Toate ofertele imobiliare prezente pe site sunt actualizate zilnic! Ne puteti contacta la tel: 0745/762272; 0744/227672

Localizare agentie

Cauta imobil


vanzare inchiriere

Camere
Sup. intre si m2
Pret maxim
EURO

Ai un imobil de
vanzare/inchiriat?

Adauga un anunt gratuit

Nu ai gasit pe site
imobilul dorit?

Adauga gratuit o cerere

INFO IMOBILIAR
-Tipuri de acte
-Credit imobiliar
-Credit ipotecar


Acum sunt
5
utilizatori online.

CREDIT IPOTECAR

BCR (partener GESI IMOB)
Raiffeisen Bank
Alpha Bank
Bancpost
Banca Transilvania
UniCredit Tiriac Bank
Credit Europe Bank
Volksbank

Inchirieri spatii comerciale

SPATIU COMERCIAL P+1 DE INCHIRIAT!

DE INCHIRIAT

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
zona de jos
Detalii: Proprietate imobiliara de tip spatiu comerial, situata in zona de jos a orasului. Este foarte bine amplasat detinand parcare proprie. Parterul are o suprafata utila de 500 mp, 50 mp terasa si 100 de mp balconul. Aici se regasesc : bucataria, 2 bai, camera pentru personal, hol acces, camera pentru depozitare si terasa. Imobilul dispune la interior de urmatoarele utilitati si facilitati: beneficiaza de contracte active E ON 2.20 / 3.80 ( GAZ SI ENERGIE) si contract RAJA, dispune de hidrant propriu la accesul in cladire, centrala termică 125 kw, 7 ventiloconvectoare si distribuitoare, grup sanitar cu 4 bai independente, instalatie electrica noua si tablou separat de bucatarie, termopane SALAMANDER si închidere oscilobatanta pe fiecare fereastră. Bucătăria are o suprafață de 100 mp compartimentata conform cerintelor pentru obtinerea autorizatiei DSV ( sala pentru gatit, sala de mese si toaleta, usa de acces pentru aprovizionare si magazie depozitare). Pret inchiriere Parter 2.000 EURO/LUNA ! La ETAJ 1 se regaseste un loc de joaca pentru copiii cu o suprafata de 220 mp utili ( 120 mp modulul de joaca). Beneficiile acestuia sunt : Curent, gaz, apa curenta, apometre separate față de contractul de jos, electricitate, gaze naturale, cu contract separat față de parter, grup sanitar pentru fete/ baieti, stolarie din pvc cu geamuri termopan, urcare separata fata de zona reataurantului ( parter). Pretul de vanzare pentru spatiu de joaca ( modulul de joaca) este de 40.000 EURO/ exista si varianta inchirierii. Spatiile ( etajele imobilului) se pot inchiria / vinde impreuna sau separat ! Fiecare din spatii are intrare separata, nefiind interdependente !
PRET: 2000 €

Spatiu comercial zona centrala - ONESTI

DE INCHIRIAT

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
zona centrala
Detalii: Spatiu comercial situat in zona centrala a orasului, cu o suprafata utila de 25mp, cu acces din strada, simplu. Spatiul dispune de urmatoarele utilitatile si facilitatile necesare: geam termopan cu stolerie din PVC, parchet, gresie, faianta, baie, usa din termopan. Daca acest imobil v-a trezit interesul va asteptam la o vizionare!
PRET: 250 €

Spatiu comercial ideal pentru supermarket - ONESTI !

DE INCHIRIAT

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
zona de sus
Detalii: Proprietate imobiliara de tip spatiu comerial, la parter de bloc, situata in localitatea Onesti, Strada Mercur, Nr. 4. Imobilul are o suprafata construita de 373 mp, si o suprafata utila de 286 mp. Accesul pe proprietate se face direct din strada Mercur, avand o deschidere de aproximativ 22 ml, respectiv o deschidere de aproximativ 20 ml, la strada din spatele blocului unde se regaseste si o rampa de incarcare marfa. Zona este preponderent comercial si de prestari servicii, ideal pentru supermarket. Proprietatea este racordata la utilitatile publice existente in zona respectiva: energie electrica, apa curenta, gaz, canalizare. Imobilul dispune de 3 incaperi frig. racordate la centrala. Tamplarie exterioara din profile PVC cu geamuri din termopan, dotata cu sistem video si alarma. Pretul de inchiriere este de 8 euro mp.
PRET: 8 €

Spatiu comercial zona ultracentrala -ONESTI

DE INCHIRIAT

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
zona centrala
Detalii: Spatiu comercial, zona centrala cu o suprafata de 55mp Spatiul dispune de toate utilitatile si facilitatile necesare: centrala termica proprie , geam termopan cu stolerie din PVC, instalatie, usa metalica , parchet, gresie, faianta .Pretul chiriei este de 400 Euro/ luna.
PRET: 400 €

Spre inchiriere ! Punct de lucru , zona ultracentrala -ONESTI

DE INCHIRIAT

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
zona centrala
Detalii: Oferim punct de lucru in domeniul coafurii si manichiurii . Situat în zona centrală, spatiul întrunește toate calitățile necesare pentru o buna desfasurare. Spatiul dispune de o suprafata de 70 mp si de toate utilitatile si facilitatile . Pretul este de 99 euro .
PRET: 99 €

SPRE INCHIRIERE ! Spatiu comercial zona ultracentrala -ONESTI

DE INCHIRIAT

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
zona centrala
Detalii: Oferta !!! Spatiu comercial situat in zona ultracentrala a orasului . Imobilul are o suprafata de 124 mp iar la interior dispune de urmatoarele : centrala termica cu instalatie pe cupru , geamuri termopan , grup sanitar , aer conditionat , parchet , gresie , faiana . Pretul chirie este de 1.000 EURO.
PRET: 1000 €

INCHIRIAT Spatiu comercial spre inchiriere zona centrala -ONESTI

DE INCHIRIAT

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
zona centrala
Detalii: Inchiriez spatiu comercial , zona centrala cu o suprafata de 27 mp Spatiul dispune de toate utilitatile si facilitatile necesare : centrala termica proprie , geam termopan cu stolerie din PVC , calorifere noi , instalatie electrica si sanitara noua , usi noi , usa metalica , parchet , gresie , faianta . PRETUL ESTE 300 EURO LUNAR .
PRET: 300 €

INCHIRIAT Spatiu comercial zona de jos

DE INCHIRIAT

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
jos
Detalii: Inchiriez spatiu comercial zona de jos suprafata de 110 mp , dispune de toate utilitatile necesare, 3 cai de acces . Pretul este de 10 Euro/mo .
PRET: 10 €

INCHIRIAT Inchiriez spatiu comercial Bld Republicii

DE INCHIRIAT

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
Centrala
Detalii: Inchiriez spatiu comercial Bld Republicii suprafata 70 mp. Imobilul dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan, doua cai de acces.
PRET: 300 €

Inchirez sediu firma in Mun. Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
jos
Detalii: Inchirez sediu firma compus din: 1. Cladire administrativa (210 mp) -P+2; -15 incaperi+ 4 grupuri sanitare; -cladirea beneficiaza de toate utilitatile; -fiecare nivel are centrala proprie; -finisaje de ultima ora. 2. Hala productie (274 mp): -are toate utilitatile; -finisaje de ultima ora. 3.Curte (1030 mp) : PLATFORMA BETONATA Locatia se preteaza la o mare varietate de activitati, de la gradinita pana la orice activitati de productie.Locatia este una foarte buna.Proprietatea se inchiriaza/se vinde chiar si cu plata in rate.
PRET: 2500 €

INCHIRIAT Inchiriez spatiu comercial, zona centrala in Onesti

DE INCHIRIAT

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
Centrala
Detalii: Hala situata in zona centrala a Mun. Onesti, avand acces TIR nerestrictionat. Toate utilitatile(inclusiv curent de putere industriala) sunt disponibile si sunt trase in hala. Proprietarul este flexibil , deschis si se pliaza cerintelor de amenajare specifice activitatii Beneficiarului. Locatie ideala pentru productie, distributie. Perimetru securizat, supraveghere si paza nonstop asigurate de Proprietar(risc de patrundere prin efractie zero). Platforma betonata , inaltime 8 metri, finisaje de ultima ora, an constructie 2006.
PRET: 2500 €

INCHIRIAT Inchiriez spatiu comercial, zona centrala

DE INCHIRIAT

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
Centrala
Detalii: Spatiu comercial suprafata 70 mp situat pe Bld. Oituz , dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan, grup sanitar.
PRET: 250 €

INCHIRIAT Inchiriez sau vand spatiu in Onesti, zona de jos

DE INCHIRIAT

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
zona de jos
Detalii: Inchiriez sau vand spatiu comercial ultramodern in Onesti, zona de jos, , 280 mp, pret avantajos. Spatiul este dotat cu 2 grupuri sanitare, gaz, curent, centrala proprie, parchet, gresie, termopane,parcare etc. Ideal pentru orice activitate (sediu firma, banca, birouri, etc.). pretul pentru inchiriere este de 6 Eur./mp.
PRET: 6 €

Navigare rapida

VANZARE
Apartament
2 camere

3 camere
4 camere
Garsoniera
Casa
Vila
Teren
Spatiu comercial

INCHIRIERE
Apartament
2 camere

3 camere
4 camere
Garsoniera
Casa
Vila
Teren
Spatiu comercial

Calculeaza taxele si impozitele notariale


COLABORATORI

OnestiOnline.ro
Onestiul.ro
Bacaul.ro
 

Statistici


gesi-imobiliare.ro Web analyticsImprimante termice mobile bluetooth REGO
Imprimante, cartuse compatibile toner si cerneala, CISS, cilindri, chipuri, toner praf refill
Medintern SRL - Analize medicale, analize sange, ecografie, echografie, EKG, EEG, cabinet ginecologie, diabetolog Onesti
Vand garsoniera in Onesti
Vand apartament 2 camere in Onesti
Caut sa inchiriez apartament 4 camere in Onesti
Vand casa in Onesti
Vand apartament 3 camere in Onesti
Vand vila in Onesti
Vand apartament 4 camere in Onesti
Vand spatiu comercial in Onesti
Vand teren in Onesti
Imobiliare in Slanic Moldova
Cumpar casa in Belci
Vand casa in Filipesti
Inchiriez garsoniera in Tg. Ocna
Vand garsoniera in Tg. Ocna
Vand casa in Borzesti
Inchiriez apartament 2 camere in Onesti
Inchiriez apartament 2 camere in Tg. Ocna
Inchiriez casa in Tg. Ocna
Vand teren in Caiuti
Caut sa inchiriez spatiu comercial
Inchiriez vila in Onesti
GESI IMOB Onesti
Imobiliare in Onesti
Cumpar apartament in Onesti
Vanzare apartamente in Onesti
Cumpar casa in Negoiesti
Inchirieri apartamente in Onesti
Imobiliare in Tg. Ocna
Vand teren in Bogdanesti
Inchiriez apartament 3 camere in Onesti

Home :: Despre noi :: Vanzari :: Inchirieri :: Servicii :: Hot offers :: Bonus :: Contact