATE UTILITATILE ( CURENT, GAZ TRAS). PRETUL ESTE USOR NEGOCIABIL! se accepta si schimburi imobiliare ci garsoniera/ apartament in onesti!
PRET: 30000 €

VANDUT CASA DE LUX

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
TCR
Detalii: VILA CONSTRUITA IN 2010, TEREN AFERENT 1700 MP, DOUA DESCHIDERI LA STRADA, UITLITATI : GAZ, CANALIZARE, APA, CURENT, CENTRALA TERMICA PROPRIE PE LEMN SI GAZ, COMPUSA DIN 2 BUCATARII, 4 BAI, 4 DORMITOARE, 2 SUFRAGERII, CAMERA CENTRALEI, ANEXA CU MAGAZIE SI BECI. POT LOCUI SI DOUA FAMILII!
PRET: 160000 €

spatiu comercial

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
brasov
Detalii: SPATIU COMERCIAL IN ONESTI, ZONA BRASOV, SUPRAFATA UTILA 325 MP, DOTAT CU 2 VITRINE. ESTE COMPLET RENOVAT, FOST MINY MARKET. PRETUL ESTE NEGOCIABIL, TOATE ACTELE SUNT LA ZI. PRETUL AFISAT ESTE RAPORTAT LA MP.
PRET: 1100 €

oferta teren curs constructii

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
rezidentiala, calea scutarului
Detalii: loturi de teren situate in zona rezidentiala, calea scutarului, cu drum de acces de 4 metri, dintrun numar de 9 loturi au mai ramas 4 , PRET ATRACTIV fix SE VINDE SI IN RATE SAU VARIANTE CU MASINA
PRET: 25 €

VILA VANDUTA

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
SATUL CATOLIC
Detalii: CASA SATUL CATOLIC, LA STRADA, SUPRAFATA UITLA 170 MP SI TEREN AFERENT 500 MP. CONSTRUCTIA ESTE DIN CARAMDIDA, IZOLATA CU POLISTIREN, STOLARIE EXTERIOARA SI INTERIOARA DIN PVC CU GEAM TERMOPAN, FOSA, CENTRALA TERMICA PROPRIE PE GAZE, PARCHET LAMINAT, GRESIE SI FAIANTA IN BAIE, UTILATA. MOBILATA SI AMENAJATA DE LUX.
PRET: 90000 €

Teren Intravilan

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Satul Catolic
Detalii: Teren situat in Onesti, zona Satul catolic, suprafata 3800 mp cu deschidere la strada de 18 m. Terenul se vinde si parcelat. Toate actele sunt la zi. Pretul este negociabil!
PRET: 20 €

Vand teren

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Stefan cel Mare
Detalii: teren pentru constructie casa cu suprafata de 2460 mp si deschidere de 18 metri la strada(onesti-adjud) in centrul satului la numai 200 metri de primarie
PRET: 25000 €

TEREN INTRAVILAN

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
marasesti
Detalii: TERENUL ESTE INTRAVILAN ARE SUPRAFATA DE 500 MP, CU O DESCHIDERE DE 22M. PRETUL ESTE NEGOCIABIL
PRET: 50 €

VANZARE SPATIU COMERCIAL

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
ZONA DE JOS
Detalii: SPATIU COMERCIAL IN ONESTI, ZONA DE JOS - MARASESTI, COMPLET RENOVAT SI AMENAJAT
PRET: 80000 €

Navigare rapida

VANZARE
Apartament
2 camere

3 camere
4 camere
Garsoniera
Casa
Vila
Teren
Spatiu comercial

INCHIRIERE
Apartament
2 camere

3 camere
4 camere
Garsoniera
Casa
Vila
Teren
Spatiu comercial

Calculeaza taxele si impozitele notariale


COLABORATORI

OnestiOnline.ro
Onestiul.ro
Bacaul.ro
 

Statistici


gesi-imobiliare.ro Web analyticsImprimante termice mobile bluetooth REGO
Imprimante, cartuse compatibile toner si cerneala, CISS, cilindri, chipuri, toner praf refill
Medintern SRL - Analize medicale, analize sange, ecografie, echografie, EKG, EEG, cabinet ginecologie, diabetolog Onesti
Vand garsoniera in Onesti
Vand apartament 2 camere in Onesti
Caut sa inchiriez apartament 4 camere in Onesti
Vand casa in Onesti
Vand apartament 3 camere in Onesti
Vand vila in Onesti
Vand apartament 4 camere in Onesti
Vand spatiu comercial in Onesti
Vand teren in Onesti
Imobiliare in Slanic Moldova
Cumpar casa in Belci
Vand casa in Filipesti
Inchiriez garsoniera in Tg. Ocna
Vand garsoniera in Tg. Ocna
Vand casa in Borzesti
Inchiriez apartament 2 camere in Onesti
Inchiriez apartament 2 camere in Tg. Ocna
Inchiriez casa in Tg. Ocna
Vand teren in Caiuti
Caut sa inchiriez spatiu comercial
Inchiriez vila in Onesti
GESI IMOB Onesti
Imobiliare in Onesti
Cumpar apartament in Onesti
Vanzare apartamente in Onesti
Cumpar casa in Negoiesti
Inchirieri apartamente in Onesti
Imobiliare in Tg. Ocna
Vand teren in Bogdanesti
Inchiriez apartament 3 camere in Onesti

Home :: Despre noi :: Vanzari :: Inchirieri :: Servicii :: Hot offers :: Bonus :: Contact