Toate ofertele imobiliare prezente pe site sunt actualizate zilnic! Ne puteti contacta la tel: 0745/762272; 0744/227672

Localizare agentie

Cauta imobil


vanzare inchiriere

Camere
Sup. intre si m2
Pret maxim
EURO

Ai un imobil de
vanzare/inchiriat?

Adauga un anunt gratuit

Nu ai gasit pe site
imobilul dorit?

Adauga gratuit o cerere

INFO IMOBILIAR
-Tipuri de acte
-Credit imobiliar
-Credit ipotecar


Acum sunt
5
utilizatori online.

CREDIT IPOTECAR

BCR (partener GESI IMOB)
Raiffeisen Bank
Alpha Bank
Bancpost
Banca Transilvania
UniCredit Tiriac Bank
Credit Europe Bank
Volksbank

Inchirieri imobile

Apartament 3 camere zona de sus -Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
Mercur
Detalii: Apartament 3 camere de inchiriat, mobilat si utilat! Sufrageria si unul din dormitoare sunt amenajate, iar al doilea dormitor este gol ( poate fi folosit pt depozitare sau dressing). pretul chiriei este de 220 euro neg.
PRET: 220 €

Apartament 4 camere de inchiriat in zona ultracentrala -Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
zona ultracentrala
Detalii: Apartament cu 4 camere situat in zona ultracentrala a orasului , etajul 2 . Imobilul se poate viziona oricand , este amplasat intr-o zona buna , in apropierea farmaciilor , magazinelor , supermarketurilor . Locuinta este dotata cu centrala termica proprie cu instalatie pe cupru , geamuri termopan , balcon inchis in termopan, mobila de bucatarie incorporata , usa metalica , parchet , gresie , faianta. Pretul este negociabil .
PRET: 280 €

Apartament 2 camere zona de jos -Onesti INCHIRIAT

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
zona de jos
Detalii: Apartament cu 2 camere, modern, situat in zona de jos a orasului. Imobilul dispune la interior de urmatoarele utilitati si facilitati : centrala termica proprie cu instalatie pe cupru, geamuri termopan cu stolarie din PVC, mobila de bucatarie incorporata, usi interioare noi, parchet, gresie, faianta, usa metalica. Locuinta se inchiriaza mobilata si utilata complet ! Pret negociabil !
PRET: 250 €

Apartament cu 3 camere de inchiriat, zona de sus-Onesti !

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
zona de sus
Detalii: Apartament cu 3 camere spatioase, situat in zona de sus a orasului. Imobilul dispune la interior de urmatoarele utilitati si facilitati : centrala termica proprie, geamuri termopan cu stolarie din PVC, mobila de bucatarie incorporata, balcon inchis in termopan, parchet, gresie, faianta, usa metalica. Apartamentul se da spre inchiriere mobilat si utilat complet !
PRET: 200 €

SPATIU COMERCIAL P+1 DE INCHIRIAT!

DE INCHIRIAT

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
zona de jos
Detalii: Proprietate imobiliara de tip spatiu comerial, situata in zona de jos a orasului. Este foarte bine amplasat detinand parcare proprie. Parterul are o suprafata utila de 500 mp, 50 mp terasa si 100 de mp balconul. Aici se regasesc : bucataria, 2 bai, camera pentru personal, hol acces, camera pentru depozitare si terasa. Imobilul dispune la interior de urmatoarele utilitati si facilitati: beneficiaza de contracte active E ON 2.20 / 3.80 ( GAZ SI ENERGIE) si contract RAJA, dispune de hidrant propriu la accesul in cladire, centrala termică 125 kw, 7 ventiloconvectoare si distribuitoare, grup sanitar cu 4 bai independente, instalatie electrica noua si tablou separat de bucatarie, termopane SALAMANDER si închidere oscilobatanta pe fiecare fereastră. Bucătăria are o suprafață de 100 mp compartimentata conform cerintelor pentru obtinerea autorizatiei DSV ( sala pentru gatit, sala de mese si toaleta, usa de acces pentru aprovizionare si magazie depozitare). Pret inchiriere Parter 2.000 EURO/LUNA ! La ETAJ 1 se regaseste un loc de joaca pentru copiii cu o suprafata de 220 mp utili ( 120 mp modulul de joaca). Beneficiile acestuia sunt : Curent, gaz, apa curenta, apometre separate față de contractul de jos, electricitate, gaze naturale, cu contract separat față de parter, grup sanitar pentru fete/ baieti, stolarie din pvc cu geamuri termopan, urcare separata fata de zona reataurantului ( parter). Pretul de vanzare pentru spatiu de joaca ( modulul de joaca) este de 40.000 EURO/ exista si varianta inchirierii. Spatiile ( etajele imobilului) se pot inchiria / vinde impreuna sau separat ! Fiecare din spatii are intrare separata, nefiind interdependente !
PRET: 2000 €

INCHIRIATA

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
zona de sus
Detalii: Garsoniera spatioasa situata in zona de sus a orasului. Locuinta beneficiaza in interior de centrala termica, geamuri termopan, bucatarie incorporata, parchet, gresie, faianta, usi noi la interior, usa metalica. Locuinta este mobilata si utilata complet. Poate fi locuita imediat deoarece garsoniera este libera si se poate vedea oricand !
PRET: 150 €

Garsoniera de inchiriat in zona centrala - Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
zona centrala
Detalii: Garsoniera spatioasa situata in zona centrala a orasului. Locuinta beneficiaza in interior de centrala termica, geamuri termopan, bucatarie incorporata, parchet, gresie, faianta, usi noi la interior, usa metalica. Locuinta este mobilata si utilata complet. Poate fi locuita imediat deoarece garsoniera este libera si se poate vedea oricand !
PRET: 150 €

INCHIRIAT! Apartament 3 camere de inchiriat in zona ultracentrala -Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
zona ultracentrala
Detalii: Apartament cu 3 camere, este situat in zona ultracentrala a orasului. Locuinta dispune la interior de urmatoarele: centrala termica proprie, baie spatioasa, usi din lemn masiv la interior, balcon, pardoseala este finisata cu parchet in dormitoare, peretii vopsiti cu lavabila, tamplaria exterioara este realizata din lemn, gresie, faianta, usa metalica. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat complet. Daca acest imobil v-a trezit interesul va asteptam la o vizionare!
PRET: 200 €

Apartament 3 camere zona de jos -Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
zona de jos
Detalii: Apartament cu 3 camere, decomandat, este situat in zona de jos a orasului. Locuinta este complet renovata, dispunand la interior de urmatoarele: centrala termica cu instalatia pe cupru, 2 bai spatioase, usi noi la interior, balconul este inchis in termopan,pardoseala este finisata cu parchet in dormitoare, peretii vopsiti cu lavabila, tamplaria exterioara este realizata din profile de PVC avand geamuri de termopan, gresie, faianta, usa metalica. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat complet. Daca acest imobil v-a trezit interesul va asteptam la o vizionare!
PRET: 250 €

Spatiu comercial zona centrala - ONESTI

DE INCHIRIAT

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
zona centrala
Detalii: Spatiu comercial situat in zona centrala a orasului, cu o suprafata utila de 25mp, cu acces din strada, simplu. Spatiul dispune de urmatoarele utilitatile si facilitatile necesare: geam termopan cu stolerie din PVC, parchet, gresie, faianta, baie, usa din termopan. Daca acest imobil v-a trezit interesul va asteptam la o vizionare!
PRET: 250 €

INCHIRIAT

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
zona de sus
Detalii: Apartament cu 2 camere spatioase renovat, situat in zona de sus a orasului. Imobilul dispune la interior de urmatoarele utilitati si facilitati : centrala termica proprie cu instalatie pe cupru, geamuri termopan cu stolarie din PVC, mobila de bucatarie incorporata, balcon inchis in termopan, usi interioare noi, parchet, gresie, faianta, usa metalica. Locuinta se inchiriaza mobilata si utilata complet.
PRET: 250 €

INCHIRIAT ! Apartament 2 camere zona centrala -Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: Apartament cu 2 camere spatioase, situat in zona centrala a orasului. Imobilul dispune la interior de urmatoarele utilitati si facilitati : centrala termica proprie cu instalatie pe cupru, geamuri termopan cu stolarie din PVC, mobila de bucatarie incorporata, usi interioare noi, parchet, gresie, faianta, usa metalica. Locuinta se inchiriaza mobilata si utilata complet !
PRET: 150 €

INCHIRIAT

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
zona de sus
Detalii: Apartament cu 2 camere, modern, situat in zona de sus a orasului. Imobilul dispune la interior de urmatoarele utilitati si facilitati : centrala termica proprie cu instalatie pe cupru, geamuri termopan cu stolarie din PVC, usi noi la interior, mobila de bucatarie incorporata, gresie, faianta, balcon inchis in termopan, usa metalica. Imobilul se inchiriaza mobilat si utilat complet. Pretul este negociabil !
PRET: 220 €

INCHIRIATA !Garsoniera situata in zona Dallas - Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
Dallas
Detalii: Garsoniera spatioasa situata in zona Dallas. Locuinta beneficiaza in interior de centrala termica, geamuri termopan, bucatarie incorporata, parchet, gresie, faianta, usi din lemn masiv interior, usa metalica. Locuinta este mobilata si utilata complet. Poate fi locuita imediat deoarece garsoniera este libera si se poate vedea oricand ! Pretul este negociabil !
PRET: 130 €

INCHIRIAT ! Garsoniera zona centrala-Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
zona centrala
Detalii: Garsoniera spatioasa situata in zona centrala a orasului. Locuinta beneficiaza in interior de centrala termica, geamuri termopan, bucatarie incorporata, parchet, gresie, faianta, usi noi la interior, balcon inchis in termopan, usa metalica. Locuinta este mobilata si utilata complet. Poate fi locuita imediat deoarece garsoniera este libera si se poate vedea oricand !
PRET: 180 €

INCHIRIAT !Apartament 2 camere zona centrala -Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: Apartament cu 2 camere, spatios, situat in zona centrala a orasului. Un apartament renovat, bine compartimentat, prevazut cu centrala termica proprie, stolarie pvc cu geam termopan, usi interioare din lemn masiv, bucatarie spatioasa cu mobila incorporata, baie mare, balcon inchis, camere luminoase și un hol aerisit. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat!
PRET: 200 €

INCHIRIAT Apartament 3 camere zona Mal -Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
Mal
Detalii: Apartament cu 3 camere spatioase, decomandat, situat in zona Mal. Imobilul dispune la interior de urmatoarele utilitati si facilitati : centrala termica proprie cu instalatie pe cupru, geamuri termopan cu stolarie din PVC, mobila de bucatarie incorporata, 2 bai, usi interioare noi, parchet, gresie, faianta, usa metalica. Locuinta se inchiriaza mobilata si utilata complet. Poate fi locuit imediat deoarece apartamentul este liber si se poate vedea oricand !
PRET: 200 €

INCHIRIAT ! Apartament 2 camere zona de jos-Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
zona de jos
Detalii: Apartament cu 2 camere, spatios, situat in zona de jos a orasului. Un apartament modern finisat, bine compartimentat, prevazut cu centrala termica proprie, stolarie pvc cu geam termopan, usi interioare noi, bucatarie spatioasa cu mobila incorporata, baie mare, balcon inchis, camere luminoase și un hol aerisit. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat !
PRET: 210 €

INCHIRIATA !Garsoniera cf.1 zona de jos - Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
zona de jos
Detalii: Garsoniera spatioasa situata in zona de jos a orasului. Locuinta beneficiaza in interior de centrala termica, geamuri termopan, bucatarie incorporata, parchet, gresie, faianta, usi noi la interior, balcon inchis, usa metalica. Locuinta este mobilata si utilata complet. Poate fi locuita imediat deoarece garsoniera este libera si se poate vedea oricand !
PRET: 200 €

INCHIRIATA !! Garsoniera cf.1 , situata in zona Dallas - Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
Dallas
Detalii: Garsoniera spatioasa situata in zona Dallas. Locuinta beneficiaza in interior de centrala termica, geamuri termopan, bucatarie incorporata, usa metalica, parchet, gresie , faianta, usi noi la interior, balcon inchis in termopan. Poate fi locuita imediat deoarece garsoniera este libera si se poate vedea oricand ! Pretul este negociabil !
PRET: 150 €

Apartament 2 camere zona de sus, bloc nou-Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
zona de sus
Detalii: Apartament cu 2 camere spatioase, situat in zona de sus a orasului. Imobilul dispune la interior de urmatoarele utilitati si facilitati : centrala termica proprie cu instalatie pe cupru, geamuri termopan cu stolarie din PVC, balcon inchis, usi interioare din lemn masiv, parchet, gresie, faianta, usa metalica. Apartamentul se da spre inchiriere gol. Daca acest imobil v-a trezit interesul va asteptam la o vizionare!
PRET: 150 €

Garsoniera cf.1 , situata in zona de jos - Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
zona de jos
Detalii: Garsoniera spatioasa situata in zona de jos a orasului. Locuinta beneficiaza in interior de centrala termica, geamuri termopan, bucatarie incorporata, usa metalica, parchet, gresie , faianta, usi noi la interior, balcon si o gradina frumoasa. Poate fi locuita imediat deoarece garsoniera este libera si se poate vedea oricand !
PRET: 200 €

INCHIRIAT! Apartament 3 camere zona de sus -Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
zona de sus
Detalii: Apartament cu 3 camere spatioase , decomandat, situat in zona de sus a orasului. Imobilul dispune la interior de urmatoarele utilitati si facilitati : centrala termica proprie cu instalatie pe cupru, geamuri termopan cu stolarie din PVC, mobila de bucatarie incorporata, balcon inchis, usi interioare noi, parchet, gresie, faianta, usa metalica. Apartamentul se da spre inchiriere mobilat si utilat complet !
PRET: 200 €

Spatiu comercial ideal pentru supermarket - ONESTI !

DE INCHIRIAT

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
zona de sus
Detalii: Proprietate imobiliara de tip spatiu comerial, la parter de bloc, situata in localitatea Onesti, Strada Mercur, Nr. 4. Imobilul are o suprafata construita de 373 mp, si o suprafata utila de 286 mp. Accesul pe proprietate se face direct din strada Mercur, avand o deschidere de aproximativ 22 ml, respectiv o deschidere de aproximativ 20 ml, la strada din spatele blocului unde se regaseste si o rampa de incarcare marfa. Zona este preponderent comercial si de prestari servicii, ideal pentru supermarket. Proprietatea este racordata la utilitatile publice existente in zona respectiva: energie electrica, apa curenta, gaz, canalizare. Imobilul dispune de 3 incaperi frig. racordate la centrala. Tamplarie exterioara din profile PVC cu geamuri din termopan, dotata cu sistem video si alarma. Pretul de inchiriere este de 8 euro mp.
PRET: 8 €

Spatiu comercial zona ultracentrala -ONESTI

DE INCHIRIAT

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
zona centrala
Detalii: Spatiu comercial, zona centrala cu o suprafata de 55mp Spatiul dispune de toate utilitatile si facilitatile necesare: centrala termica proprie , geam termopan cu stolerie din PVC, instalatie, usa metalica , parchet, gresie, faianta .Pretul chiriei este de 400 Euro/ luna.
PRET: 400 €

INCHIRIAT !Apartament 3 camere zona de sus-Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
zona de sus
Detalii: Apartament cu 2 camere, 2 bai, balcon inchis, situat in zona de sus a orasului. Imobilul prezinta la interior urmatoarele imbunatatiri:centrala termica, geamuri termopan, usa metalica,usi din lemn masiv la interior, gresie, faianta, parchet.
PRET: 200 €

INCHIRIAT ! Apartament 2 camere zona de sus-Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
zona de sus
Detalii: Apartament cu 2 camere, situat in zona de sus a orasului. Imobilul prezinta la interior urmatoarele imbunatatiri:centrala termica, geamuri termopan, usa metalica,usi din lemn masiv la interior, gresie, faianta, parchet.
PRET: 150 €

INCHIRIAT Apartament 2 camere zona de jos-Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
zona de jos
Detalii: Apartament cu 2 camere, spatios, situat in zona de jos a orasului. Un apartament modern finisat, bine compartimentat, prevazut cu centrala termica proprie, stolarie pvc cu geam termopan, usi interioare bune, bucatarie spatioasa cu mobila incorporata, camere luminoase și un hol aerisit, balcon , aer conditionat, loc de parcare propriu. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.
PRET: 250 €

INCHIRIAT ! Apartament 3 camere de inchiriat zona de sus -Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
zona de sus
Detalii: Apartamentul este decomandat, situat in zona de sus a orasului. Imobilul are 3 camere spatioase, baie, bucatarie cu mobila incorporata, geamuri termopan, parchet, gresie, faianta, usa metalica. Imobilul este mobilat si utilat.
PRET: 200 €

INCHIRIAT ! Apartament 2 camere zona centrala -Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: Apartament cu 2 camere, renovat complet, situat in zona centrala a orasului. Imobilul dispune la interior de urmatoarele utilitati si facilitati : centrala termica proprie cu instalatie pe cupru, geamuri termopan cu stolarie din PVC, usi noi la interior, mobila de bucatarie incorporata, gresie, faianta, debara, usa metalica. Locuinta se inchiriaza mobilata si utilata complet.
PRET: 190 €

Apartament 2 camere zona de sus-Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
zona de sus
Detalii: Apartament decomandat, cu 2 camere, baie, bucatarie, balcon. Imobilul se da in chirie utilat, nu este mobilat astfel ca promitentul chirias are posibilitatea sa si-l amenajeze dupa bunul sau plac.
PRET: 170 €

INCHIRIAT Garsoniera situata in zona centrala - Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
zona centrala
Detalii: Garsoniera decomandata, situata in zona centrala a orasului, la etajul 2. Imobilul este utilat si mobilat. Va asteptam la vizionare!
PRET: 150 €

INCHIRIAT !!!Apartament 2 camere zona centrala -Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: Apartament cu 2 camere,decomandat, situat in zona centrala a orasului. Locuinta este complet renovata avand la interior centrala termica, geamuri termopan, usi noi la interior, gresie, faianta, parhet. Este mobilat, utilat si poate fi locuit imediat, fara alte interventii.
PRET: 200 €

INCHIRIAT ! Apartament 2 camere zona de sus-Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: INCHIRIAT ! Apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat in zona de sus a orasului. Locuinta este complet renovata avand la interior centrala termica, geamuri termopan, usi noi la interior, gresie, faianta, parhet. Poate fi locuita imediat, fara alte interventii. DIPONIBIL INCEPAND CU DATA DE 01.09.2019
PRET: 200 €

inchiriat !!Apartament 2 camere zona de jos -Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
zona de jos
Detalii: Apartament cu 2 camere, decomandat, situat de zona de jos. Locuinta se inchiriaza mobilata si utilata.
PRET: 200 €

INCHIRIAT ! Apartament 2 camere zona de sus- Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Imobil cu 2 camere, semidecomandat,situat in zona de sus a orasului. Apartamentul dispune la interior de urmatoarele imbunatatiri:centrala termica,geamuri termopan, balcon inchis,gresie, faianta, parchet. Locuinta este complet renovata si se inchiriaza utilata.
PRET: 160 €

INCHIRIAT!!! Apartament 3 camere zona de jos , bloc nou -Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
jos
Detalii: Spre inchiriere ! Apartament cu 3 camere , situat in zona de jos a orasului , bloc nou . Imobilul este decomandat , frumos amenajat , dotat cu toate utilitatile si facilitatile .
PRET: 250 €

ANUNTUL NU MAI ESTE VALABIL !

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Imobil cu 2 camere , renovat complet cu totul nou , situat in zona de sus a orasului . Apartamentul dispune de un confort sporit , dotat cu toate electrocasnicele , centrala termica , mobilier , mobila de bucatarie incorporata , balcon inchis in termopan . Pret: 230 EURO LUNAR .
PRET: 230 €

INCHIRIATA!

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
Mal
Detalii: Spre închiriere! Garsoniera este situată în zona Mal , parter. Locuința este spațiosa iar la interior dispune de toate utilitățile si facilitatile: centrală termică proprie, geamuri termopan cu stolerie din pvc, aragaz, frigider, masina de spalat, televizor, mobilier , hota, cămară, parchet, gresie , faianță.
PRET: 150 €

ANUNTUL NU MAI ESTE VALABIL !

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: Imobil de lux cu 2 camere , situat in zona centrala a a orasului , etajul 2 . Apartamentul este renovat complet cu totul nou . Locuinta beneficiaza de toate utilitatile si facilitatile : centrala termica proprie , canapea extensibila noua , aragaz , frigider , televizor , masina de spalat , mobila de bucatarie incorporata , geamuri termopan , balcon , parchet , gresie , faianta . Apartamentul este disponibil pentru o mutare imediata !!!
PRET: 200 €

INCHIRIAT ! Garsoniera , zona centrala - Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
zona centrala
Detalii: SPRE INCHIRIERE ! Garsoniera renovata complet , situat in zona centrala a orasului , etajul 2 . Garsoniera este curata , frumos amenajata si dispune de o mutare imediata . Locuinta beneficiaza la interior de toate utilitatile si facilitatile : centrala termica proprie , aragaz , frigider , aer conditionat , televizor , mobila de bucatarie incorporata , masina de spalat , geamuri termopan , balcon inchis in termopan . Pret: 150 Euro lunar.
PRET: 150 €

INCHIRIAT!!!

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
zona centrala
Detalii: SPRE INCHIRIERE ! Garsoniera de lux , situat in zona ultracentrala a orasului . Imobilul este curat si renovat complet . Locuinta dispune la interior de toate utilitatile si facilitatile : centrala termica proprie , aragaz , frigider , hota , masina de spalat , mobila de bucatarie incorporata , geamuri termopan , balcon inchis in termopan . Garsoniera este disponibil pentru o mutare imediata !!!
PRET: 150 €

ANUNTUL NU MAI ESTE VALABIL !

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament de lux cu 2 camere situat in zona de sus a orasului . Imobilul este renovat complet cu totul nou . Locuinta beneficiaza de toate utilitatile si facilitatile : centrala termica proprie , aragaz , frigider , televizor , masina de spalat , mobila de bucatarie incorporata , geamuri termopan , balcon . Apartamentul este disponibil pentru o mutare imediata !!!
PRET: 250 €

INCHIRIAT!

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament cu 3 camere spre inchiriere ! Imobilul este situat in zona de sus a orasului , etaj intermediar . Locuinta beneficiaza de toate utilitatile si facilitatile : centrala termica proprie , aragaz , frigider , televizor , masina de spalat , mobila de bucatarie incorporata , geamuri termopan , balcon . Apartamentul este disponibil pentru o mutare imediata !!! Pret: 200 EURO
PRET: 200 €

OFERTA INCHIRIATA !! Apartament 3 camere zona de sus, etajul 1 -Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Spre închiriere! Apartament cu 3 camere , situat în zona de sus a orasului, etajul 1 . Imobilul este curat , spațios , iar la interior dispune de toate utilitățile necesare pentru un confort cat mai bun .
PRET: 200 €

INCHIRIAT !!! Apartament 2 camere zona de sus , parter -Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament cu 2 camere , renovat complet , situat in zona de sus a orasului , parter . Imobilul este frumos amenajat iar la interior dispune de urmatoarele utilitati si facilitati : centrala termica proprie , geam termopan cu stolerie din PVC , usi interioare schimbate , mobila de bucatarie , usa metalica , parchet , gresie , faianta . Locuinta se vinde complet mobilata si utilata . Pretul este negociabil .
PRET: 200 €

INCHIRIAT ! Garsoniera cf.1 spre inchiriere !!!

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
jos
Detalii: Garsoniera se afla in zona de jos a orasului ,bloc nou . Locuinta dispune de toate facilitatile necesare: centrala termica,geam termopan ,aragaz, frigider, masina de spalat , mobila de bucatarie incorporata , usa metalica , parchet, gresie, faianta.
PRET: 150 €

NU MAI ESTE DISPONIBILA Garsoniera cf.1 spre inchiriere , zona centrala , etajul 1

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
zona centrala
Detalii: Garsoniera cf1 spre inchiriere !!! Garsoniera este situata in zona centrala a orasului , etajul 1 . Locuinta dispune de toate utilitatile si facilitatile necesare . Pretul este foarte accesibil , 500 lei lunar .
PRET: 110 €

INCHIRIAT ! Apartament 2 camere , bloc nou- Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament 2 camere , bloc nou , spre inchiriere!!! Imobilul este situat in zona de sus a orasului, bloc nou , parter . Locuinta este decomandata , curata , spatioasa , iar dispune de toate utilitatile si facilitatile . Pretul este de 180 EURO.
PRET: 200 €

INCHIRIAT!

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
zona centrala
Detalii: Garsoniera se afla in zona centrala a orasului , etaj intermediar . Locuinta dispune de toate utilitatile si facilitatile necesare. PRET : 130 EURO LUNAR .
PRET: 130 €

Inchiriat !!!

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: SPRE INCHIRIERE !!! Apartament modern cu 2 camere , situat in zona de sus a orasului . Imobilul este renovat complet , iar la interior dispune de toate utilitățile și facilitățile necesare pentru confortul dumneavoastra. PREȚ:150 EURO LUNAR.
PRET: 150 €

Spre inchiriere ! Punct de lucru , zona ultracentrala -ONESTI

DE INCHIRIAT

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
zona centrala
Detalii: Oferim punct de lucru in domeniul coafurii si manichiurii . Situat în zona centrală, spatiul întrunește toate calitățile necesare pentru o buna desfasurare. Spatiul dispune de o suprafata de 70 mp si de toate utilitatile si facilitatile . Pretul este de 99 euro .
PRET: 99 €

ICHIRIAT ! Apartament 3 camere zona de jos , bloc nou -Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament spre inchiriere!!! Imobilul este situat in zona de jos a orasului, bloc nou . Locuinta este decomandata , curata , spatioasa , iar dispune de toate utilitatile si facilitatile : centrala termica , 2 bai , 2 balcoane , aragaz , frigider , masina de spalat , usa metalica , parchet , gresie , faianta . Pretul este de 200 EURO.
PRET: 200 €

INCHIRIAT!

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
zona centrala
Detalii: Oferta de lux spre inchiriere !!! Garsoniera este situata in zona centrala a orasului , etajul 2 . Garsoniera este renovata recent , frumos amenajata si dispune de o suprafata de 40 mp . Imobilul dispune la interior de toate utilitatile si facilitatile : centala termica , televizor , aragaz , masina de spalat , frigider , mobila de bucatarie incorporata , mobilier , parchet , usa metalica , gresie , faianta . Pretul chiriei este de 200 EURO lunar . Garsoniera se poate vedea oricand !
PRET: 180 €

Inchiriat !!! Apartament 2 camere zona de sus-Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Spre inchiriere !!! Apartament modern cu 2 camere , situat in zona de sus a orasului , etajul 3 . Imobilul dispune de toate utilitatile : centrala termica , aragaz , frigider ,masina de spalat , televizor, balcon . Apartamentul este spatios si liber spre inchiriere. Pretul chiriei este de180 EURO.
PRET: 180 €

INCHIRIAT !!! Apartament 2 camere zona sus -Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: Apartament cu 2 camere situat in zona de sus a orasului , parter . Imobilul este renovat complet cu totul nou . Locuinta beneficiaza de toate utilitatile si facilitatile . Apartamentul este disponibil pentru o mutare imediata !!!
PRET: 220 €

SPRE INCHIRIERE ! Spatiu comercial zona ultracentrala -ONESTI

DE INCHIRIAT

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
zona centrala
Detalii: Oferta !!! Spatiu comercial situat in zona ultracentrala a orasului . Imobilul are o suprafata de 124 mp iar la interior dispune de urmatoarele : centrala termica cu instalatie pe cupru , geamuri termopan , grup sanitar , aer conditionat , parchet , gresie , faiana . Pretul chirie este de 1.000 EURO.
PRET: 1000 €

INCHIRIAT !Anuntul nu mai este valabil . GARSONIERA CF1 , zona Dallas

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
jos
Detalii: Oferta !!! Garsoniera este situata in zona Dallas , etajul 2 . Imobilul dispune la interior de toate utilitatile si facilitatile : centala termica , televizor , aragaz , masina de spalat , frigider , mobila de bucatarie incorporata , mobilier , parchet , usa metalica , gresie , faianta . Pretul chiriei este de 170 EURO lunar . Garsoniera se poate vedea oricand !
PRET: 170 €

INCHIRIAT!

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: VALABIL !!! Apartament de lux cu 2 camere situat in zona de sus a orasului . Imobilul este renovat complet cu totul nou . Locuinta beneficiaza de toate utilitatile si facilitatile : centrala termica proprie , aragaz , frigider , televizor , masina de spalat , mobila de bucatarie incorporata , geamuri termopan . Apartamentul este disponibil pentru o mutare imediata !!!
PRET: 230 €

OFERTA INCHIRIATA !!! Apartament 2 camere zona de sus-Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: ANUNTUL NU MAI ESTE VALAVIL !!! Apartament modern spre inchiriere. Imobilul este situat in zona centrala a orasului , etajul 1 . Locuinta dispune de toate utilitatile : centrala termica , aragaz , frigider ,masina de spalat , mobila de bucatarie incorporata . Apartamentul este spatios si liber spre inchiriere. Pretul chiriei este de 200 EURO.
PRET: 200 €

INCHIRIAT ! Apartament 2 camere zona de sus-Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: !!! Apartamentul este situat in zona de sus a orasului, etaj intermediar . Apartamentul este simplu nemobilat si neutilat . Pretul chiriei este de 120 Euro .
PRET: 120 €

OFERTA NU MAI ESTE VALABILA !!! Garsoniera cf.1 , zona centrala , spre inchiriere

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
zona centrala
Detalii: OFERTA EXPIRATA !!! Garsoniera se afla in zona centrala a orasului , etajul 2 . Locuinta dispune de toate facilitatile necesare: centrala termica,geam termopan ,aragaz, frigider, masina de spalat ,usa metalica , parchet, gresie, faianta. Pretul este de 130 Euro lunar .
PRET: 130 €

INCHIRIAT !!! Apartament 2 camere zona de jos , bloc nou -Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
jos
Detalii: !!! Apartament cu 2 camere situat in zona de jos a orasului , bloc nou , etajul 3 . Apartamentul este simplu nemobilat si neutilat . Pentru unele imbunatatiri aduse de chirias se scad bani . Pretul chiriei este de 100 Euro .
PRET: 100 €

INCHIRIAT !

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
zona de jos
Detalii: OFERTA INCHIRIATA ! Apartament cu 2 camere ,situat in zona de jos a orasului , bloc nou , etajul 4 . Imobilul dispune de toate utilitatile si facilitatile : centrala termica proprie , geamuri termopan , 2 balcoane , 2 bai , aer conditionat , mobila de bucatarie incorporata , parchet , gresie , faianta . Locuinta se inchiriaza complet mobilata si utilata !
PRET: 150 €

Oferta inchiriata ! APARTAMENT CU 2 CARERE SPRE INCHIRIERE

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament cu 2 camere liber spre inchiriere . Locuinta se afla in zona de sus a orasului , etaj intermediar .Imobilul dispune de toate facilitatile necesare: centrala termica proprie, geamuri termopan, parchet, gresie, faianta , mobila de bucatarie incorporata , balcon inchis . Pret 200 EURO lunar .
PRET: 200 €

OFERTA INCHIRIATA ! Apartament 2 camere zona centrala -Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: Apartrtament cu 2 camere spre inchiriere . Imobilul este situat in zona centrala a orasului , parter . Apartamentul este pretabil si ca spatiu comercial . Locuinta este nemobilata si dispune de : centrala termica proprie , geam termopan cu stolerie din PVC , parchet , gresie , faianta .
PRET: 150 €

OFERTA INCHIRIATA! Apartament 3 camere zona centrala spre inchiriere -Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: APARTAMENT CU 3 CAMERE SPRE INCHIRIERE . Apartamentul este situat in zona centrala a orasului , parter . Imobilul este semimobilat , spatios iar la interior dispune de tot ce este necesar. Este disponibil pentru o mutare imediata.
PRET: 170 €

OFERTA EXPIRATA ! Apartament spre inchiriere cu 2 camere zona de sus

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
de sus
Detalii: Apartament modern spre inchiriere. , situat in zona de sus a orasului , etaj intermediar . Locuinta dispune de toate utilitatile : centrala termica , aragaz , frigider , este spatios si liber spre inchiriere. Pretul chiriei este de 170 EURO.
PRET: 170 €

INCHIRIAT ! Apartament 2 camere zona de sus-Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: VALABIL !!! Apartament modern cu 2 camere , situat in zona de sus a orasului , etaj intermediar . Locuinta dispune de toate utilitatile si facilitatile : centrala termica proprie Ferroli, geam termopan cu stolerie din PVC ,balcon inchis in termopan , mobila de bucatarie incorporata , aeragaz , frigider , masina de spalat , , usa metalica , mobilier nou facut la comanda , gresie si faianta . Imobilul dispune pentru o mutare imediata . Pretul este de 250 euro .
PRET: 220 €

INCHIRIATA Garsoniera cf.1 spre inchiriere

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
zona centrala
Detalii: Garsoniera se afla in zona centrala a orasului , etaj 3 . Locuinta dispune de toate utilitatile si facilitatile necesare.
PRET: 130 €

OFERTA INCHIRIATA !Garsoniera cf.1 spre inchiriere , bloc nou

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
jos
Detalii: Garsoniera se afla in zona de jos a orasului ,bloc nou . Locuinta dispune de toate facilitatile necesare: centrala termica,geam termopan ,aragaz, frigider, masina de spalat , mobila de bucatarie incorporata , usa metalica , parchet, gresie, faianta.
PRET: 150 €

OFERTA VANDUTA! Apartament 3 camere zona de sus , bloc nou -Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: APARTAMENT CU 3 CAMERE SPRE INCHIRIERE Locuinta se afla intr-un imobil nou la etajul 3 . Apartamentul este foarte spatios si dispune de tot ce este necesar. Este disponibil pentru o mutare imediata.
PRET: 150 €

OFERTA INCHIRIATA !!!Garsoniera cf.1 spre inchiriere

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
sus
Detalii: Ofer garsoniera de lux spre inchiriere , situata in zona de sus a orasului,bloc nou , etajul 3 . Locuinta este foarte spatioasa avand o suprafata de 45 mp . Imobilul este mobil , utilat iar la interior dispune de urmatoarele : centrala termica proprie, geamuri termopan cu stolerie din PVC , balcon inchis , aer conditionat , mobila de bucatarie incorporata , parchet, gresie si faianta. Pretul chiriei este de 150 EURO.
PRET: 150 €

OFERTA INCHIRIATA !APARTAMENT CU 3 CAMERE SPRE INCHIRIERE ZONA DE SUS BELVEDERE

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Imobilul este situat in zona de sus a orasului , mai exact in Belvedere ( Corabie ) la etajul 2 . Apartamentul are osuprafata de 100 mp cu o structura decomandata . Camerele locuintei sunt spartioase ,partial mobilate si utilate . Locuinta dispune de : centrala termica proprie , geam termopan cu stolerie din PVC ,balcon,usi noi , parchet, gresie, faianta , usa metalica .
PRET: 250 €

OFERTA EXPIRATA ! Garsoniera cf.1 spre inchiriere

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
Dalas
Detalii: Garsoniera de lux cf1 , situata in zona Dales , etajul 2 . Locuinta frumos amenajata , spatioasa ,mobiata si utilata . Imobilul dispune de centrala termica paoprie, geamuri termopan,parchet, gresie si faianta. Pretul este de 150 Euro .
PRET: 150 €

OFERTA EXPIRATA !!! Apartament cu 3 camere spre inchiriere zona de jos ,etajul 1 -Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
jos
Detalii: Apartament de lux spre inchiriere. Imobilul este situat in zona de jos a orasului, etajul 1 . Locuinta dispune de toate utilitatile , este curat, spatios si liber spre inchiriere. Pretul chiriei este de 250 EURO.
PRET: 250 €

OFERTA INCHIRIATA!

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: OFERTA INCHIRIATA! Apartament cu 3 camere situat in zona de centrala a orasului , etajul 1 . lmobilul beneficiaza de toate utilitati si facilitati : centrala termica proprie , balcon inchis , geam termopan , aragaz , frigider , masina de spalat , mobila de bucatarie incorporata .
PRET: 200 €

INCHIRIAT Spatiu comercial spre inchiriere zona centrala -ONESTI

DE INCHIRIAT

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
zona centrala
Detalii: Inchiriez spatiu comercial , zona centrala cu o suprafata de 27 mp Spatiul dispune de toate utilitatile si facilitatile necesare : centrala termica proprie , geam termopan cu stolerie din PVC , calorifere noi , instalatie electrica si sanitara noua , usi noi , usa metalica , parchet , gresie , faianta . PRETUL ESTE 300 EURO LUNAR .
PRET: 300 €

OFERTA VANDUTA !Garsoniera cf.1SPRE INCHIRIERE , ZONA DE SUS

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
sus
Detalii: Garsoniera se afla in zona de sus a orasului , etaj 2 . Locuinta dispune de toate facilitatile necesare: centrala termica,balcon inchis , parchet, gresie, faianta.Va asteptam la vizionare!
PRET: 130 €

OFERTA VANDUTA !!! Garsoniera cf.1 spre inchiriere

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
sus
Detalii: GARSONIERA CF 1 SITUATA IN ZONA QUARTAL ETAJUL 1 .. . Locuinta este mobiata si utilata
PRET: 120 €

OFERTA EXPIRATA !!! Garsoniera cf.1 zona Mal spre inchiriere

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
Mal
Detalii: Garsoniera de lux cf1 , situata in zona Mal , etaj intermediar. Locuinta este mobiata si utilata cu masina de spalat, televizor , aragaz si firigider. Imobilul dispune de centrala termica paoprie, geamuri termopan,balcon inchis in termopan, parchet, gresie si faianta.
PRET: 150 €

OFERTA EXPIRATA ! Apartament 2 camere spre inchiriere zona de jos - Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
jos
Detalii: Apartamentul propus spre inchiriere este o locuinta moderna, complet mobilata si utilata, frumos amenajata . Imobilul are 2 camere spatioase si se afla in zona de jos a orasului , la parter . Noul chirias va dispune de toate utilitatile si facilitatile acestui imobil .
PRET: 200 €

OFERTTA VANDUTA !!!Apartament 3 camere zona de sus Corabie spre inchiriere -Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: APARTAMENT CU 3 CAMERE DE INCHIRIAT !!! Va invitam sa observati un apartament cu 3 camere , de lux , foarte spatios , elegant si frumos renovat . Imobilul este situat in zona de sus a orasului , mai exact in Belvedere ( Corabie ) , la etajul 2 , avand o suprafata de 100 mp cu o structura decomandata . Camerele locuintei sunt spartioase , elegante , frumos amenajate , zugravite in culori calde si luminoase . Imobilul este renovat complet si dispune de toate utilitatile si facilitatile : centrala termica proprie, geam din termopan cu stolerie din PVC , balcon de 10 metri inchis in termopan , instalatie electrica si sanitara noua , parchet , gresie si faianta. . Va asteptam !!!
PRET: 300 €

OFERTA INCHIRIATA! Apartament cu 2 camere zona centrala-Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
Centrala
Detalii: INCHIRIAT! Imobilul se afla in zona centrala a orasului si dispune de toate facilitatile necesare: centrala termica proprie, geamuri termopan, usi din lemn masiv, gresie, faianta. Locuinta este frumos renovata si este complet mobilata si utilata!
PRET: 200 €

Oferta inchiriata.Garsoniera cf 1 zona ultracentrala

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
ultracentrala
Detalii: Imobilul se afla in zona centrala a orasului, etaj intermediar si dispune de toate facilitatile necesare: centrala termica proprie, geamuri termopan, gresie, faianta.
PRET: 130 €

Apartament cu 2 camere, zona de jos- Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
zona de jos
Detalii: Locuinta se afla in zona de jos a orasului, bloc nou, foarte spatios. Imobilul dispune de toate facilitatile necesare: centrala termica proprie, geamuri termopan, parchet, gresie, faianta, balcon inchis, usa metalica. Apartamentul este renovat, mobilat si utilat complet !
PRET: 180 €

OFERTA INCHIRIATA!Apartament cu 2 camere zona centrala-Onesti OFERTA INCHIRIATA.

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
Centrala
Detalii: Locuinta se afla in zona centrala a orasului si dispune de urmatoarele imbunatatiri:centrala termica proprie, geamuri termopan, parchet, gresie, faianta.Apartamentul nu este mobilat si nici utilat.
PRET: 100 €

OFERTA VANDUTA ! Garsoniera cf1 zona de jos, bloc nou

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
jos
Detalii: Locuinta estesituata in zona de jos a orasului si dispune de toate facilitatile necesare: centrala termica proprie, geamuri termopan, parchet, gresie, faianta. Imobilul este renovat, mobilat si utilat. Va asteptam la vizionare!
PRET: 130 €

OFERTA EXPIRATA!!!Apartament cu 2 camere zona centrala-Onesti, blocuri noi.

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
Centrala
Detalii: Locuinta este situata la etaj intermediar, bloc nou si dispune de toate facilitatile necesare: centrala termica proprie, geamuei termopan, parchet, gresie, faianta.Imobilul este complet mobilat si utilat.Va asteptam la vizionare!
PRET: 170 €

OFERTA INCHIRIATA! Apartament cu 2 camere zona de sus-Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
de sus
Detalii: Locuinta se afla in partea de sus a orasului si dispune de toate facilitatile necesare:centrala termica proprie, geamuri termopan, parchet, gresie, faianta.Imobilul este renovat.Va asteptam la vizionare!
PRET: 170 €

OFERTA INCHIRIATA. Garsoniera cf1 zona de sus a orasului Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
de sus
Detalii: Locuinta dispune de toate facilitatile necesare: centrala termica, parchet, gresie, faianta.Va asteptam la vizionare!
PRET: 100 €

INCHIRIAT.

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
de sus
Detalii: Locuinta se afla in zona de sus a orasului, in bloc nou si dispune de toate facilitatile necesare:centrala termica proprie, geamuri termopan, parchet, gresie, faianta.Apartamentul este decomandat si spatios.Va asteptam la vizionare!
PRET: 150 €

Garsoniera cf1 zona de sus a orasului Onesti INCHIRIATA.

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
sus
Detalii: Imobilul se afla in partea de sus a orasului si dispune de toate facilitatile necesare: centrala termica proprie, parchet, geamuri termopan, gresie, faianta.Locuinta este renovata, complet mobilata si utilata.Merita vizionata!
PRET: 150 €

Oferta inchiriata.Garsoniera de inchiriat.

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
jos
Detalii: Locuinta se afla in zona de jos a orasului si dispune de toate facilitatile necesare: centrala termica proprie, geamuri termopan, parchet, gresie, faianta.Este foarte spatioasa si frumos renovata.Va asteptam la vizionare!
PRET: 140 €

OFERTA VANDUTA!!!!Chirie apartament 3 camere

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
de sus
Detalii: Locuinta se afla intr-un imobil nou cu acoperis facut recent.Apartamentul este spatios si dispune de tot ce este necesar.Este disponibil pentru o mutare imediata. Disponibil de pe 10 iulie .
PRET: 200 €

OFERTA INCHIRIATA!Apartament cu 2 camere zona centrala in Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
Centrala
Detalii: Imobilul de 2 camere este complet renovat si dispune de toate facilitatile.Este dotat cu centrala termica proprie,stolarie PVC cu geamuri termopan,gresie,faianta si usi din lemn.Merita vizionat!
PRET: 150 €

GARSONIERA CONFORT 1 DE INCHIRIAT

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
Mal
Detalii: Garsoniera confort 1 de inchiriat, dotata cu centrala termica proprie, stolarie pvc cu geam termopan, gresie, faianta, parchet, utilata cu aragaz, frigider, masina spalat rufe ,
PRET: 150 €

VANDUT ! Apartament cu 2 camere zona belvedere, bloc nou

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
de sus
Detalii: Apartament cu 2 camere zona de sus. Imobilul dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan, usi inerioare schimbate, balcon inchis.
PRET: 120 €

OFERA EXPIRATA Garsoniera cf 1 zona centrala

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
Centrala
Detalii: Garsoniera cf1 zona centrala, etaj intermediar ( etajul 2). Imobolul dispune de centrala termica proprie, gemuri termopan, parchet laminat, gresie si faianta, mobilatata .
PRET: 130 €

OFERTA INCHIRIATA Garsoniera cf 1 sporit zona Belvedere

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
de sus
Detalii: Garsoniera cf1 sporit zona Belvedere, etaj intermediar. Imobilul dispune de centrala termica proprie, geamuri termopab, usi inetrioare noi, parchet laminat, gresie si faianta. Este complet mobilata si utilata .
PRET: 150 €

INCHIRIAT Spatiu comercial zona de jos

DE INCHIRIAT

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
jos
Detalii: Inchiriez spatiu comercial zona de jos suprafata de 110 mp , dispune de toate utilitatile necesare, 3 cai de acces . Pretul este de 10 Euro/mo .
PRET: 10 €

OFERTA INCHIRIATA Garsoniera cf 1 zona de jos, complet mobilata si utilata

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
jos
Detalii: Garsoniera cf1 zona de jos, bloc nou. Imobilul dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan, parchet laminat, gresie si faianta in bucatarie si in baie, dispune de frigider, masina de spalat, aragaz. este mobilata complet. Pretul este usor negociabil
PRET: 150 €

OFERTA EXPIRATA Garsoniera cf1 zona de sus

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
de sus
Detalii: Garosniera cf1 sporit in Onesti, etaj intermediar 6/10, cu balcon. Imobilul dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan, usi interioare noi, parchet laminat, gresie si faianta. Imobilul este mobilat si utilat.
PRET: 130 €

OFERTA EXPIRATA Apartament 2 camere in Onesti, zona de sus

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament cu 2 camere zona de sus a orasului Onesti, etaj intermediar. Imobilul este dotat cu centrala termica proprie, geamuri termopan, dispune de balcon, are parchet, grasie si faianta. Apartamentul este mobilat si utilat cu electrocasnice. Pretul este usor negociabil
PRET: 135 €

OFERTA EXPIRATA Garsoniera cf1 sporit, zona de sus

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
de sus
Detalii: Garsoniera este situata in zona de sus a orasului intr-un bloc nou,este cf 1,are absolut toate imbunatatirile,centrala termica proprie cu instalatie pe cupru,termopane,parchet,greie,faianta,mobilta si utilata,televizor,frigider,masina de spalat,aragaz,toate noi,exact cum se vede in poze.
PRET: 130 €

OFERTA EXPIRATA Garsoniera cf1 zona de sus a orasului Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
de sus
Detalii: Garsoniera cf1 zona de sus, etaj intermediar. . Imobilul este complet renovat si mobilat. Dispune de centrala termica paoprie, geamuri termopan, usi interioare schimbate, parchet, gresie si faianta. Garsoniera este mobiata si utilata cu masina de spalat, aragaz si firigider.
PRET: 135 €

Oferta expirata-Onesti GARSONIERA CF1 zona ultracentrala

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
ultracentrala
Detalii: inchiriez garsoniera, Onesti, cf.1, are centrala proprie, usa metalica, este mobilata si dotata cu electrocasnice. Garsoniera este renovata, are baie cu cabina de dus, gresie, faianta, balcon inchis.
PRET: 135 €

OFERTA EXPIRATA Apartament cu 2 camere zona de jos

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
jos
Detalii: Apartament cu 2 camere zona de jos, etaj intermediar. Imobilul dispune de centrala termica proprie, terasa parchet, gresi si faianta.
PRET: 100 €

OFERTA EXPIRATA apartament cu 2 camere in Onesti zona de sus

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
de sus
Detalii: Apartament cu 2 camere in Onesti, zona de sus, etaj intermediar. Imobilul dispune de centrala termica proprie, balcon inchis in geamuri din termopan, usi interioare schimbate, parchet,gresie si faianta. Imobilul dispune de mobila de bucatarie.
PRET: 150 €

INCHIRIAT Inchiriez spatiu comercial Bld Republicii

DE INCHIRIAT

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
Centrala
Detalii: Inchiriez spatiu comercial Bld Republicii suprafata 70 mp. Imobilul dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan, doua cai de acces.
PRET: 300 €

OFERTA EXPIRATA Apartament cu 2 camere complet mobilt si utilat

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
ultracentrala
Detalii: Apartament cu 2 camere in Onesti, zona ultracentrala , etaj intermediar. Imobilul dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan, usi interioare din termopan, parchet gresie si faianta. Este complet mobilat si utilat.
PRET: 150 €

OFERTA EXPIRATA Garsoniera cf1 zona ultracentrala in Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
ultracentrala
Detalii: Garsoniera cf1 in Onesti zona ultracentrala. Imobilul dispune de centrala termica proprie, balcon inchis in termopan, parchet, gresie si faianta, este complet mobilata si utilata.
PRET: 130 €

OFERTA EXPIRATA Apartament cu 2 camere zona de sus-Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament cu 2 camere in Onesti zona de sus, imobilul dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan, balcon inchis. Imobilul este mobilat si utilat.
PRET: 120 €

Inchirez sediu firma in Mun. Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
jos
Detalii: Inchirez sediu firma compus din: 1. Cladire administrativa (210 mp) -P+2; -15 incaperi+ 4 grupuri sanitare; -cladirea beneficiaza de toate utilitatile; -fiecare nivel are centrala proprie; -finisaje de ultima ora. 2. Hala productie (274 mp): -are toate utilitatile; -finisaje de ultima ora. 3.Curte (1030 mp) : PLATFORMA BETONATA Locatia se preteaza la o mare varietate de activitati, de la gradinita pana la orice activitati de productie.Locatia este una foarte buna.Proprietatea se inchiriaza/se vinde chiar si cu plata in rate.
PRET: 2500 €

INCHIRIAT Inchiriez spatiu comercial, zona centrala in Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
Centrala
Detalii: Hala situata in zona centrala a Mun. Onesti, avand acces TIR nerestrictionat. Toate utilitatile(inclusiv curent de putere industriala) sunt disponibile si sunt trase in hala. Proprietarul este flexibil , deschis si se pliaza cerintelor de amenajare specifice activitatii Beneficiarului. Locatie ideala pentru productie, distributie. Perimetru securizat, supraveghere si paza nonstop asigurate de Proprietar(risc de patrundere prin efractie zero). Platforma betonata , inaltime 8 metri, finisaje de ultima ora, an constructie 2006.
PRET: 2500 €

OFERTA EXPIRATA Apartament cu 2 camere zona centrala-Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
Centrala
Detalii: Apartament cu 2 camere zona centrala in Onesti . Imobilul dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan, usi interioare schimbate, usa metalica la intrare, parchet, gresie si faianta
PRET: 120 €

OFERTA EXPITRATA Apartament cu 2 camere zona ultracentrala

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
ultracentrala
Detalii: Apartament cu 2 camere zona ultracentrala in Onesti . Imobilul este recent renovat, dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan, usi interioare din termopan, balcon inchis in termopan, usa metalica, parchet laminat, gresie si faianta. Pretul este usor negociabil
PRET: 150 €

Oferta expirata in Onesti GARSONIERA CF1

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
Mal
Detalii: Garsoniera cf1 in Onesti, etaj intermediar. Imobilul este dotat cu centrala termica proprie, geamuri termopan, parchet, gresie si faianta. Garsoniera este mobilata si utilata.
PRET: 120 €

OFERTA EXPIRATA Apartament cu 2 camere in zona centrala

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
Centrala
Detalii: Apartament cu 2 camere in Onesti, zona centrala. Imobilul dispune de balcon, centrala termica, parchet laminat , gresie si faianta
PRET: 100 €

OFERTA EXPIRATA Garsoniera cf1 zona centarala etaj intermediar

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
Centrala
Detalii: Garsoniera cf1 in zona centrala in Onesti. Imobilul dispune de centrala termica proprie, parchet din lemn masiv, gresie si faianta. Imobilul este mobilat.
PRET: 120 €

OFERTA INCHITIATA Garsoniera cf1 in Onesti zona Mal

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
Mal
Detalii: Garsoniera cf1 in Onesti zona MAL. Imobilul dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan, balcon, usi interioare din termopan, usa metalica la intrare, parchet, gresie si faianta. Garsoniera este mobilata si utilata.
PRET: 140 €

INCHIRIATA Garsoniera cf1 in Onesti zona de jos

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
jos
Detalii: Garsoniera cf1 in zona de jos dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan, usi interioare schimbate, parchet, gresie si faianta. Imobilul este mobilat si utilat
PRET: 150 €

OFERTA EXPIRATA Garsoniera cf1 in Onesti zona Mal

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
Mal
Detalii: Garsoniera cf1 zona Mal in Onesti, dispune de centrala termica proprie, balcon. Pretul este negociabil
PRET: 115 €

INCHIRIAT Inchiriez spatiu comercial, zona centrala

DE INCHIRIAT

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
Centrala
Detalii: Spatiu comercial suprafata 70 mp situat pe Bld. Oituz , dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan, grup sanitar.
PRET: 250 €

OFERTA EXPIRATA, garsoniera cf1, utilata si doatata

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
Centrala
Detalii: Garsoniera cf 1 zona linistita, etaj intermediar . Imobilul dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan, este utilata si doata .
PRET: 130 €

OFERTA INCHIRIATA! Apartament cu 3 camere zona Mal

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
Mal
Detalii: Apartament cu 3 camere zona Mal, etaj intermediar. Imobilul dispune de centrala termica proprie, geanuri termpan, usi interioare din lemn masiv, parchet, gresie si faianta. Apartamentul este utilat si dotat cu toate necesitatile
PRET: 200 €

oferta expirata apartament cu 2 camere zona de sus, etaj intermediar

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
de sus
Detalii: Apartament cu 2 camere zona de sus a orasului Onesti, etaj intermediar. Imobilul este dotat cu centrala termica proprie, geamuri termopan, dispune de balcon, are parchet, grasie si faianta. Apartamentul este mobilat si utilat cu electrocasnice. Pretul este usor negociabil
PRET: 130 €

oferta expirata-chirie garsoniera cf1 zona de jos

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
de jos
Detalii: Garsoniera cf1 in Onesti zona de jos, bloc nou . Imobilul este complet renovat dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan, usi interioare noi, usa metalica, parchet, gresie si faianta. Garsoniera este mobilata si utilata cu electrocasnice
PRET: 130 €

OFERTA INCHIRIATA . APARTAMENT CU 2 CAMERE ZONA DE JOS, BLOC NOu

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
de jos
Detalii: Ofer chirie, apartament cu 2 camere zona de jos, bloc nou. Imobililul are centrala termica proprie, geamuri termopan, usi interiore din lemn masiv, usa metalica la intrare, parchet laminat, gresie si faianta. Apartamentul este nemobilat.
PRET: 100 €

OFERTA EXPIRATA Apartament, Onesti, 2 camere

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
Centrala
Detalii: inchiriez apartament, Onesti, 2 camere, decomandate. Apartamentul are centrala proprie, termopane, este mobilat si bucataria este dotata cu electrocasnice.
PRET: 160 €

Oferta inchiriata

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
de sus
Detalii: inchiriez apartament, Onesti, 2 camere. Apartamentul are centrala proprie, termopane, baie renovata si este nemobilat.
PRET: 100 €

OFERTA EXPIRATA Garsoniera de inchiriat in Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
Bdul Oituz
Detalii: De inchiriat garsoniera in Onesti, in zona ultracentrala , renovata recent, termopane, balcon inchis in termopan, gresie, faianta, parchet, baie moderna, partial mobilata
PRET: 100 €

Oferta inchiriata

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
Bdul marasesti
Detalii: Apartament cu 2 camere de inchiriat in Onesti, dotat cu centrala termica proprie, termopane, usi interioare de lemn masiv, balcon mare inchis, 2 bai,mobilat si utilat cu aragaz, frigider, masina de spalat, televizor.
PRET: 150 €

oferta inchiriata in Onesti Apartament 2 camere zona de sus

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
de sus
Detalii: Apartamentul este situat in zona de sus,este dotat cu centrala termica proprie,termopane,parchet,gresie,faianta,masina de spalat,aragaz,frigider,televizor,complet mobilat si utilat.
PRET: 150 €

Oferta expirata

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
de sus
Detalii: Garsoniera este situata in zona de sus a orasului intr-un bloc nou,este cf 1,are absolut toate imbunatatirile,centrala termica proprie cu instalatie pe cupru,termopane,parchet,greie,faianta,mobilta si utilata,televizor,frigider,masina de spalat,aragaz,toate noi,exact cum se vede in poze.
PRET: 150 €

OFERTA EXPIRATA! Imobil inchiriat! Onesti Garsoniera Cf1 bloc nou

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
SUS
Detalii: Garsoniera este situata intr-un bloc nou de locuinte,este dotata cu centrala termica proprie,instalatie pe cupru,calorifere noi,termopane,usi interioare noi,gresie,faianta,mobilata,utilata.PRET NEGOCIABIL!
PRET: 150 €

oferta expirata !!Garsoniera Cf1

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
de jos
Detalii: Garsoniera este situata in zona de jos a orasului,la etaj intermediar intr-un bloc nou,este dotata cu centrala termica proprie,parchet,gresie,faianta,usa intrare metalica,mobilata,utilata,masina de spalat.
PRET: 120 €

Oferta inchiriata

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartamentul este situat in zona de sus a orasului,dotat cu centrala termica proprie,termopane,mobilat,utilat,modificat.
PRET: 150 €

OFERTA EXPIRATA - Garsoniera zona de jos

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
de jos
Detalii: Garsoniera este situata in zona de jos a orasului,cu balcon inchis,dotata cu centrala termica proprie,parchet,gresie,faianta,masina de spalat,aragaz,mobilata,utilata.PRET NEGOCIABIL!
PRET: 120 €

INCHIRIAT

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
centrala
Detalii: Apartamentul are 3 camere,situat pe Bd-ul Oituz la etajul 3 din 4.Mobilat,utilat,centrala termica,masina de spalat,termopane,parchet,gresie,faianta,cu balcon inchis in termopan,lux.Arata foarte frumos.
PRET: 180 €

OFERTA EXPIRATA Apartament 3 cam. bloc nou

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Inchiriez apartament CU 3 camere decomandate in zona de sus blocurile noi, semimobilat, dotat cu centrala proprie, termopane, gresie, faianta, parchet,masina de spalat,frigider.Pretul chiriei este de 130 EUR.
PRET: 130 €

OFERTA EXPIRATA Onesti Apartament 3 camere

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartamentul este situat la etaj intermediar,dotat cu centrala termica proprie,gresie,faianta,parchet,complet mobilat si utilat.
PRET: 150 €

ocupat !!Inchiriez apartament zona centrala

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
centrala
Detalii: Apartamentul este situat in zona centrala a orasului, este izolat la exterior cu polistiren,cu centrala termica proprie, termopane, usa metalics, avand toate imbunatatirile fiind liber spre inchiriere.
PRET: 150 €

OFERTA EXPIRATA apartament DE LUX cu 3 camere zona de sus

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: : Ofer apartament de lux spre inchiriere este situat in zona de sus a orasului, mobilat, cu centrala termica, 2 dormitoare, o sufragerie, baie, bucatarie. Are toate utilitatile, este curat, spatios si liber spre inchiriere.Pretul chiriei este de 250 EURO NEGOCIABIL.
PRET: 250 €

Imobilul a fost ocupat - GARSONIERA CONFORT I IN ONESTI

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
MAL
Detalii: DE INCHIRIAT: Garsoniera confort I, in zona Mal, cu balcon la sufragerie, etaj intermediar, cu centrala termica proprie, parchet laminat, gresie, faianta, geamuri termopan, usa metalica la intrare. Garsoniera este semimobilata, precum se vede in poze.
PRET: 100 €

Oferta inchiriata!

DE INCHIRIAT

Tip imobil: garsoniera
Zona:
Dalas
Detalii: Inchiriez pe termen lung garoniera cf.1, etaj intermediar, complet mobilata si utilata! Pret 120 euro/luna
PRET: 120 €

OFERTA INCHIRIATA! Apartament 3 camere in onesti - apartamentul a fost ocupat

DE INCHIRIAT

Tip imobil: apartament
Zona:
centrala
Detalii: Inchiriez pe termen lung apartament 3 camere sd., cu balcon, etaj intermediar, zona centrala, mobilat, dotata cu centrala termica proprie. Pret 160 euro / luna
PRET: 160 €

inchiriez vila in statiunea mamaia

DE INCHIRIAT

Tip imobil: vila
Zona:
delfinariu
Detalii: inchiriez in regim hotelier camere de locuit in interiorul unei vile complet mobilate si utilate ,baie bucatarie curte cu gratar parcare etc telefon contact direct la proprietar:0742124671
PRET: 18 €

INCHIRIAT Inchiriez sau vand spatiu in Onesti, zona de jos

DE INCHIRIAT

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
zona de jos
Detalii: Inchiriez sau vand spatiu comercial ultramodern in Onesti, zona de jos, , 280 mp, pret avantajos. Spatiul este dotat cu 2 grupuri sanitare, gaz, curent, centrala proprie, parchet, gresie, termopane,parcare etc. Ideal pentru orice activitate (sediu firma, banca, birouri, etc.). pretul pentru inchiriere este de 6 Eur./mp.
PRET: 6 €

Navigare rapida

VANZARE
Apartament
2 camere

3 camere
4 camere
Garsoniera
Casa
Vila
Teren
Spatiu comercial

INCHIRIERE
Apartament
2 camere

3 camere
4 camere
Garsoniera
Casa
Vila
Teren
Spatiu comercial

Calculeaza taxele si impozitele notariale


COLABORATORI

OnestiOnline.ro
Onestiul.ro
Bacaul.ro
 

Statistici


gesi-imobiliare.ro Web analyticsImprimante termice mobile bluetooth REGO
Imprimante, cartuse compatibile toner si cerneala, CISS, cilindri, chipuri, toner praf refill
Medintern SRL - Analize medicale, analize sange, ecografie, echografie, EKG, EEG, cabinet ginecologie, diabetolog Onesti
Vand garsoniera in Onesti
Vand apartament 2 camere in Onesti
Caut sa inchiriez apartament 4 camere in Onesti
Vand casa in Onesti
Vand apartament 3 camere in Onesti
Vand vila in Onesti
Vand apartament 4 camere in Onesti
Vand spatiu comercial in Onesti
Vand teren in Onesti
Imobiliare in Slanic Moldova
Cumpar casa in Belci
Vand casa in Filipesti
Inchiriez garsoniera in Tg. Ocna
Vand garsoniera in Tg. Ocna
Vand casa in Borzesti
Inchiriez apartament 2 camere in Onesti
Inchiriez apartament 2 camere in Tg. Ocna
Inchiriez casa in Tg. Ocna
Vand teren in Caiuti
Caut sa inchiriez spatiu comercial
Inchiriez vila in Onesti
GESI IMOB Onesti
Imobiliare in Onesti
Cumpar apartament in Onesti
Vanzare apartamente in Onesti
Cumpar casa in Negoiesti
Inchirieri apartamente in Onesti
Imobiliare in Tg. Ocna
Vand teren in Bogdanesti
Inchiriez apartament 3 camere in Onesti

Home :: Despre noi :: Vanzari :: Inchirieri :: Servicii :: Hot offers :: Bonus :: Contact