Toate ofertele imobiliare prezente pe site sunt actualizate zilnic! Ne puteti contacta la tel: 0745/762272; 0744/227672

Localizare agentie

Cauta imobil


vanzare inchiriere

Camere
Sup. intre si m2
Pret maxim
EURO

Ai un imobil de
vanzare/inchiriat?

Adauga un anunt gratuit

Nu ai gasit pe site
imobilul dorit?

Adauga gratuit o cerere

INFO IMOBILIAR
-Tipuri de acte
-Credit imobiliar
-Credit ipotecar


Acum sunt
8
utilizatori online.

CREDIT IPOTECAR

BCR (partener GESI IMOB)
Raiffeisen Bank
Alpha Bank
Bancpost
Banca Transilvania
UniCredit Tiriac Bank
Credit Europe Bank
Volksbank

Vanzari imobile

Apartament 2 camere zona centrala -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: Apartament cu 2 camere, decomandat, situat in zona centrala a orasului la parter. Imobilul dispunand la interior de centrala termica ,geamuri termopan, balcon inchis in termopan, gresie, faianta, parchet. Apartamentul este mobilat si utilat partial. Pretul este negociabil.
PRET: 28000 €

Casa de vanzare in TCR

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
ZONA TCR
Detalii: Casa este situata la strada, cu o suprafata de 60 mp. Este construita din caramida, are sistemul electric si sanitar schimbat dispunand de 3 camere, living, bucatarie, baie, mobilata si utilata complet. Este complet renovata, dotata cu gresie, faianta, geamuri termopan, usi noi la interior, magazie, terasa deschisa, izolata la exterior. Casa are o gradina frumos amenajata in spatele casei. Pretul este negociabil.
PRET: 55000 €

Apartament 2 camere zona de sus-Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona de sus
Detalii: Apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat in zona de sus a orasului. Imobilul este renovat dispunand la interior de centrala termica ,geamuri termopan, izolat la exterior, balcon inchis in termopan, gresie, faianta, parchet.
PRET: 20000 €

Apartament 3 camere de vanzare zona de jos -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona de jos
Detalii: Apartamentul este decomandat, la etajul 4, situat in zona de jos a orasului. Imobilul are 3 camere, 2 bai, si 2 balcoane ambele deschise, geamuri termopan, parchet, gresie, faianta, usa metalica. Pretul este negociabil.
PRET: 33000 €

VANDUT !!!Apartament 3 camere zona de jos -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona de jos
Detalii: Imobil cu 3 camere, decomandat, este situat in zona de jos a orasului. Apartamentul este complet renovat si utilat dispunand la interior de urmatoarele: centrala termica cu instalatia pe cupru, usi noi, balcoane inchise in termopan, geamuri termopan in 3 foi de sticla, gresie, faianta, parchet, termoizolat la exterior cu polistiren de 10 cm, usa metalica. Pretul este negociabil.
PRET: 55000 €

TEREN DE VANZARE- CALEA BRASOVULUI

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
zona de sus
Detalii: Teren intravilan, situat in zona de sus a orasului Onesti, cu o suprafata totala de 2700 mp, si 28 mp deschidere. Pretul ete de 9 euro/mp.
PRET: 24300 €

TEREN DE VANZARE- CALEA BRASOVULUI

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
zona de sus
Detalii: Teren de vanzare pe Calea Bravosului cu o suprafata totala de 4323 mp, cu deschidere 23 mp, pozitionat la strada, intabulat, certificat de urbanism. Pretul este de 12 euro/mp.
PRET: 52000 €

TEREN DE VANZARE - la 9 km de Mun. Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Onesti
Detalii: Teren de vanzare situat la 9 km de orasul Onesti si la 3 km de orasul Tg. Ocna, cu o suprafata de 781 mp. Terenul este intravilan, are vie pe rod, intabulat, cadastru, carte funciara. Este un loc foarte bun de casa cu un pret de 8 euro/mp. Terenul este la 2 minute de strada principala. Pretul este negociabil !!!
PRET: 6300 €

Casa de vanzare în Tg. Ocna

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
zona centrala
Detalii: Casa este situata in orasul turistic Tg. Ocna, cu o suprafata de 500 mp. Este construita din caramida si boltari, si dispune de 2 camere, living, bucatarie si baie mobilate si utilate complet. Este dotata cu gresie, faianta, geamuri termopan, usi noi la interior. Alte 2 camere, baie, bucatarie, living neamenajate. Pretul este negociabil.
PRET: 58000 €

CASA DE VANZARE- LIVEZI

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
zona centrala
Detalii: Casa este situata in Satul Prajoaia, com. Livezi, cu o suprafata de 900 de mp si este dotata cu 3 camere, un hol mare spatios, anexe, grajd cu 2 camere , curte mare, si gradina.
PRET: 11000 €

Apartament 2 camere zona de sus-Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona de sus
Detalii: Apartament cu 2 camere, decomandat, situat in zona de sus a orasului, la etajul 2. Un apartament modern finisat, spatios, bine compartimentat, prevazut cu centrala termica proprie, stolarie pvc cu geam termopan, boxa, usi interioare noi, bucatarie spatioasa, baie mare cu fereastra, camere luminoase și un hol aerisit. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat. Pretul este negociabil.
PRET: 52000 €

Apartament 3 camere de vanzare zona de sus -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona de sus
Detalii: Apartamentul este decomandat, situat in zona de sus a orasului, la etajul 1. Locuinta este dotata cu 3 camere dintre care una din ele nu este mobilata, 2 bai, bucatarie ,centrala termica proprie, balcon inchis cu stolarie pvc cu geam si usa din termopan, gresie, faianta, parchet. Apartamentul este mobilat si utilat. Pretul este negociabil.
PRET: 47000 €

Apartament 3 camere de vanzare zona centrala -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: Apartament de vanzare in zona centrala a orasului Onesti . Imobilul are o suprafata de 48 mp cu o structura semidecomandata. Locuinta dispune de 3 camere, baie, bucatarie, centrala termica proprie, geamuri termopan, gresie, faianta, un balcon inchis cu stolarie din pvc si un alt balcon inchis care nu este reconditionat. Pretul este negociabil.
PRET: 24000 €

VANDUT !!Apartament 2 camere zona centrala -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: Apartament cu 2 camere, decomandat, situat in zona centrala a orasului . Locuinta este renovata recent, avand gresie, faianta, parchet, usi noi, termopan. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat.
PRET: 32000 €

VANDUT !!! Apartament 3 camere de vanzare zona de jos -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona de jos
Detalii: Apartament cu 3 camere situat in zona de jos, la etajul 1. Apartamentul este renovat complet, decomandat, dotat cu centrala termica proprie, stolarie pvc cu geam termopan, usi interioare noi, termoizolat la exterior cu polistiren de 10 cm, 2 bai, 2 balcoane cu termopan cu 3 foite de stica, ambele inchise , parchet , gresie , faianta, boxa si loc de parcare. Apartamentul se vinde complet mobilat . Pretul este negociabil .
PRET: 55000 €

Apartament 2 camere zona de sus-Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona de sus
Detalii: Apartamentul este decomandat, situat in zona de jos a orasului, cu 2 camere, o baie, bucatarie, un balcon si boxa. Apartamentul poate fii renovat si mobilat dupa gustul clientului. Pretul este negociabil.
PRET: 26500 €

Apartament 3 camere zona de jos - Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona de jos
Detalii: Imobilul este decomandat, situat in zona de jos a orasului. Apartamentul dispune la interior de urmatoarele: centrala termica, instalatia pe cupru, usa metalica, geamuri termopan, 2 bai, un balcon inchis cu termopan si un balcon deschis ,gresie,faianta, parchet. Pretul este negociabil.
PRET: 37500 €

Casa de vanzare - Lanu Garii

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Onesti
Detalii: Casa este situata in Lanul Garii, foarte aprope de oras si este dotata cu: 2 camere la parter, baie, bucatarie, camara si 2 camere la etaj, baie si balcon. Etajul necesita inevestitii deoarece nu este terminat. Imobilul este izolat, termopan interior si exterior, faianta, gresie, parchet. Casa este mobiliata si uitala. Curtea este spatioasa, detine garaj si fantana.
PRET: 65000 €

Casa de vanzare in Caiuti, zona centrala.

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Caiuti
Detalii: Casa este construita din chirpic si caramida si este dotata cu: 7 camere din care 4 camere cu parchet, 2 camere si bucatarie de iarna cu podea din lemn,bucatarie de iarna atasata la casa cu instalatie de apa rece si calda, bucatarie de vara cu aragaz si mobila,baie (gresie, faianta, cada de fonta, chiuveta, WC, mobilier baie si masina de spalat) cu apa curenta rece si calda, beci, terasa fata si spate,camara, anexe-magazii. Din suprafata totala: teren arabil 1993 mp, vita de vie pe rod 574 mp si casa plus curti 1137 mp. Terenul detine pomi fructiferi, capsuni, zmeura, este foarte adecvat pentru gradina de zarzavaturi si alte culturi.Casa este recent acoperita cu acoperis de caliate foarte buna si partial izolata cu polistiren de 15 cm, interiorul este renovat si zugravit in stare foarte buna, ocupabila imediat. Acces pentru mijloace de transport si parcare acoperita in curte. Casa are schita de cadastru, intabulare si impozit achitat. Pretul este negociabil.
PRET: 55000 €

Apartament 3 camere zona de sus-Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament cu 3 camere, decomandat, situat in zona de sus a orasului. Imobilul dispune la interior de centrala termica, geamuri termopan, usi noi,un balcon inchis si unul deschis, usa metalica, gresie, faianta, parchet. In afara de o camera cat si balconul deschis este complet renovat. Apartamentul este utilat si mobilat. De asemenea aparaturile casnice (frigider, masina de spalat) sunt incluse in pret. Pretul este negociabil.
PRET: 45000 €

Garsoniera cf.1 , situata in zona de jos- Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: garsoniera
Zona:
zona de jos
Detalii: Garsoniera situata in zona de jos a orasului Onesti. Imobilul beneficiaza in interior de centrala termica, geamuri termopan, usa metalica, parchet, gresie , faianta, usi noi interioare. Este complet renovata, mobilata si utilata. Poate fi locuita imediat, fara alte interventii. Garsoniera este libera si se poate viziona oricand.
PRET: 18500 €

VANDUT !!! Apartament 2 camere zona centrala -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: Apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat in zona centrala a orasului. Locuinta este complet renovata avand la interior centrala termica , instalatia electrica ,geamuri termopan, usi noi la interior, aer conditionat, gresie, faianta, parhet. Imobilul este izolat la exterior ( termoizolatie polistiren de 10 cm ).
PRET: 26000 €

Apartament 2 camere zona de sus-Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona de sus
Detalii: Apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat in zona de sus a orasului. Locuinta nu are nici o imbunatatire, astfel putand fi renovata dupa gustul noului proprietar.
PRET: 20000 €

Apartament 2 camere zona de sus-Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: apartament cu 2 camere semidecomandat, situat la etajul 2, dotat cu centrala termica proprie, stolarie PVC cu geam termopan, usa metalica.
PRET: 18500 €

VANDUT !!!Apartament 2 camere zona de sus , bloc nou -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartamnet cu 2 camere, decomandat, situat in zona de sus a orasului. Locuinta nu are nici o imbunatatire, astfel putand fi renovat dupa gustul noului proprietar.
PRET: 25500 €

Apartament 2 camere zona centrala -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: Apartament cu 2 camere, decomandat, situat in zona centrala a orasului. Locuinta prezinta la interior centrala termica, geamuri termopan, usi noi la interior, usa metalica, gresie, faianta, parchet. Pretul este negociabil.
PRET: 27000 €

Apartament 2 camere zona de sus-Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat in zona de sus a orasului. Locuinta prezinta la interior centrala termica cu instalatia pe cupru, geamuri termopan, usi noi la interior, balcon inchis in termopan, usa metalica, gresie, faianta, parchet. Pretul este negociabil.
PRET: 23500 €

Apartament 2 camere zona de sus-Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat in zona de sus a orasului. Locuinta este complet renovata avand la interior centrala termica prin condensare cu instalatia pe cupru, instalatia electrica si cea sanitara schimbata,geamuri termopan, usi noi la interior, balcon inchis in termopan, gresie, faianta, parhet. Imobilul este izolat la interior si se vinde mobilat si utilat. Pretul este negociabil.
PRET: 30000 €

Apartament 3 camere de vanzare zona centrala -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: Apartament cu 3 camere, semidecomandat situat in zona centrala a orasului. Locuinta este complet renovata,dispunand la interior de urmatoarele imbunatatiri: centrala termica, geamuri termopan,usi noi la interior, usa metalica, balcon inchis in termopan, gresie, faianta, parchet. Imobilul se vinde mobilat si utilat. Pretul este negociabil.
PRET: 43000 €

Apartament 2 camere zona centrala -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: Apartament cu 3 camere, decomandat, situat in zona centrala a orasului. Imobilul este complet renovat,avand urmatoarele imbunatatiri: centrala termica cu instalatia pe cupru, instalatia electrica si sanitara schimbata, geamuri termopan, usi noi la interior, usa metalica, gresie, faianta, parchet. Locuinta este izolata la exterior. Pretul este negociabil.
PRET: 35000 €

Apartament 2 camere zona de sus-Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat in zona de sus a orasului. Imobilul este complet renovat dispunand la interior de centrala termica cu instalatia pe cupru,geamuri si usi din termopan, usa metalica, gresie, faianta, parchet. Locuinta se vinde mobilata si utilata. Pretul este negociabil.
PRET: 27000 €

Apartament 2 camere zona centrala -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: Apartament cu 2 camere, semidecomandat, izolat la exterior, situat in zona centrala a orasului. Locuinta prezinta la interior urmatoarele imbunatatiri: centrala termica, geamuri termopan, usi noi la interior, gresie, faianta, parchet, usa metalica. Pretul este negociabil.
PRET: 28000 €

Apartament 2 camere zona de jos -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
jos
Detalii: Apartament cu 2 camere, decomandat,izolat la exterior, situat in zona de jos a orasului. Imobilul este complet renovat avand centrala termica, geamuri termopan, usi noi la interior, gresie, faianta, parchet, usa metalica, rulouri exterioare. Locuinta se vinde partial mobilata si utilata.
PRET: 38000 €

Apartament 2 camere zona de sus -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat in zona de sus a orasului. Locuinta dispune la interior doar de geamuri termopan si usa metalica, restul imbunatatirilor putand fi facute de noul proprietar. Pretul este negociabil.
PRET: 21000 €

VANDUT !!!Apartament 2 camere zona centrala -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: Apartament cu 2 caamere,decomandat, situat in zona centrala a orasului. Locuinta este in renovare, dispunind la interior doar de centrala termica,usi schimbate, geamuri termopan, usa metalica, sanitarele schimbate.
PRET: 21000 €

Apartament 3 camere de vanzare zona de sus -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament cu 3 camere, semidecomandat, situat in zona de sus a orasului. Imobilul dispune la interior de centrala termica, geamuri termopan, usa metalica,balcon izolat la exterior.. Pretul este negociabil.
PRET: 26000 €

Apartament 2 camere zona de sus-Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat in zona de sus a orasului. Imobilul prezinta la interior centrala termica cu instalatia pe cupru, termopane, balcon inchis in termopan si usa metalica. Pretul este negociabil.
PRET: 25000 €

Apartament 3 camere zona de sus , bloc nou -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament cu 3 camere, decomandat, situat in bloc nou, in zona de sus a orasului. Locuinta este renovata si dispune la interior de centrala termica, geamuri termopan, usi noi,balcon inchis in termopan,usa metalica, gresie, faianta, parchet. Pretul este negociabil.
PRET: 43000 €

Apartament 3 camere zona de jos -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona de jos
Detalii: Apartamnet cu 3 camere, decomandat, situat in zona de jos a orasului. Locuinta dispune la interior de aer conditionat,centrala termica, geamuri termopan, usa de termopan la balcon, usa de fier, gresie, faianta.
PRET: 38000 €

Garsoniera cf.2, situata in zona centrala - Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: garsoniera
Zona:
zona centrala
Detalii: Garsoniera cf.2 situata in zona centrala. Imobilul prezinta la interior geam termopan, usa metalica,restul putand fi amenajat de noul proprietar.
PRET: 11000 €

Casa de vanzare in Caiuti, jud. Bacau

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Centrala
Detalii: Vand casa in Caiuti, zona centrala cu o suprafata totala de 3704 mp, din care: - teren arabil 1993 mp - vita de vie pe rod 574 mp - casa plus curti 1137 mp Casa este din chirpic si caramida si este dotata cu: - 7 camere din care 4 camere cu parchet, 2 camere si bucatarie de iarna cu podea din lemn - bucatarie de iarna atasata la casa cu instalatie de apa rece si calda - bucatarie de vara cu aragaz si mobila - camara cu rafturi metalice - beci sub camara cu intrare si din casa prin bucataria de iarna si camara si de afara prin anexa magazie - baie amenajata (gresie, faianta, cada de fonta, chiuveta, WC, mobilier baie si masina de spalat) cu apa curenta rece si calda - terasa fata si spate - anexe magazii - pomi fructiferi, capsuni, zmeura, etc - fintina cu pompa electrica si hidrofor, boiler - pompa manuala de scos apa Terenul este foarte adecvat pentru gradina de zarzavaturi si alte culturi. Casa este recent acoperita cu acoperis de caliate foarte buna si partial izolata cu polistiren de 15 cm, interiorul este renovat si zugravit in stare foarte buna, ocupabila imediat. Acces pentru mijloace de transport si parcare acoperita in curte. Casa are schita de cadastru, intabulare si impozit achitat. Pretul este negociabil.
PRET: 55000 €

Casa situata în Comuna Buciumi

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Intravilan
Detalii: Casa se afla in sat Buciumi, la 6 km de Onesti, un sat linistit, cu vecini linistiti ! Curtea are in jur de 2000 mp pe care sunt amplasate mai multe constructii( casa,magazie,sopron de adapostit tractor, sopron de lemne, beci, bucatarie de vara,doua cosere porumb, grajd de vaci si grajd de porci) casele sunt locuibile,au acoperisul in stare buna! Are actele la zi pentru vanzare, nu fac schimb, iar pretul este negociabil in limita bunului simt!
PRET: 15000 €

Apartament 2 camere zona de sus , bloc nou -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament cu 2 camere, decomandat, situat in bloc nou, zona de sus a orasului. Locuinta este partial renovata avand ca imbunatatiri centrala termica, parchet,usa metalica. Pretul este negociabil.
PRET: 32000 €

Apartament 3 camere zona de sus , bloc nou -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament cu 3 camere,decomandat, situat in bloc nou, in zona de sus a orasului. Locuinta este complet renovata, avand la interiot centrala termica cu instalatia de cupru,geamuri termopan, usi noi, usa metalica, gresie, faianta, parchet. Imobilul se vinde mobilat si utilat.
PRET: 45000 €

Apartament 2 camere zona de sus , bloc nou -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament cu 2 camere,decomandat, situat in zona de sus a orasului, bloc nou. Lociunta dispune la interior de centrala termica, geamuri termopan, usi noi, gresie , faianata, parchet, instalatie sanitara noua, balcon inchis in termopan, usa metalica. Imobilul este izolat la exterior.
PRET: 38000 €

Apartament 2 camere zona de sus-Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat la etajul 2, in zona de sus a orasului. Imobilul este complet renovat avand urmatoarele imbunatatiri: centrala termica, geamuri termopan, usi noi, gresie, faianta, parchet. Balconul are o suprafata de 8 mp si este inchis cu termopan. Locuinta este izolata la exterior si se vinde mobilata si utilata. Pretul este negociabil.
PRET: 28500 €

Apartament 3 camere de vanzare zona de sus -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartamnet cu 3 camere, semidecomandat, situat in zona de sus a orasului. Imobilul dispune la interior de centrala termica, geamuri termopan, usi termopan,usa metalica, gresie, faianta, parchet, balcon inchis cu termopan, rulouri exterioare.
PRET: 29000 €

Vanzare apartament

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
Stirenului 1
Detalii: Apartamentul are o privelişte/panoramă deosebită, sufragerie luminată natural pe toată perioada zilei si foarte curat.
PRET: 46000 €

Apartament 2 camere zona de sus-Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat in zona de sus a oraului. Locuinta dispune la interior de usi noi, gresie, faianata, parchet, geamuri termopan. Pretul ese negociabil.
PRET: 20000 €

Teren in Manastirea Casin

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Manastirea Casin
Detalii: Terenul este intravilan,cu deschidere de 24 metri la drumul principal.Terenul este intabulat, are documentatie cadastrala, intravilan.
PRET: 4 €

Apartament 4 camere zona de jos -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
jos
Detalii: Imobil cu 4 camere, decomandat, situat in zona de jos a orasulu. Apartamentul este renovat, dispunand la interior de urmatoarele imbunatatiri: centrala termica cu instalatia pe cupru, geamuri si usi termopan, balcon inchis in termopan, gresie, faianta, parchet, usa metalica. Locuinta se vinde mobilata si utilata. Pretul este negociabil.
PRET: 70000 €

Apartament 3 camere de vanzare zona Mal -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
Mal
Detalii: Imobil cu 3 camere, decomandat, situat in zona Mal. Apartamentul este complet renovat dispunand la interior de urmatoarele imbunatatiri: centrala termica cu instalatia pe cupru, geamuri termopan, usi noi, balcoane inchise in termopan, aer conditioant, gresie, faianta, parchet, usa metalica. Locuinta dispune de 2 bai, 2 balcoane si se vinde mobilata si utilata. Pretul este negociabil.
PRET: 53000 €

Apartament 2 camere zona de jos , bloc nou -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona de jos
Detalii: Apartament cu 2 camere,decomandat, situat in zona de jos a orasului, bloc nou. Imobilul beneficiaza la interior de centrala termica, geamuri termopan,usi termopan, usa metalica, rulouri,gresie, faianta, parchet. Locuinta este izolata la exterior. Pretul este negociabil.
PRET: 28500 €

Apartament 2 camere zona centrala -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: Apartament cu 2 camere, decomandat, situat in zona centrala. Imobilul prezinta la interior urmatoarele imbunatatiri:centrala termica, geamuri termopan, balcon inchis cu termopan, usa metalica,usi termopan, gresie, faianta, parchet. Locuinta se vinde utilata. Pretul este negociabill.
PRET: 31000 €

Apartament 2 camere zona centrala -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: Imobil cu 2 camere,semidecomandat, situat in zona centrala, etajul 2. Apartamentul dispune la interior de centrala termica,geamuri termopan, balcon inchis, usi din termopan, usa metalica,gresie, faianta, parchet. Locuinta se vinde mobilata. Pretul este negociabil.
PRET: 26000 €

Apartament 2 camere zona de sus-Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Imobil cu 2 camere, semidecomandat,situat in zona de sus a orasului,etaj intermediar. Apartamentul dispune la interior de centrala termica cu instalatia pe cupru, aer conditionat, parchet . Locuinta este partian renovata. Pretul este negociabil.
PRET: 20500 €

Apartament 2 camere zona de sus-Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartamentul este semidecomandat,cu 2 camere si un balcon,situat in zona de sus a orasului,etaj intermediar. Locuinta este dotata doar cu centrala termica,astfel nou proprietar avand posibilitatea sa faca toate modificarile si imbunatatirile dorite. Pretul este negociabil.
PRET: 18950 €

VANDUT ! Apartament 2 camere zona de sus-Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: VANDUT Imobilul este semidecomandat,situat in zona de sus a orasuli,etaj intermediar. Apartamentul dispune la interior de urmatoarele imbunatatiri: centrala termica,geamuri termopan,usa metalica,gresie,faianta, parchet. Locuinta se vinde mobilata. pretul este negociabil.
PRET: 20000 €

VANDUT !!!Apartament 3 camere zona de sus-Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Imobilul este semidecomandat, situat in zona de sus ,etajul 1. Apartamentul dispune la interior de urmatoarele imbunatatiri: centrala termica cu instalatia pe cupru,instalatie sanitara noua,usi noi, geamuri termopan,balcon inchis,gresie,faianta,parchet. Locuinta este recent renovata si este izolata la exterior. pretul este negociabil.
PRET: 32000 €

VANDUT!!!

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
jos
Detalii: Imobil cu 2 camere, situat in zona de jos a orasului,et.1 . Apartamentu este semidecomandat si renovat. Locuinta dispune la interior de urmatoarele: centrala termica cu instalatie pe cupru,geamuri termopan,balcon inchis,usa metalica, usi noi la interior,aer conditionat,gresie, faianta,parchet. Apartamentul se vinde mobilat. Pretul este negociabil.
PRET: 38500 €

Apartament 2 camere zona centrala -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: Apartament cu 2 camere situat in zona centrala, la casute , et 1. Imobilul este decomandat si dispune la interior de urmatoarele: centrala terminca cu instalatie pe cupru, balcon inchis cu termopan, parchet din lemn. Pretul este negociabil.
PRET: 40000 €

Casa ,constructie noua - Zona limitrofa

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Zona limitrofa
Detalii: Casa este situata la strada principala,cu o suprafata de 200 mp,avand o constructie P+E. Locuinta este construita in anul 2018 din caramida acoperita cu tabla linda. Amprenta casei este de 96 mp pe o suprafata deteren de 900 mp. Parterul dispune de urmatoarele:un livind,daining,bucatarie,hol,baie,plus o terasa spatioasa de 24 mp. Etajul casei beneficiaza de 4 dormitoare spatioase,o baie si un balcon. Casa mai prezinta si o anexa folosita ca bucatarie de vara cu o suprafata de 20 mp. Utilitatile si facilitatile casei sunt urmatoarele: fosa septica,curent electric, instalatie sanitara si electrica,geamuri termopan, usi interioare noi, gard betonat. Pretul este negociabil. Pentru mai multe detalii contactatine la nr. de telefon afisate sau la sediul agentiei.
PRET: 60000 €

Apartament 2 camere zona centrala , etajul 2 -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: Imobil cu 2 camere , situat in zona centrala a orasului ,etajul 2 . Apartamentul este decomandat si renovat recent . Locuinta dispune la interior de urmatoarele :centrala termica cu instalatie pe cupru , geam termopan cu stlerie din pvc , balcon inchis ,usi interioare noi , usa metalica , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil.
PRET: 28500 €

Apartament 2 camere, decomandat , zona centrala -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: Apartament cu 2 camere , situat in zona centrala a orasului ,parter inalt . Locuinta este decomandata , frumos amenajata , avand osuprafata de 55 mp. Imobilul este dispune de 2 bai , centrala termica , geamuri termopan cu stolerie din pvc ,boxa proprie , mobila de bucatarie incorporata , usi schimbate , usa metalica , parchet , gresie , faianta . Locuinta se vinde mobilata si utilata , exact ca in poze . Pretul este negociabil .
PRET: 31900 €

Vila P + M situata in Satul Catolic - Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
sat. Catolic
Detalii: Vila moderna , spatioasa si frumos amenajata , situata in Satul Catolic Locuinta se afla la o distanta de 300 m de biblioteca municipala, delimitata cu gard. Vila este compusa din P + 1 si gradina amplasate pe un teren in suprafata de 1050 m . Parterul casei esti impartit astfel : 1 dormitor, bucatarie (cu iesire pe terasa), birou, camera de studiu, living si casa scarilor loc in care sunt amplasate 2 centrale murale in distributie cu functionalitate independenta una fata de cealalta; acestea asigura confortul termic al imobilului. Etajul 2 dispune de : 2 dormitoare si baie, intrarile sunt decomandate dintr-un spatiu de aproximatv 15 mp cu iesire la unul din balcoanele imobilului. Incalzirea casei este prin pardoseala si schimbatoare de caldura. Vila beneficiaza de toate utilitatile si facilitatile . Materialele folosite la amenajarea casei sunt de o calitate buna , culorile sunt atent selectate , oferind astfel un confort placut , calm si relaxant . Gradina este frumos amenajata , cu mici decoratiuni , copaci ornamentali , flori . Casa se vinde mobilata si utilata asa cum se vede in poze . Pretul este negociabil .
PRET: 185000 €

VANDUT !! Garsoniera cf.1 , zona Mal , bloc nou -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: garsoniera
Zona:
jos
Detalii: Garsoniera situata in zona Mal a orasului,bloc nou. Imobilul are o suprafata de 40 mp,iar in interior beneficiaza de urmatoarele: centrala termica, balcon inchis in termopan, geamuri termopan, usa metalica, parchet, gresie , faianta. Pretul este negociabil.
PRET: 17500 €

vandut !!!Apartament 2 camere,zona de sus, etajul 2 -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Imobil cu 2 camere,semidecomandat, renovat complet,situat in zona de sus, etajul 2. Apartamentul este zugravit in nuante deschise,dand apartamentului un aspect luminos. Complet mobilat si utilat. Apartamentul este dotat cu centrala terminca cu instalatie pe cupru,mobila de bucatarie incorporata, geamuri termopan,instalatia electrica si cea sanitara schimbate, usa metalica,balcon inchis in termopan, izolatie exterioara, parchet, gresie , faianta. Pretul este negociabil.
PRET: 29000 €

Apartament 3 camere zona de jos , bloc nou,etajul 2 -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
jos
Detalii: Apartament cu 3 camere,situat in zona de jos a orasului,bloc nou,etajul 2. Imobilul este frumos amenajat,avand o teresa spatoiasa,renovata in stil rustic. Locuinta dispune la interior de urmatorele dotari:centrala termica cu instalatia pe cupru,geam termopan cu stolerie din pvc,balcon inchis in termopan,usi interioare din termopan,usa metalica,parchet , gresie, faianta,izolatie exterioara. Imobilul se vinde mobilat si utilat .
PRET: 44000 €

Apartament cu 2 camere , zona de jos , bloc nou - Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
jos
Detalii: Imobil cu 2 camere , situat in zona de jos a orasului , bloc nou , etaj intermediar . Apartamentul este decomandat , spatios , avand o suprafata de 55 mp . Imobilul este unul clasic , la interior beneficiaza de geamuri termopan , usa metalica , 2 balcoane , parchet laminat , gresie , faianta . PRETUL ESTE NEGOIABIL .
PRET: 30000 €

Apartament 2 camere zona centrala , etajul 2 -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: Apartament cu 4 camere situat in zona centrala a orasului , etajul 2 . Imobilul se poate viziona orcand , este amplasat intr-o zona buna , in apropierea farmaciilor , magazinelor , supermarketurilor . Locuinta este dotata cu centrala termica proprie cu instalatie pe cupru , geamuri termopan , balcon inchis in termopan , , mobila de bucatarie incorporata , usa metalica , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil .
PRET: 55000 €

Apartament 2 camere zona de sus , etaj intermediar -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament cu 2 camere , situat in zona de sus a orasului , etaj intermediar . Imobilul dispune la inerior de urmatoarele : centrala termica , geam termopan cu stolerie din Pvc , balcon inchis , usa metalica ,gresie , faianta . Pretul este negociabil .
PRET: 25000 €

Oferta promotionala !!! Apartament 3 camere zona de sus , etaj intermediar -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Oferta Promotionala ! Apartament cu 3 camere , situat in zona de sus a oraului , etaj intermediar . Imobilul este simplu , fara imbunatatiri , dar dispune de materiale pentru renovarea acestuia . Pretul este negociabil .
PRET: 24000 €

VANDUT Apartament 2 camere zona de sus, bloc nou , etajul 1 -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Oferta !! Imobil cu 2 camere , situat in zona de sus a orasului , bloc nou , etajul 1 . Apartamentul dispune de o suprafata de 55 mp cu o structura decomandata . Locuinta beneficiaza la interior de urmatoarele : centrala termica proprie , geam termopan cu stolerie din Pvc , aer conditionat , mobila de bucatarie , balcon , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil .
PRET: 33000 €

Apartament 2 camere zona de sus , bloc nou , etaj intermediar -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament cu 2 camere , situat in zona de sus a orasului , bloc nou , etaj intermediar . Imobilul are o suprafata de 55 mp cu o structura decomandata. Locuinta se poate amenaja dupa bunul plac . Pretul este negociabil.
PRET: 30000 €

Apartament 2 camere zona centrala -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: Imobil cu 2 camere , situat in zona centrala a orasului . Apartamentul este decomandat si bine intretinut . Locuinta dispune la interior de urmatoarele imbunatatiri :centrala termica cu instalatie pe cupru , geam termopan custlerie din pvc , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil.
PRET: 23000 €

Apartament cu 3 camere , zona centrala , etajul 1 - Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: Apartament cu 3 camere , situat in zona centrala a orasului , etajul 1 . Imobilul dispune la interior de urmatoarele : centrala termica proprie , geam termopan cu stolerie din pvc , balcon inchis , parchet . Locuinta se poate amenaja dupa bunul plac . Pretul este negociabil .
PRET: 32000 €

Casa de vacanta / locuibila permanent , situata in Poiana Sarata -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Poiana Sarata
Detalii: Casa de vacanta / locuibila permanent , situata in Poiana Sarata . Imobilul este contruit din caramida cu o structura P + M , acoperita din tabla lindab . Suprafata curtii este de 600 mp iar a casei de 120 mp . Casa este situata intr-un cadru linistit , ferit de zgomot , perfect pentru o sedere placuta . Deasemenea , raul din spatele casei reprezinta o oaza de liniste ,conferind noilor proprietari un peisaj natural relaxant. Locuinta dispune de 2 dormitoare spatioase si luminoase , living , 2 bai cu boilere , balcon la mansarda , holuri . Utilitatile si facilitatile casei sunt urmatoarele : sobe , apa curenta , fantana cu hidrofor nou , geam termopan cu stolerie din pvc si rulouri speciale, gard cu fundatie , usi interioare , parchet , gresie , faianta , garaj , magazie , beci . Casa se vinde complet mobilata ! PRETUL ESTE NEGOCIABIL .
PRET: 42000 €

Apartament 2 camere zona de sus , etajul 2 -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Imobil cu 2 camere ,situat in zona de sus a orasului , etajul 2 . Apartamentul este dotat cu centrala termica , usa metalica , balcon spatios . Imobilul se poate amenaja bdupa bunul plac . Pretul este neociabil .
PRET: 23000 €

Apartament 2 camere zona de sus , bloc nou -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: Apartament cu 2 camere , situat in zona de sus a orasului , bloc nou , etaj intermediar . Imobilul are o sprafata de 55 mp cu o structura decomandata . Apartamentul se poate amenaja dupa punul plac . Pretul este negociabil.
PRET: 30000 €

OFERATA ! Apartament cu 3 camere , bloc nou , decomandat -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
Onesti
Detalii: Imobil decomandat , renovat complet , situat in zona de jos a orasului , bloc nou , etajul 3 . Apartamentul dispune de 3 camere spatioase , luminoase si frumos amenajate . Locuinta beneficiaza la interior de urmatoarele : centrala termica proprie , 2 bai , balcon inchis in termopan , geam termopan cu stolerie din Pvc , usi interioare schimbate , izolatie termica , mobila de bucatarie incorporata , loc de parcare , usa metalica , parchet , gresie , faianta . Pretul este fix .
PRET: 46000 €

Apartament cu 2 camere zona Mal -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
Mal
Detalii: Imobil cu 2 camere , decomandat , situat in zona Mal . Apartamentul este renovat complet, dotat cu centrala termica proprie, geamuri termopan cu stolerie din pvc, , instalatia elecrtica si sanitara schimbata, usa metalica , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil .
PRET: 33000 €

Apartament cu 2 camere situat in zona de sus a orasului ,bloc nou - Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament cu 2 camere situat in zona de sus a orasului ,bloc nou , etaj intermedir . Imobilul este decomandat si are o suprafata de 55 mp. Locuinta este simpla , curata iar la inerior dispune de centrala termica , balcon , gresie . Pretul este negociabil .
PRET: 30000 €

Apartament 2 camere zona de sus , bloc nou -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Imobil decomandat , situat în zona de sus a orasului , bloc nou . Apartamentul este spațios având o suprafata de 55 mp . Locuința dispune la interior de următoarele îmbunătățiri: centrală termică proprie , geam termopan cu stolerie din pvc , balcon spațios închis în termopan , mobila de bucatarie , izolatie exterioara , usa metalică, parchet, gresie , faianță. Pretul este negociabil.
PRET: 30000 €

Spartiu special amenajat pentru birou .

DE VANZARE

Tip imobil: garsoniera
Zona:
zona centrala
Detalii: Spartiu special amenajat pentru birou . Garsoniera este situat in zona centrala a orasului , parter . Imobilul are o suprafata de 20 mp iar la interior beneficiaza de urmatoarele : geam termopan cu stolerie din pvc , mobilier adecvat pentru birou , usa metalica , parchet , gresie , faianta .
PRET: 15000 €

Apartament 2 camere zona de sus , etajul 1 -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament cu 2 camere , situat in zona de sus a orasului , etajul 1 . Imobilul este ingrijit , curat si renovat complet cu totul nou . Locuinta beneficiaza la interior de urmatoarele : centrala termica proprie cu instalatie pe cupru , geam termopan cu stolerie din Pvc , usi interioare schimbate , instalatia electrica si sanitara refacuta , mobila de bucatarie incorporata , balcon inchis in termopan , usa metalica , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil .
PRET: 30500 €

Oferta ! spatiu comercia , zona centrala , parter

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
zona centrala
Detalii: Spartiu situat in zona centrala a orasului , parter . SpatiuL are o suprafata de 20 mp si este siuat la strada principala . Pretul este negociabil .
PRET: 20000 €

Garsoniera cf.1 , situata in zona Dallas , et.1

DE VANZARE

Tip imobil: garsoniera
Zona:
Dallas
Detalii: OFERTA !!! Garsoniera cf 1 , situata in zona Dallas , etajul 1. Imobilul dispune la interior de urmatoarele imbunatatiri : centrala termica proprie , geam termopan cu stolerie din PVC , balcon inchis in termopan , usa metalica , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil.
PRET: 14000 €

Apartament 3 camere zona de sus , bloc nou -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament cu 3 camere situat in zona de sus a orasului , bloc nou . Apartamentul este este clasic , decomandat , spatios avand astfel o suprafara de 80 mp . Imobilul dispune la interios de urmatoarele imbunatatiri : centrala termica proprie , geam termopan cu stolerie din Pvc , izolat exterior , 2 bai , 2 balcoane ( unul este inchis in termopan ) , mobila de bucatarie incororata , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil .
PRET: 39000 €

Vandut!!! Garsoniera cf.1 , situata in zona centrala - Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: garsoniera
Zona:
zona centrala
Detalii: Garsoniera cf1 situata in zona centrala a orasului , parter . Locuinta este renovata complet cu totul nou . Garsoniera dispune la interior de urmatoarele : boiler , geamuri termopan cu stolerie din PVC , usi schimbate , balcon inchis in termopan , usa metalica , parchet , gresie , faianta . Pretul este negocibil .
PRET: 16200 €

Oferta !!! Apartament 2 camere zona de sus, etajul 2 -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Oferta !!! Apartament cu 2 camere , situat in zona de sus a orasului , etajul 2 . Imobilul este bine intetinut iar la interior dispune de urmatoarele : centrala termica cu instalatie pe cupru , geam termopan cu stolerie din Pvc , usi interioare din termopan , balcon inchis , usa metalica , parchet , gresie faianta . Pretul este negociabil .
PRET: 22000 €

Casa in Bogdanesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Bogdanesti
Detalii: Casa la rosu situata in Bogdanesti . Suprafata totala a terenului este de 2.800 mp iar casa are o suprafata de 240 mp. Casa este construita din caramida si acoperita cu tabla lindab . Pretul este negociabil .
PRET: 55000 €

Apartament 2 camere zona centrala a orasului -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: Apartament modern cu 2 camere , situata in zona centrala a orasului . Imobilul este renovata recent si frumos amenajata. Locuinta beneficiaza de urmatoarele utilitati si facilitati :centrala termica proprie , geam termopan cu stolerie din PVC , usa metalica ,usi interioare schimbate , mobila de bucatarie incorporata , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil
PRET: 30500 €

Casa situata in Oituz - Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
OITUZ
Detalii: Casa este situata in Com. Oituz , intr - o zona liniștita(Peste Vale). Locuinta este înconjurată de verdeața, aer curat si liniște. Casa dispune de 4 camere spatioase , bucatarie , hol , bucatarie de vara , geam termopan , parchet , gresie , faianta , soba de teracota , mobila de bucatarie , anexe , fântâna si cuptor in curte, sura(pentru depozitarea lemnelor), grădina . Constructia este din lemn si paiantă . Acoperișul si gardul sunt schimbate recent. Grădina este lucrata, are pomi fructiferi si vie . Pretul este neociabil .
PRET: 25900 €

Apartament 3 camere zona de jos , bloc nou -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
jos
Detalii: Apartamnet cu 3 camere decomandat , situat in zona de jos a orasului , bloc nou . Imobilul este spatios , bine intretinut , iar la interior dispune de urmatoarele imbunatatiri : centrala termica proprie cu instalatie pe cupru , geam termopan cu stolerie din PVC , 2 bai , balcon inchis , mobila de bucatarie incorporata , usa metalica , parchet , gresie , faianta .
PRET: 45000 €

VANDUT !!Apartament 3 camere zona de jos , bloc nou -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
jos
Detalii: VANDUT ! Apartament decomandat cu 3 camere , situat in zona de jos a orasului , bloc nou , etajul 3 . Locuinta este spatiosa , luminoasa si frumos amenajata . Imobilul dispune la interior de urmatoarele : centrala termica proprie cu instalatie pe cupru , 2 bai , balcon inchis, geam termopan cu stolerie din Pvc , mobila de bucatarie incorporata , usi interioare schimbate , usa metalica , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil .
PRET: 46500 €

Garsoniera cf.1 , situata in zona centrala - Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: garsoniera
Zona:
zona centrala
Detalii: Garsoniera cf 1 , renovata complet , situata in zona centrala a orasului . Locuinta este spatioasa avand aproximativ 38 mp . Garsoniera dispune la interior de urmatoarele imbunatatiri : centrala termica proprie cu instalatie pe cupru , geam termopan cu stolerie din PVC , balcon inchis in termopan , usi interioare din termopan , izolatie , usa metalica , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil.
PRET: 19500 €

Casa in satul catolic - Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
sat. Catolic
Detalii: Casa moderna situata in satul Catolic Onesti . Casa este construita din caramida , acoperita cu tigla . Imobilul are o suprafata totala de 350 mp iar locuinta 100 mp . Imobilul dispune de 3 dormitoare spatioase , living , baie , bucatarie , anexe. Casa ete renovata recent iar la interior dispune de urmatoarele utilitati si facilitati : centrala termica proprie , geamuri termopan cu stolerie din Pvc , apa cureta , izolatie exterioara , curte pavata , mobila de bucatarie incorporata , usi interioare schimbate , usa metalica , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil .
PRET: 75000 €

Apartament 3 camere zona de jos , bloc nou -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
jos
Detalii: Apartamnet cu 3 camere situat in zona de jos a orasului , bloc nou . Apartamentul este decomandat cu o suprafata de 80 mp. Imobilul este curat , bine intretinut iar la interior dispune de urmatoarele : centrala termica proprie , geam termopan cu stolerie din PVC , balcon inchis in termopan , usa metalica , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil .
PRET: 32000 €

Apartament 2 camere zona centrala -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: Apartament cu 2 camere , situat in zona centrala a orasului , etajul 2 . Imobilul este decomandat , spatios , bine intretinut si renovat complet . Locuinta dispune la interior de urmatoarele utilitati si facilitate : centrala termica proprie cu instamatie pe cupru , geamuri termopan cu stolerie din PVC , 2 boxe , usi noi , mobila de bucatarie incorporata , debara , usa metalica , parchet , gresie , faianta. Pretul este negociabil .
PRET: 31000 €

VANDUT!!!

DE VANZARE

Tip imobil: garsoniera
Zona:
jos
Detalii: Garsoniera confort 1 de lux , situata in zona de jos a orasului ,parter . Garsoniera este renovata recent , frumos amenajata si dispune de o suprafata de 40 mp . Locuinta beneficiaza de urmatoarele utilitati si facilitati : centrala termica proprie cu instalatie pe cupru , geam termopan cu stolerie din PVC , exindere ( terasa ) , usa metalica ,usi interioare din termopan , mobila de bucatarie incorporata , parchet , gresie , faianta . Garsoniera se vinde complet mobilata si utilata . Pretul este negociabil
PRET: 21000 €

OFERTA! Apartament cu 5 camere , zona de sus , etajul 3

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Oferta! Apartament cu 5 camere situat in zona de sus a orasului , etajul 3 . Imobilul este spatios avand o suprafata utila de 110 mp . Apartamentul dispune de 3 dormitoare , un living spatios , 1 camera de birou , mini bar , mini dressing , 2 bai , 2 balcoane inchise in geam termopan cu stolerie din lemn de stejar stratificat ,1 hol mare de 13 mp , bucatarie open space , 2 debarale + 1 in pod . Locuinta beneficiaza la interior de uramtoarele utilitati si facilitati : centrala termica proprie cu instalatie pe cupru , geam termopan cu stolerie din lemn de stejar stratificat / aluminiu cu bariera termica , aer conditionat , usa exterioara din lemn de cires stratificat , mobila de bucatarie incorporata din stejar stratificat , usi interioare din lemn de stejar , izolatie interioara , parchet din lemn stratificat , gresie (50*50) ,faianta . Apartamentul poate fi vizionat oricand ! Pretul este negociabil .
PRET: 58000 €

Garsoniera cf.1 , etajul 1

DE VANZARE

Tip imobil: garsoniera
Zona:
Dallas
Detalii: Garsoniera confort 1 , situata in zona Dallas , etajul 1 . Locuinta dispune de urmatoarele utilitati si facilitati : boiler , balcon inchis , usa metalica , gresie , faianta . Pretul este negociabil
PRET: 14000 €

Apartament 2 camere zona de jos , bloc nou -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
jos
Detalii: Apartament cu 2 camere pretabil ca si spatiu comercial , situat in zona de jos a orasului bloc nou . Imobilul este decomandat , spatios ( 55 mp + extindere ). Locuinta dispune de urmatoarele imbunatatiri : centrala termica proprie cu instalatie pe cupru , geamuri termopan , extindere special amenajata pentru spatiu , boxa mare , izolatie exterioara , aer conditionat , parchet gresie , faianta . Imobilul se vinde partial mobilat . Pretul este negociabil .
PRET: 35000 €

VANDUT !!! Garsoniera cf.1 zona de sus Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: garsoniera
Zona:
sus
Detalii: Garsoniera cf 1 situata in zona de sus a orasului . Locuinta este spatioasa avand aproximativ 40 mp . Garsoniera dispune la interior de urmatoarele imbunatatiri : centrala termica proprie , geam termopan , balcon inchis in termopan , mobila de bucatarie incorporata , usi interioare schimpate , usa metalica , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil .
PRET: 12000 €

Apartament 2 camere zona centrala , etajul 1 -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: Apartament cu 2 camere situat in zona centrala a orasului , etajul 1 . Imobilul este simplu si spatios . PRETUL ESTE NEGOCIABIL .
PRET: 23000 €

Apartament 2 camere zona de sus-Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament cu 2 camere situat in zona de sus a orasului , etaj intermediar . Imobilul este simplu si dispune de geamuri termopan cu stolerie din PVC , balcon si usa metalica . Pretul este negociabil .
PRET: 16500 €

Apartament 3 camere zona de jos , bloc nou , etajul 1 -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
jos
Detalii: Apartament cu 3 camere situat in zona de jos, bloc nou, la etajul 1. Apartamentul este renovat complet, decomandat, dotat cu centrala termica proprie, geamuri termopan, instalatia elecrtica si sanitara schimbata, mobila de bucatarie incorporata , usi interioare noi, izolat exterior , balcon inchis , parchet , gresie , faianta . Apartamentul se vinde complet mobilat . Pretul este negociabil .
PRET: 60000 €

Casa situata în com. Tg. Trotus

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Târgu Trotuș jud. Bacău
Detalii: Casa este situata in com. Tg. Trotus cu aprenta la sol de 77 mp si are o suprafata totala de 643 mp. Casa este construita in anul 1991 din BCA si acoperita cu tigla. Locuinta are 3 camere spatioase, baie, bucatarie, beci, hol + anexe . Casa dispune de urmatoarele : apa curenta, soba de teracota , baie utilata , parchet , vie , garaj , gradina. Locuinta se vinde mobilata. Pretul este neociabil .
PRET: 24900 €

VANDUT!!!

DE VANZARE

Tip imobil: garsoniera
Zona:
jos
Detalii: Garsoniera cf 2 , situata in zona de jos a orasului , etajul 2 . Locuinta este renovata recent iar la interior dispune de : geam termopan cu stolerie din PVC, izolatie exterioara si iterioara , canalizare separata , mocheta , usa metalica , gresie , faianta . Pretul este fix !
PRET: 9700 €

Casa situata in Com.Oituz ( Bâtcă)

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
OITUZ
Detalii: Casa situata in com. Oituz ( Bâtcă) . Casa este la rosu , construita din caramida avand acoperis tegola . Locuinta are o suprafata totala de 900 mp iar casa 245 mp . Parterul casei are o suprafata de 124 mp iar etajul 120 mp . Casa este compartimentata si dispune de toate actele la zi . Pretul este negociabil .
PRET: 45000 €

Casa situata în Comuna Buciumi

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Buciumi
Detalii: Casa este situata in com. Buciumi si are o suprafata de 2.000 mp. Locuinta este construita din paianta cu acoperis din tigla . Casa dispune in interior de 2 camere spatioase , baie utilata , bucatarie , hol + anexe . Utilitati : centrala termica pe lemne , apa curenta , boiler , beci betonat , materiale pentru renovarea aciperisului , fosa septica , gradina . Pretul este negociabil .
PRET: 23500 €

Apartament 2 camere zona de sus ,bloc nou -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament cu 2 camere , renovat complet , situat in zona de sus a orasului , bloc nou , etaj intermediar . Imobilul este frumos amenajat iar la interior dispune de urmatoarele : centrala termica proprie cu instalatie pe cupru , geam termopan cu stolerie din PVC , balcon inchis in termopan , usi interioare schimbate , usa metalica , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil .
PRET: 37500 €

casa de vanzare in Com.Urechesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
zona centrala
Detalii: Casa este situata in com. Urechesti la strada principala . Suprafata totala este de 900 mp. Casa este compusa din 2 camere , living , o camera mai mica , hol , baie si bucatarie . Imobilul dispune la interior de urmatoarele : soba de teracota , geamuri termopan cu stolerie din stejar , gradina , beci , fosa septica , boiler , apa curenta , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil .
PRET: 35000 €

Casa in TCR

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
TCR
Detalii: Casa situata in TCR . Casa are 3 camere cu o suprafata de 60 mp. Imobilul dispune la interior de urmatoarele : centrala termica , geamuri termopan cu stolerie din PVC , gradina , beci , debara , usa metalica , 2 intrari , canalizare , apa curenta . Pretul este negociabil .
PRET: 34000 €

Apartament 2 camere zona de sus , bloc nou -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament cu 2 camere situat in zona de sus a orasului , bloc nou , etaj intermediar . Imobilul este renovat complet cu totul nou . Locuinta beneficiaza de toate utilitatile si facilitatile : centrala termica proprie , geam termopan cu stolerie din PVC , mobila de bucatarie , usi interioare schimbate , aer conditionat , balcon inchis in termopan , usa metalica , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil .
PRET: 35000 €

OFERTA !!! Apartament cu 3 camere , zona centrala -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: Oferta ! Apartament cu 3 camere situat in zona centrala a orasului . Imobilul are o suprafata de 65 mp cu o structura decomandata. Locuinta dispune de centrala termica proprie si usa metalica . Pretul este negociabil .
PRET: 25000 €

Casa in Gura Vaii

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
zona centrala
Detalii: Casa situata in Gura Vaii , centrul satului la sosea . Proprietatea are o suprafata de 1700 mp. Casa este formata din 2 camere bine intretinute si anexele care rezulta din poze . Pretul este negociabil .
PRET: 23900 €

Teren si cladire in zona Mal

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Mal
Detalii: Teren si cladire situata in zona Mal , Terenul se afla la soseaua principala avand o suprafata de 331 mp. Pretul este negociabil .
PRET: 24500 €

Apartament 2 camere zona centrala -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: Oferta !!! Apartament cu 2 camere situat in zona centrala a orasului , etaj intermediar . Imobilul dispune la interior de urmatoarele utilitati si facilitati : centrala termica proprie , geam termopan cu stolerie din PVC , izolatie exterioara ,balcon inchis in termopan , usa metalica , parchet , gresie , faianta. Pretul este negociabil .
PRET: 23000 €

Vila Poiana Sarata

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Poiana Sarata
Detalii: Vila P+M, constructie 2008 , situata in Poiana Sarata, jud. Bacau. - 1 living + 4 dormitoare, 1 bucatarie+camara, 2 bai (parter+etaj), balcon cu vedere spre munte, Curtea are o suprafata de de 800 mp cu deschidere de 9 metri. Caracteristici constructive - suprafata construita de 182 mp. - pereti din BCA, - izolatie polistiren (la exterior) si vata minerala (la interior) - tavane si pereti armati cu grinzi metalice si centura de beton. - acoperis termoizolat din tabla profilata Lindab - fundatie din beton armat - ferestrele tip termopan, din lemn de stejar triplu stratificat, - storuri din lemn pe amprenta ferestrei - parchet si usi din lemn si scara de stejar pt acces la etaj, - gresie si faianta in bai, bucatarie, camara, gresie in holuri - centrala termica (Viadrus 43kW) pe lemne si cos de evacuare fum anti-condens. - instalatie de incalzire cu calorifere, tevi de cupru si boiler pt apa calda - toate actele in regula Cladiri anexe si constructii - cladire anexa de zid (2 camere) de 24 mp - cladire anexa structura metalica si fundatie de beton) de 15 mp - alee acces auto betonata pe o adancime de 15 m de la poarta - gard cu temelie de beton si tabla de aluminiu profilata. Vila se vinde mobilata complet. Mobilierul este oferit BONUS . Pretul este negociabil .
PRET: 55000 €

REDUCERE DE PRET DE LA 33.000 EURO LA 28.000 EURO !!! Apartament 3 camere zona de sus - Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament cu 3 camere situat in zona de sus a orasului . Imobilul este frumos amenajat iar la interior dispune de urmatoarele : centrala termica proprie cu instalatie pe cupru , geam termopan cu stolerie din PVC , balcon inchis in termopan , usi interioare schimbate , usa metalica , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil .
PRET: 28000 €

VANDUT!!!Garsoniera cf.1 , zona de jos , bloc nou -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: garsoniera
Zona:
jos
Detalii: VANDUT !Garsoniera cf 1 situata in zona de jos a orasului , bloc nou . Imobilul este spatios , avand o suprafata de 40 mp l. Garsoniera este simpla iar la interior beneficiaza de geamuri termopan cu stolerie din PVC si parchet . Locuinta se poate amenaja dupa bunul plac . Pretul este negociabil .
PRET: 15500 €

Apartament 2 camere zona de sus , etajul 2 -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament cu 2 camere , situat in zona de sus a orasului , etajul 2. Imobilul este spatios si bine intretinut . Locuinta dispune la interior de urmatoarele utilitati si facilitate : centrala termica proprie cu instamatie pe cupru , geamuri termopan cu stolerie din PVC , balcon inchis , usa metalica , parchet , gresie , faianta. Pretul este negociabil .
PRET: 23700 €

Apartament 3 camere zona de jos , bloc nou -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
jos
Detalii: Apartament cu 3 camere situat in zona de jos a orasului , bloc nou ,etajul 2 . Imobilul este decomandat , spatios si frumos amenajat . Apartamentul beneficiaza de toate utilitati si facilitati :centrala termica proprie, geam termopan cu stolerie din PVC , 2 balcone inchise in termopan , 2 bai , usi schimbate , usa metalica , mobila de bucatarie incorporata , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil .
PRET: 48000 €

Apartament 4 camere zona de sus , bloc nou , etajul 1 -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament cu 4 camere situat in zona de sus a orasului , bloc nou , etajul 1 . Imobilul are o suprafata de 100 mp cu o structura decomandata. Locuinta dispune la interior de urmotoarele imbunatiri : centrala termica proprie , geam termopan cu stolerie din PVC , 3 balcone ( 2 deschise si unul inchis ) , 2 bai spatioase , usi interioare din lemn masiv , izolatie interioara , instamatie electrica refacuta , mobila de bucatarie incorporata, usa metalica , parchet gresie , faianta . Pretul este negociabil .
PRET: 60000 €

Casa b?trneasca teren intravilan de vanzare

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
53
Detalii: Vnd casa teren, suprafa?? 1100 metri p?tra?i. Casa b?trneasca necesita repara?ii
PRET: 7000 €

Apartament 3 camere zona centrala a orasului -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: Apartament renovat complet de lux cu 3 camere decomandate . Imobilul se afla in zona centrala a orasului , parter inalt . Locuinta dispune de toate utilitatile si facilitatie : centrala termica noua prin condensare cu instalatie pe cupru , geam termopan cu stolerie din Pvc , instalatie electrica si sanitara nou , boxa , usi interioare noi , mobila de bucatarie incorporata , usa metalica , parchet , gresie , faianta . Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat . Pretul este negociabil .
PRET: 45000 €

Apartament 3 camere zona de jos , bloc nou -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
jos
Detalii: Apartament cu 3 camere situat in zona de jos a orasului , bloc nou , etajul 1. Imobilul are o suprafata de 75 mp cu o structura decomandata. Apartamentul este curat si bine intretinut . Locuinta dispune la interior de urmotoarele imbunatiri : centrala termica proprie , geam termopan cu stolerie din PVC , balcon spatios inchis in termopan , usi interioare din termopan , usa metalica , parchet gresie , faianta . Pretul este negociabil .
PRET: 39000 €

Oferta vanduta !!! Garsoniera situata in zona centrala , etajul 2

DE VANZARE

Tip imobil: garsoniera
Zona:
zona centrala
Detalii: VANDUT !!! Garsoniera situata in zona centrala a orasului , etajul 2 . Imobilul dispune de urmatoarele utilitati si facilitati : boiler , convector , geam termopan cu stolerie din PVC , mobila de bucatarie incorporata , usa metalica , parchet , gresie , faianta . Garsoniera se vinde mobilata si utilata. Pretul este negociabil .
PRET: 10000 €

Apartament 2 camere zona de sus-Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament cu 2 camere renovat complet , situat in zona de sus a orasului , etaj intermediar . Imobilul dispune la interior de urmatoarele utilitati si facilitate : centrala termica proprie cu instamatie pe cupru , geamuri termopan cu stolerie din PVC , balcoan inchis in termopan , mobila de bucatarie incorporata , usi interioare schimbate , usa metalica , parchet , gresie , faianta. Locuinta se vinde cu mobila de bucatarie . Pretul este negociabil .
PRET: 28000 €

Apartament cu 2 camere zona centrala -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: Apartament cu 2 camere , zona centrala cu destinatie spatiu comercial . Imobilul are o suprafata de 50 mp . Spatiul beneficiaza de urmatoarele : centrala termica proprie , geam termopan cu stolerie din PVC , parchet , gresie , faianta . Pretul este de 400 EURO lunar.
PRET: 400 €

Garsoniera cf.1 , zona de jos , bloc nou -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: garsoniera
Zona:
jos
Detalii: Garsoniera de lux situata in zona de jos a orasului , bloc nou , etaj intermodiar . Locuinta este renovata si frumos amenajata . Garsoniera beneficiaza de urmatoarele : centrala termica proprie , geam termopan cu stolerie din PVC , balcon nchis n termopan , izolatie exterioara , mobila de bucatarie incorporata , u?i schimbate , u?a metalica , parchet , gresie faianta .
PRET: 21000 €

Apartament 3 camere zona de jos , bloc nou . etajul 1 -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
jos
Detalii: Apartament cu 3 camere situat in zona de jos a orasului , bloc nou , etajul 1 + terasa . Apartamentul este decomandat si are o suprafata de 77 mp . Imobilul este frumos amenajat iar la interior dispune de urmatoarele : centrala termica proprie cu instalatie pe cupru , geamuri termopan cu stolerie din PVC , balcon inchis , terasa , usa metalica , parchet , gresie , faianta .
PRET: 46000 €

Apartament 2 camere zona de sus , bloc nou -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Oferta ! Imobil cu 2 camere situat in zona de sus a orasului , bloc nou , etajul 3 . Apartamentul se afla intr-o zona foarte bun . Locuinta dispune la interior de urmatoarele imbunatatiri : centrala termica proprie cu instalatie pe cupru , geamuri termopan cu stolerie din PVC , balcon inchis in termopan , izolatie interioara si exterioara , usi schimbate , usa metalica noua . Pretul este negociabil .
PRET: 28000 €

OFERTA VANDUTA!!! Garsoniera cf.1 de lux , zona de jos , bloc nou -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: garsoniera
Zona:
jos
Detalii: VANDUT!!! GARSONIERA DE LUX SITUATA IN ZONA DE JOS A ORASULUI , BLOC NOU , ETAJUL 1 . Locuinta este printre cele mai spatioase garsoniere din ora? , avnd o suprafa?a de 45 mp . Imobilul este luminos , spatios si frumos amenajat . Garsoniera este renovaa complet iar la interior beneficiaza de urmatoarele : centrala termica proprie , geam termopan cu stolerie din PVC , balcon nchis n termopan , izolatie exterioara , mobila de bucatarie incorporata , u?i schimbate , u?a metalica , parchet , gresie faianta .
PRET: 26000 €

Apartament 3 camere zona centrala -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: Apartament cu 3 camere situat in zona centrala a orasului . Imobilul este decomandat iar la interior dispune de urmatoarele utilitati si facilitati : 2 balcoane inchise in termopan , centrala termica proprie cu instalatie pe cupru , instalatie electrica si santara noua , izolatie exterioara , usa metalica , usi interioare schimbate , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil .
PRET: 33000 €

Apartament 3 camere zona de jos , bloc nou -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
Onesti
Detalii: Apartament cu 3 camere situat in zona de jos , bloc nou . Apartamentul este simplu iar la interior dispune de 2 bai si 2 balcone . Imobilul are o suprafata de 75 mp cu o structura decomandata . Pretul este negociabil
PRET: 31000 €

OFERTA !!!! Apartament 2 camere zona de sus , etajul 1 -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Oferta ! Apartament cu 2 camere situat in zona de sus a orasului , etajul 1 . Apartamentul este decomandat si dispune de un balcon spatios . Imobilul este simplu , fara imbunatatiri astfel se poate amenaja dupa bunul plac . Pretul este negociabil .
PRET: 23000 €

Apartament 2 camere zona de sus-Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament cu 2 camere , situat in zona de sus a orasului , etaj intermediar . Imobilul dispune la interior de urmatoarele : centrala termica proprie , geamuri termopan , balcon , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil .
PRET: 22500 €

Apartament 2 camere zona de sus , bloc nou -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament cu 2 camere situat in zona de sus , bloc nou a orasului , parter . Apartamentul este decomandat si renovat complet . Imobilul dispune la interior de urmatoarele utilitati si facilitati : centrala termica , geamuri termopan , usi schimbate , extindere inchisa in termopan , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil .
PRET: 35000 €

VANDUT ! Garsoniera cf.1 zona Mal , bloc nou , etajul 2

DE VANZARE

Tip imobil: garsoniera
Zona:
Mal
Detalii: VANDUT!Confortul perfect ntr-o garsoniera de lux , situata la etajul 2 n zona Mal , o zona c?utat? ?i dorita de majoritatea . Locuinta este printre cele mai spatioase garsoniere din ora? , avnd o suprafa?a de 44 mp . Garsoniera este luminoasa ?i amenajata cu bun gust . Mobilierul este f?cut pe comanda , minimalist n stil scandinav , sub forma dulapurilor inalte pana n tavan cu loc special pentru televizor . Tabetul ofera garsonierei un stil de eleganta .Cromatic, amenajarea nu iese din spectrul nuantelor neutre de crem si bej. Imobilul este renovat complet iar la interior beneficiaza de urmatoarele : centrala termica proprie , geam termopan cu stolerie din PVC , balcon nchis n termopan , izolatie exterioara , mobila de bucatarie incorporata , u?i schimbate , u?a metalica , parchet , gresie faianta . Pre?ul este negociabil
PRET: 21500 €

Casa situata n Comuna Livezi

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Livezi
Detalii: Casa P+1 situata n Comuna Livezi Imobilul are o suprafa?a de 2.874 mp din care 972 mp, teren cur?i-construc?ii ?i 1.902 mp teren arabil (gr?dina cu pomi fructiferi) . Casa este construita din BCA , acoperit? cu Lindab in suprafa?a construit? la sol de 137 mp, suprafa?a construit? desf??urat? de 260 mp. Parter: living spatios , buc?t?rie ?i baie . Etajul dispune de 3 dormitoare spatioase , balcon ?i o baie . Locuinta dispune de urmatoarele inbunatatiri : central? termica pe lemne ( camera construit? separat unde se afla ?i vasul de colectare apa cu hidrofor pentru uzul intern de apa) dar este ?i apa curenta de la conducta comunala ,put de apa forat cu pompa submersibil? ce aduce apa in vasul de colectare de 750 , fosa,boiler apa calda, instala?ie de nc?lzire, magazie pentru lemne, toat? tmpl?ria noua genera?ie de la barrier abia schimbat? , usa principala noua , toat? mobila este din lemn masiv ?i este inclus? in pre? . 3 aere conditionate , geam termopan dublul , parchet , gresie , faianta . Pre?ul este negociabil .
PRET: 95000 €

Oferta de nerefuzat ! Apartament 3 camere zona de sus-Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Oferta! Apartament cu 3 camere situat in zona de sus a orasului , etajul 5 . Imobilul este simplu , curat , amplasat intr-o zona buna in apropierea unor diferite supermarketuri . Apartamentul este spatioas avand o suprafata de 65 mp. Pretul este negociabil .
PRET: 22500 €

Casa de vanzare la 8 km de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Onesti
Detalii: asa la 8 km de Onesti, constructie din caramida, acoperis din tigla, dotata cu apa curenta, sobe teracota in toate camerele si curent electric, compusa din 4 camere, bucatarie, 2 holuri, bucatarie vara, beci (16 mp din piatra) plus anexe.Suprafata casei este de 170 mp, iar suprafata totala de teren este de 1100 mp cu deschidere la drumul DN 11A de 21,5 m. Se accepta plata si in 2 rate . Pretul este negociabil .
PRET: 32000 €

Casa de vanzare/ Schimb cu apartament la pret similar .

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
limitrofa
Detalii: SE ACCEPTA PLATA IN RATE . Casa este situata in zona limitrofa si dispune de electricitate, apa curenta, canalizare. Locuinta este compusa din 6 camere, bucatarie, baie. Dispune de 1300 de metri patrati iar casa este construita pe o suprafata de 240 metri patrati.Locuinta este acoperita cu tigla Bramac si este structurata P+1. Va asteptam la vizionare!
PRET: 19800 €

Oportunitate investitie - Hotel Racovita, Slanic Molvova

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
Slanic Moldova
Detalii: Complexul Racoviță este un obiectiv de importanță istorică pentru stațiune. Numele lui vine de la cel al domnitorului Constantin Cehan Racoviță (1749 – 1753, 1756 – 1757 domn al Moldovei, 1753 – 1756, 1763 – 1764 domn al Țării Românești), cel care a emis un hrisov în care, la 1 ianuarie 1757, era pomenit pentru prima oară într-un document oficial păstrat numele Văii Slănicului. Conform hrisovului, întreaga vale „și cu tot dealul de unde se scoate sare” făceau parte din moșia singurului domn din epoca fanariotă, născut dintr-o familie curat românească, la Racova (Vaslui). Peste timp, aici serdarul Mihalachi Spiridon, cămărașul ocnelor de la Tîrgu Ocna, fiind la vânătoare, a descoperit primul izvor de apă minerală tămăduitoare. Astfel, cu timpul a apărut stațiunea balneară Slănic, unde în perioada 1887 – 1912 are loc un proces de sistematizare și a fost construit și hotelul Racoviță, clădire monumentală care îmbină în mod fericit stilul baroc cu elemente de veche arhitectură românească. În hotel, în primul Război Mondial a fost cantonat Comandamentul trupelor germane. La sfârșitul războiului Slănicul era aproape distrus, dar și în 1932 hotelul Racoviță era încă o ruină.
PRET: 3900000 €

VANDUT!!!

DE VANZARE

Tip imobil: garsoniera
Zona:
jos
Detalii: Garsoniera cf 1 , situata in zona de jos a orasului , bloc nou . Imobilul este renovat complet cu totul nou . Locuinta dispune de centrala termica noua prin condensare , geamuri termopan cu stolerie din PVC , balcon inchis in teropan , mobila noua , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil .
PRET: 18000 €

Garsoniera cf.1 de lux , zona de jos

DE VANZARE

Tip imobil: garsoniera
Zona:
jos
Detalii: Garsoniera confort 1 de lux , situata in zona de jos a orasului ,parter . Garsoniera este renovata recent , frumos amenajata si dispune de o suprafata de 38 mp . Locuinta beneficiaza de urmatoarele utilitati si facilitati : centrala termica proprie cu instalatie pe cupru , boiler , geam termopan cu stolerie din PVC , balcon inchis in termopan , izolatie interioara si exterioara cu polistiren de 20 cm , usa metalica ,usi interioare din termopan , parchet , gresie , faianta . Garsoniera se vinde complet mobilata si utilata . Pretul este negociabil
PRET: 18500 €

Casa Bratila . com . Helegiu

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
zona centrala
Detalii: Casa este situata in satul Bratila , com. Helegiu , strada principala . Casa este construita din caramida si acoperita cu tigla . Suprafata totala este de 2.500 mp cu deschidere de 25 m . Casa este compusa din 5 camere spatioase , 2 bai utilate , hol si bucatarie . Locuinta dispune la interior de urmatoarele utilitati si facilitati : apa curenta ( prin cadere de la izvor ) fantana , boiler electric , sobe de teracota , parchet , gresie , faianta , garaj , 2 bai utilate , 2 magazi
PRET: 38000 €

Apartament 3 camere de lux , etajul 2 , zona centrala -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: Decor elegant si modern intr-o amenajare de apartament cu 3 camere situat in zona centrala a orasului , etajul 2 . Imobilul este spatios , decomandat cu o suprafata de 75 mp . Primul lucru pe care il remarci este cromatica. Nuantele neutre, in tonuri deschise, alaturi de lumina naturala reusesc sa amplifice spatiul. Nu lipsesc accentele cu tonuri inchise, de gri sau maro-brun ce confera un aer elegant decorului. Apartamentul este dotat la interior cu toate utilitatile si facilitatie : centrala termica proprie , geamuri termopan cu stolerie din PVC , balcon inchis in termopan , izolatie exterioara , usa metalica , usi schimbate , mobila de bucatarie incorporata , parchet , gresie , faianta . PRETUL ESTE NEGOCIABIL . IMOBILUL SE VINDE ATAT MOBILAT CAT SI NEMOBILAT !
PRET: 55000 €

Apartament 3 camere zona de jos , bloc nou -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
jos
Detalii: Apartament cu 3 camere situat in zona de jos a orasului, bloc nou . Imobilul are o suprafata de 75 mp cu o structura decomandata. Apartamentul este renovat complet cu totul nou . Locuinta dispune de urmatoarele utilitati si facilitati :centrala termica proprie, geam termopan cu stolerie din PVC ,2 balcone , 2 bai , camara , ,aer conditionat in fiecare camera , usi interioare noi , usa metalica , izolat fonic ,jaluzele exterioare , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil.
PRET: 40000 €

Apartament 3 camere zona centrala -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: Apartament cu 3 camere situat in zona centrala a orasului. Imobilul este decomandat si frumos amenajat . Locuinta dispune de urmatoarele utilitati si facilitati : centrala termica proprie , geam termopan cu stolerie din PVC , 2 balcoane inchise , usi interioare din termopan , mobila de bucatarie incorporata , usa metalica , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil .
PRET: 30000 €

Apartament 2 camere zona de sus -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament cu 2 camere situat in zona de sus a orasului . Imobilul este bine intretinut , curat si luminos . Locuinta beneficiaza de urmatoarele : centrala termica proprie cu instalatie pe cupru , geam termopan doar la dormitor , balcon inchis , usa metalica , boxa , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil .
PRET: 19000 €

Apartament 2 camere zona centrala -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: Apartament cu 2 camere , situat in zona centrala , etajul 2 . Locuinta dispune de toate utilitatile si facilitatile: centrala termica proprie , geamuri termopan , balcon inchis in termopan , instalatie electrica si sanitara schimbata , usi interioare din termopan , ,usa metalica , parchet din bambus , gresie , faianta . Pretul este negociabil .
PRET: 30000 €

Apartament 2 camere zona centrala -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: Apartmament tineresc cu 2 camere situat in zona centrala a orasului , etaj intermediar . Imobilul este amplasat intr-o zona linistita ferita de zgomot . Locuinta dispune de toate utilitatile si facilitatile: centrala termica proprie , geamuri termopan , balcon inchis in termopan , usi interioare schimbate , mobila de bucatare incorporata , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil .
PRET: 28000 €

vandut!!! Garsoniera cf.1 , zona de jos , etajul 2 Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: garsoniera
Zona:
zona de jos
Detalii: VANDUT! Garsoniera cf 1 situata in zona de jos , bloc nou , etajul 2 . Imobilul dispune de centrala termica , geamuri termopan noi , balcon inchis in termopan . Pretul este negociabil .
PRET: 13500 €

Apartament 3 camere zona de jos , bloc nou -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
jos
Detalii: Apartament cu 3 camere situat in zona de jos , bloc nou . Imobilul este decomandat , spatios cu o suprafata de 75 mp . Apartamentul este amplasat intr-o zona foarte buna , aproape de supermarketuri , scoli si liceie . Locuinta beneficiaza de urmatoarele imbunatatiri : centrala termica poprie, geam termopan doar la bucatarie , 3 balcone inchise , 2 bai ,mobila de bucatarie incorporata , izolatie exterioara , parchet din lemn masiv , gresie . Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat . Pretul este negociabil .
PRET: 33000 €

Oferta in Slanic Moldova ! Apartament de lux cu 3 camere

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
Slanic Moldova
Detalii: Apartament de lux cu 3 camere situat in Slanic Moldova la parter. Imobilul este foarte spatios avand o suprafata de 110 mp . Apartamentul ofera o priveliste frumoasa asupra naturii . Locuinta dispune de toate utilitatie si facilitatie : centrala termica proprie, geamuri termopan cu stolerie din Pvc , 2 bai spatioase , beci , terasa amenajata , , usi din termopan , usa metalica , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil .
PRET: 58000 €

Casa de vanzare la 8 km de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
zona centrala
Detalii: Casa situata la 8 km de Mun. Onesti , la strada . Suprafata totala de teren este de 2.800 mp . Locuinta este construita din lemn - caramida si acoperita cu tabla . Imobilul este compartimentat astfel :4 camere, bucatarie , hol , anexe. . Casa dispune de urmatoarele utilitati si facilitati : curent electric , apa , soba de teracota , vie , gradina , gard din tabla . . Pretul este negociabil.
PRET: 42000 €

Teren in TG. Ocna , cartier Poieni , zona centrala

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
zona centrala
Detalii: Teren intravilan situat in TG. Ocna , cartier Poieni , zona centrala . Terenul are o suprafata de 1400 mp cu o deschidere de 20 m . Terenul beneficiaza de toate posibilitatile : apa , gaz , curent electric si fosa septica . Pe suprafata de teren se afla si o casa batraneasca , nelocuita . Pretul este negociabil .
PRET: 18000 €

Oferta in Moinesti !

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
zona centrala
Detalii: Va prezentam o constructie noua , situata intr-o zona linistita din Moinesti .jud. Bacau , cartier Lucacesti . Casa este construita din BCA si acoperita cu tabla lindab . Locuinta are o structura D+ P+M avand o suprafata desfasurata de 336 mp. Casa este nefinalizata motiv pentru care o puteti amenaja dupa bunul plac . Parterul are o suprafata de 120 mp ,impartit în 3 dormitoare , un living spatios , baie si bucatarie. Etajul este neamenajat , are o suprafata de 120 mp si este compartimentat in 2 dormitoare, baie si bucatarie open space . Demisolul are o suprafata de 66 mp in care poate fi amenajat un garaj . Casa dispune de urmatoarele utilitati si facilitati : curent electric , apa curenta de la sursa proprie ( fantana ) posibilitate de gaz , geamuri termopan cu stolerie din PVC , usi interioare noi , instalatie electrica si sanitara noua , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil .
PRET: 42000 €

Apartament 3 camere de vanzare zona centrala -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: Apartament cu 3 camere situat in zona de centrala a orasului . Imobilul este renovata iar la interior beneficiaza de urmatoarele : geamuri noi din termopan cu stolerie din PVC , usa metalica , camara , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil .
PRET: 25000 €

Apartament 3 camere zona de jos , bloc nou -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
jos
Detalii: Apartament cu 3 camere , zona de jos, bloc nou , etaj intermediar. Imobilul este spatios avand o suprafata de 75 mp . Locuinta beneficiaza de urmatoarele imbunatatiri : centrala termica poprie, geamuri termopan, balcon inchis in termopan , 2 bai , izolatie exterioara , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil .
PRET: 33000 €

Apartament 3 camere zona de jos , bloc nou -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
jos
Detalii: Apartament cu 3 camere , situat in zona de jos a orasului , bloc nou . Imobilul este frumos amenajat iar la interior dispune de urmatoarele utilitati si facilitati :centrala termica proprie, geam termopan cu stolerie din PVC , balcon inchis in termopan , mobila de bucatarie incorporata , 2 bai , usa metalica , izolatie exterioara , parchet , gresie , faianta . Apartamentul se poate vinde mobilat si utilat . Pretul este negociabil.
PRET: 34000 €

Apartament 2 camere zona de sus-Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: VANDUT!!! Apartament cu 2 camere situat in zona de sus orasului , parter. Imobilul este clasic , curat iar la interior beneficiaza de urmatoarele : centrala termica , geamuri termopan , usi interioare schimbate , instalatia electrica schimbata , usa metalica , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil .
PRET: 22000 €

OFERTA !!! Apartament 2 camere zona MAL -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
Mal
Detalii: Apartament cu 2 camere situat in zona de MAL . Apartamentul este simplu , spatios (55 mp ), decomandat . Avantajul noului proprietar este faptul ca acesta si-l poate amenaja dupa bunul plac.
PRET: 22000 €

Vandut!!!Garsoniera zona centrala

DE VANZARE

Tip imobil: garsoniera
Zona:
zona centrala
Detalii: Garsoniera situata in zona centrala a orasului , etajul 3 . Imobilul este frumos amenajat iar la interior dispune de urmatoarele utilitati si facilitati : centrala termica , geam termopan cu stolerie din PVC , usa metalica , izolatie exterioara , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil .
PRET: 13500 €

Apartament 3 camere zona de sus , bloc nou -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
jos
Detalii: Va prezentam un apatrament clasic , situat in zona de sus a orasului , bloc nou. Apartamentul este decomandat cu suprafata de 75 mp . Imobilul dispune la interior de urmatoarele : centrala termica proprie , geam termopan cu stolerie din PVC la sufragerie si bucatarie , 2 balcoane ( 1 inchis ) , 2 bai , izolatie exterioara , usa metalica , parchet , gresie , faianta . Imobilul este disponibil pentru o mutare imediata . Apartamentul se poate vinde mobilat si utilat . Pretul este negociabil .
PRET: 35000 €

Apartament 4 camere zona de sus , bloc nou -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament cu 4 camere , situat in zona de sus a orasului , bloc nou , etajul 2 . Imobilul este decomandat si are o suprafata de 105 mp . Locuinta beneficiaza de urmatoarele utilitati si facilitati : centrala termica proprie , geamuri termopan cu stolerie din PVC , 3 balcoane , 2 bai , boxa , izolat termic exterior , debara , mobila de bucatarie incorporata , usa metalica , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil .
PRET: 49500 €

Apartament 4 camere zona de sus , bloc nou -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament cu 4 camere situat in zona de sus a orasului , bloc nou , etaj intermediar . Imobilul este decomandat avand o suprafata de 90 mp utili . Apartamentul este simplu , nemobilat , luminos , amplasat intr-o zona linistita si cauta de majoritatea persoanelor . Locuinta este renovata recent iar la interior beneficiaza de urmatoarele : centrala termica proprie , geam termopan cu stolerie din PVC , 2 balcoane , 2 bai , bucatarie marita , usi interioare schimbate , usa metalica , parchet , gresie , faianta . Imobilul este disponibil pentru o mutare imediata . Pretul este negociabil .
PRET: 46000 €

Casa com .Urechesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
centrala
Detalii: Casa este construita in anul 2000 din BCA + lemn si acoperita cu tabla . Locuinta are o suprafata de 180 mp si o suprafata de teren de aproximativ 1400 mp . Casa dispune de urmatoarele utilitati si facilitati :curent trifazic , apa curenta , canalizare , fosa septica , soba de teracota la fiecare camera , fantana cu hidrofor , beci , magazie , baie utilata , boiler , usa de termopan la exterior , geamuri si usi din lemn masiv , parchet , gresie , faianta . Parter : 3 dormitoare , baie , bucatarie , terasa , prispa acoperita . Etajul este compartimentat dar nefinisat . Pretul este negociabil .
PRET: 39000 €

Casa de vanzare la 5 km de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Onesti
Detalii: Casa este construita in anul 2014 din BCA si acoperita cu tabla lindab . Locuinta are o suprafata de 190 mp si o suprafata de teren de aproximativ 1.000 mp . Parter : living , baie , dressing . Etaj : 3 dormitoare , baie si bucatarie. Casa este la rosu si dispune de urmatoarele : geamuri mahon din termopan cu stolerie din PVC , izolatie exterioara , usa de termopan la exterior , apa comunala , curent electric . Pretul este negociabil .
PRET: 27000 €

VANDUTA!!!

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Onesti
Detalii: Casa P+M , situata la 8 km de Mun. Onesti . Locuinta este construita din BCA si acoperita cu tabla . Imobilul este compartimentat astfel : 3 camere, bucatarie , baie , si hol aflate la parter , iar la etaj dispune de mansarda si balcon . Locuinta dispune de urmatoarele utilitati si facilitati : curent electric , apa curenta , geamuri mahon din termopan cu stolerie din PVC , usi din termopan , usa metalica . Pretul este negociabil.
PRET: 22000 €

Casa de vanzare la 8 km de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Onesti
Detalii: Casa la 8 km de Onesti, constructie din caramida, acoperis din tigla, dotata cu apa curenta, sobe teracota in toate camerele si curent electric, compusa din 4 camere, bucatarie, 2 holuri, bucatarie vara, beci (16 mp din piatra) plus anexe.Suprafata casei este de 170 mp, iar suprafata totala de teren este de 1100 mp cu deschidere la drumul DN 11A de 21,5 m. Se accepta plata si in 2 rate . Pretul este negociabil .
PRET: 32000 €

Apartament 2 camere zona de jos, bloc nou -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
jos
Detalii: VANDUT!!!! Apartament cu 2 camere situat in zona de jos a orasului, bloc nou parter . Imobilul este decomandat si dispune de urmatoarele utilitati si facilitati : centrala termica , geamuri termopan ,parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil .
PRET: 27000 €

Spatiu comercial zona ultracentrala -ONESTI

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
zona centrala
Detalii: Spatiul comercial este situat in zona ultracentrala cu o structura P+ M + E , cu o suprafata de 320 mp . Constructie noua 2005, constructie in cadre, adica structura de fier- beton cu rezistenta maxima . Spatiul dispune de urmatoarele utilitati si facilitati : centrala termica, vas expansiune si pompa pentru fiecare etaj ,geamuri termopan la toate nivelurile , compartimentari interioare din termopan, contracte apa, gaze, curent electric cu alimentare 380, gresie la toate nivelele si pe casa scarilor mana curent inox, usi termopan , etajul 2 are in fata o mica terasa acoperita . Pretul este valabil cu termen de eliberare 60 luni. Pretul de vanzare este de 200 000 euro si se reduce cu 1000 euro pentru fiecare luna adaugata la termenul de eliberare. Termen minim de eliberare 3 luni, termen maxim 60 luni. Exemplul: 60 luni X1000 euro= 60 000 euro REDUCERE.
PRET: 2000000 €

Vandut!Garsoniera cf.1 zona de jos - Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: garsoniera
Zona:
jos
Detalii: Vandut ! Garsoniera confort 1 , situata in zona de jos a orasului ,parter . Garsoniera are o suprafata de 35 mp cu o structura decomandata . Locuinta dispune de urmatoarele utilitati si facilitati : centrala termica proprie cu instalatie pe cupru , geam termopan cu stolerie din PVC , balcon inchis in termopan ( 2.5 m lungime , 1m latime ) , coloana de apa este schimbata inclusiv peretele refacut , gradina , usa metalica , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil
PRET: 15000 €

Oferta vanduta !!!Garsoniera cf.1 zona centrala- Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: garsoniera
Zona:
zona centrala
Detalii: Garsoniera cf 1 situata in zona centrala a orasuliui , etaj intermediar . Imobilul dispune de urmatoarele utilitati si facilitati : geam termopan cu stolerie din PVC ,balcon inchis in termopan , boiler , usa metalica , debara , parchet , gresie , faianta . Locuinta se poate vinde mobilata si utilata. Pretul este negociabil .
PRET: 12500 €

Garsoniera cf.1 de vanzare

DE VANZARE

Tip imobil: garsoniera
Zona:
jos
Detalii: Garsoniera cf 1 , situata in zona Dalas . Locuinta beneficiaza de urmatoarele utilitati si facilitati :centrala termica proprie , geam termopan cu stolerie din PVC , usa metalica , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil .
PRET: 14000 €

Apartament 2 camere zona ultracentrala -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona ultracentrala
Detalii: Apartament cu 2 camere situat in zona ultracentala , etaj intermediar . Apartamentul este spatios si decomandat . Locuinta beneficiaza de centrala termica proprie , balcon si usa metalica . Pretul este negociabil .
PRET: 27000 €

Apartament 2 camere zona centrala " La casute " -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: Apartament cu 2 camere situat in zona centrala " La casute " parter. Apartamentul este renovat complet. Locuinta dispune de urmatoarele : centrala termica proprie, geamuri termopan, incalzire in pardoseala, parchet, gresie, faianta. Pretul este negociabil .
PRET: 52500 €

Apartament 2 camere zona de sus-Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament cu 2 camere situat in zona de sus a orasului . Imobilul este decomandat si dispune de toate utilitatile si facilitatile : centrala termica proprie cu instalatia pe cupru , geamuri termopan,balcon inchis in termopan , izolat , usi noi , mobila de bucatarie incorporata , usa metalica , parchet, gresie, faianta . Pretul este negociabil . Imobilul se poate vine atat mobilat cat si nemobilat .
PRET: 26000 €

Oferta in Tg. Ocna !!!

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
Targul Ocna
Detalii: Oferta !!!Apartament cu 2 camere situat in zona Tg. Ocna . Apartamentul este simplu fara imbunatatiri, avantajul noului proprietar este faptul ca acesta si-l poate amenaja dupa bunul plac. Pretul este negociabil .
PRET: 12000 €

Apartament 3 camere zona de sus , bloc nou -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament cu 3 camere situat in zona de sus , bloc nou . Apartamentul este simplu ,dispune de 2 bai , balcon , bucatarie marita . avantajul noului proprietar este faptul ca acesta si-l poate amenaja dupa bunul plac. Pretul este negociabil .
PRET: 33000 €

Apartament 2 camere zona de sus-Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament cu 2 camere situat in zona de sus a orasului , etaj intermediar . Apartamentul dispune urmatoarele utilitati si facilitate : geamuri termopan ,balcon , parchet , gresie , faianta . Avantajul noului proprietar este faptul ca acesta si-l poate amenaja dupa bunul plac.
PRET: 16500 €

OFERTA VANDUTA !!! Casa de vanzare zona limitrofa

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
zona centrala
Detalii: Casa P+E+M la strada , situata in zona limitrofa a orasului Onesti .jud. Bacau . Locuinta are o suprafata de 230 mp + 3870 mp teren . Casa este connstruita in anul 2007 , din BCA si lemn ( parterul este din BCA cu placa de beton armat , iar etajul si mansarda din lemn ) . PARTER : 3 camere , baie utilata , bucatarie , hol , terasa , camere special amenajata pentru centrala termica . ETAJ : 3 camere , hol , baie utilata , terasa , debara . MANSARDA : dresing , camera , hol . Casa dispune la interior de urmatoarele utilitati si facilitati : Centrala termica pe lemne cu gazeificare Vissman , boiler termoelectric , boiler electric , hidrofor , apa curenta + fantana , tamplarie PVC , geam termopan cu stolerie din PVC , usi noi , aer conditionat , curte pavata , garaj 30 mp , beci , livada ,parchet din lemn masiv , gresie , faianta . PRETUL ESTE NEGOCIABIL .
PRET: 100000 €

vanduta !!! Garsoniera cf.1 zona centrala- Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: garsoniera
Zona:
zona centrala
Detalii: Garsoniera cf.1 situata in zona centrala a orasului , etaj intermediar . Imobilul este frumos amenajat iar la interior dispune de urmatoarele utilitati si facilitati : boiler , geam termopan cu stolerie din PVC , usa metalica , balcon inchis in termopan , mobila de bucatarie incorporata , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil .
PRET: 16000 €

Casa de vanzare la 5 km de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Onesti
Detalii: Casa la 5 km distanta de Onesti. Imobilul este compartimentat in 3 camere, hol si bucatarie, baie . Locuinta este construita din BCA+lemn, acoperita cu tabla , izolata interior si exterior. Casa are o suprafata construita de 70 mp, iar suprafata totala de teren este de 500 mp. Locuinta dispune de urmatoarele utilitati si facilitati : soba de teracota , geam termopan , usi de lemn , bucatarie de vara , apa curenta , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil.
PRET: 19000 €

Apartament 2 camere zona de sus , bloc nou -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament cu 2 camere situat in zona de sus a orasului , bloc nou, etajul 1. Imobilul este decomandat si dispune de toate utilitatile si facilitatile : centrala termica proprie, geamuri termopan,balcon inchis, modificari asupra structuri , parchet, gresie, faianta.
PRET: 30000 €

Apartament 2 camere zona de sus -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament cu 2 camere situat in zona de sus a orasultui , etajul 1 . Imobilul dispune la interior de urmatoarele utilitati si facilitati : centrala termica proprie , geam termopan cu stolerie din PVC , usa metalica , usi noi , balcon inchis , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil .
PRET: 20000 €

Apartament 2 camere zona de sus- Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: OFERTA !!! Apartament cu 2 camere , situat in zona de sus a orasului , parter. Imobilul beneficiaza la interior de urmatoarele utilitati si facilitati : centrala termica proprie cu instalatie pe cupru , geam termopan cu stolerie din PVC, mobila de bucatarie incorporata , usi noi , usa metalica , balcon inchis in termopan , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil .
PRET: 22000 €

Apartament 3 camere zona centrala a orasului -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: Apartament cu 3 camere situat in zona de centrala a orasului , etajul 2. Imobilul dispune de urmatoarele utilitati si facilitati : centrala termica proprie , geam termopan cu stolerie din PVC , balcon inchis , camara ,parchet , usa metalica , gresie , faianta . Pretul este negociabil
PRET: 30000 €

OFERTA VANDUTA !!! Vila de vanzare-Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
zona centrala
Detalii: Va prezentam o vila ideala pentru cei ce isi doresc sa traiasca intr-o zona linistita, cu aer curat si totodata cu toate cele necesare langa casa . Vila pe care o prezentam se afla in zona centrala in regim P+1 . Locuinta are o suprafata de 170 Mp , este construita in anul 2015 din caramida si izolata cu polisiteren . Casa are o suprafata de teren de 1.000 mp iar curtea este amenajata cu peluza si flori . La parter se afla un living spatios si frumos amenajat , o bucatarie si o baie la fel de spatioase si o terasa iar la etaj sunt 3 dormitoare cu balcoane si o baie. Vila dispune de toate utilitatile si facilitatile : centrala termica proprie pe gaz cu instalatie pe cupru , apa curenta , geam termopan cu stolerie din PVC , aer contitionat , 3 balcoane inchise in termopan , gradina , curte , izolatie , canalizare , parchet , gresie , faianta . Va asteptam la vizionare ! :)
PRET: 90000 €

Spatiu comercial zona de jos -ONESTI

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
jos
Detalii: Spatiul comercial este situat in zona de jos a orasului . Imobilul are o suprafata de 40 mp iar la interior dispune de grup sanitar , gresie si faianta. Pretul este negociabil.
PRET: 35000 €

casa de vanzare in Casin

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Casin
Detalii: Casa este situata in Casin , judetul Bacau . Locuinta are o suprafata de teren de 1100 mp si este construita din caramida . In interiorul curti se afla 2 constructi , prima constructie dispune de 3 camere si o bucatarie iar a doua constructie are 2 camere , baie utilata si bucatarie . Casa dispune de urmatoarele utilitati si facilitati : centrala proprie pe gaz , apa curenta de la sursa proprie , beci , parchet , gresie , faianta , usi si geamuri din lemn . Pretul este negociabil .
PRET: 38000 €

OFERTA VANDUTA ! Garsoniera cf.1 de vanzare in zona centrala- Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: garsoniera
Zona:
zona centrala
Detalii: Garsoniera cf 1 situata in zona centrala a orasuliui , etaj intermediar . Imobilul este frumos amenajata iar la interior dispune de urmatoarele utilitati si facilitati : geam termopan cu stolerie din PVC ,balcon inchis in termopan , boiler , usa metalica , parchet , gresie , faianta . Locuinta se vinde mobilata si utilata. Pretul este negociabil .
PRET: 14500 €

casa de vanzare in com. OITUZ

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
OITUZ
Detalii: Casa este situat in com.Oituz , jud. Bacau . Locuinta este construita din lemn . Casa noua beneficiaza de 3 camere iar la interior dispune de toate utilitatile necesare : centrala termica pe lemne , geam, termopan cu stolerie din PVC , baie utilata ,usi de interior de termopan , jaluzele ,izolatie exterioara , parchet , gresie , faianta , bucatarie de vara , foisor , soba + anexe. Teren 1000 mp . Pretul este negociabil .
PRET: 40000 €

OFERTA VANDUTA! Garsoniera cf.1 de vanzare zona Mal

DE VANZARE

Tip imobil: garsoniera
Zona:
Mal
Detalii: VANDUT ! Garsoniera cf 1 situata in zona Mal , etaj 3 . Locuinta este foarte spatioasa avand o suprafata de 40 mp si un balcon de 8 m inchis . Imobilul este frumos amenajat iar la interior dispune de urmatoarele utilitati si facilitati : centrala termica proprie , geam termopan cu stolerie din lemn stratificat , usa metalica , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil .
PRET: 19000 €

SPATIU COMERCIAL ZONA MAL -ONESTI

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
Mal
Detalii: Va prezentam un spatiu comercial situat in zona Mal . Spatiul este structurat pe 2 niveluri fiecare nivel avand o suprafata de 90 mp . Imobilul dispune la interior de urmatoarele utilitati si facilitati : centrala termica proprie , geam termopan cu stolerie din pvc , aer conditionat , grup sanitar , bucatarie utilata . Spatiul se vinde mobilat si utilat cum se vede in poze . Pretul este negociabil.
PRET: 39500 €

Casa de vanzare la 6 km de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
centrala
Detalii: Casa se afla la 6 km de Onesti pe 2 niveluri , este construita in anul 2008 din BCA . Parterul louintei dispune de o camera , o bcatarie si un hol iar etajul de 3 camere spatioase , 2 holuri si o baie utilata . Suprafata totala a casei si a terenului este de 600 mp. Casa beneficiaza de urmatoarele utilitati : apa curenta de la sursa proprie , sobo , usi termopan , geamuri termopan cu stolerie din PVC , parchet , gresie , faianta .
PRET: 45000 €

SUPER OFERTA CABANA IN SLANIC MOLDOVA

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
SLANIC
Detalii: Cabana situata in Slanic Moldova pe 2 niveluri , fiecare nivel avand 26.5 mp . Cabana se afla intr-un loc linistit cu aer curat si o priveliste frumoasa . .Terenul este concesionat iar taxa pe an este 250 ron . Locuinta este reamenajata cu totul schimbat si nou . Cabana dispune de 2 camere , 2 bai , geamuri termopan , curent electric , boiler la fiecare etaj ,debara cu rafturi, canalizare , balcon de 7 metri , soba de terabota pe lemne,masina de spalat , frigider,aragaz cu butelie,canapea,bufet de bucatarie , parchet , gresie ,faianta. PRETUL ESTE NEGOCIABIL .
PRET: 22000 €

Casa de vanzare la 6 km de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
centrala
Detalii: Casa se afla la 6 km de Onesti in centrul localitati . Locuinta are o suprafata totala de 140 mp utili . Teren curs constructii 900 mp , este construita din BCA si lemn , acoperita cu tigla . Casa dispune la interior de 5 camere spatioase , baie cu toate utilitatile , bucatarie +hol. Locuinta beneficiaza de urmatoarele utilitati : geamuri termopan , sobe de teracota ,hidrofor , put propriu , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil.
PRET: 28000 €

SPATIU COMERCIAL SPRE INCHIRIERE , ZONA DE SUS -ONESTI

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
sus
Detalii: Se ofera spre inchiriere un spatiu comercial , situat in zona de sus a orasului . Spatiul are o suprafata utila de 70 mp iar la interior dispunde de urmatoarele : centrala termica proprie , geam termopan cu stolerie din PVC, grup sanitar , gresie , faianta . PRETUL CHIRIEI ESTE DE 580 EURO LUNAR .
PRET: 580 €

VANDUTA!!!

DE VANZARE

Tip imobil: garsoniera
Zona:
zona centrala
Detalii: Garsoniera cf 2 situata in zona centrala a orasului , parter . Imobilul este simplu si beneficiaza de urmatoarele utilitati si facilitati : geam termopan , gresie , faianta , usa metalica . Pretul este negociabil .
PRET: 9500 €

VILA de vanzare zona Mal - Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Mal
Detalii: Locuinta este situata in zona Mal si este compusa din doua constructii : casa+garaj . Proprietatea se afla situata intr-o zona foarte linistita, ferita de zgomot, fara curenti, avand mult aer curat datorita padurii care este in vecinatate. Casa are o suprafata de 300 Mp si este construita din BCA si izolata integral cu polisiteren de 10 CM . Imobilul este compus din : 6 dormitoare , 2 bai, un dressing, living de 50 mp, bucatarie open space, debara pentru masina de spalat si uscatorul de rufe, 2 terase inchise cu termopan , mansarda open space , beci de 40 MP izolat integral si "imbracat cu piatra de Slanic". Locuinta beneficiaza de toate utilitatile: curent ,gaz,apa curenta,canalizare,fantana proprie; 2 centrale pe gaz pentru apa calda si incalzire; aer conditionat . Garajul are o suprafata de 100 Mp si are capascitatea unor 4 masini , canalul de service este inalt si se pot monta elevatoare, are stalpi centrali de sustinere din beton, aditional se poate construi deasupra lui fara probleme. Aleile interioare sunt din beton de 15-20 cm , in spatele curtii exista pomi fructiferi "pe rod" fiind plantati in urma cu 8 ani. Atat casa cat si garajul se vand complet mobilate! Teren are suprafata totala de 730 MP imprejmuit integral cu garduri din beton de 2.5M . Intreaga constructie a fost efecuata intre anii 2004-2009 iar materialele folosite sunt de calitate maxima : fundatiile care depasesc 1,2 m, grosimea peretilor depasesc 35 cm . Va asteptam la vizionare ! Pretul este negociabil .
PRET: 150000 €

APARTAMENT CU 3 CAMERE , ZONA DE SUS -ONESTI

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
de sus
Detalii: VALABIL ! Va prezentam un apartament cu 3 camere , de lux , cu o panorama superba asupra orasului . Locuinta este situat in zona de sus a orasului mai exact in Belvedere ( Corabie ) , la etajul 4 , avand o suprafata de 74 mp utili cu o structura decomandata . Camerele locuintei sunt luminoase, spatioase , elegante si frumos amenajate . Imobilul este renovat complet si dispune de toate utilitatile si facilitatile : centrala termica proprie cu instalatie pe cupru , geamuri termopan cu stolerie din PVC , balcon , 2 bai , mobila de bucatarie incorporata , parchet , gresie si faianta. Pretul este negociabil . Va asteptam la vizionare !!!
PRET: 65000 €

Apartament 2 camere zona de sus-Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament cu 2 camere , situat in zona de sus a orasului la parter . Locuinta este partial imbunatatita si dispune la interior de urmatoarele facilitati si utilitati : centrala termica cu instalatie pe cupru , geamuri termopan cu stolerie din Pvc , usa metalica , usi de interior din lemn , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil .
PRET: 23000 €

VANDUT !!! Casa de vanzare la 8 km de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Onesti
Detalii: Casa este construita in anul 1965, din lemn ( stejar) este renovata in 2015 si izolata cu polistiren , atat la interior cat si la exterior . Locuinta are 3 camere spatioase , 2 holuri, bucatarie si baie racordata la reteaua de apa . Casa dispune de o anexa care cuprinde un beci construit din boltari de beton , o bucatarie de vara si inca 3 camere pentru diverse intrebuint . Casa are un teren de 2700 mp din care 300 mp vie pe spalier, restul pomi fructiferi si teren arabil. Va asteptam la vizionare !!!
PRET: 27000 €

OFERTA VANDUTA !!!Garsoniera cf.1 de vanzare

DE VANZARE

Tip imobil: garsoniera
Zona:
jos
Detalii: OFERTA VANDUTA!!!Va prezint spre achizitie o garsoniera de lux confort 1 situata in zona Dalas la etajul 3 . lmobilul este modern si se adreaseaza persoanelor tinere, moderne cu un ritm de viata alert. Garsoniera este eleganta fapt ce se datoreaza culorilor sale si al mobilierului bine ales , ofera asfel locuintei un cadru linistit si romantic . Locuinta este decorata in culoarea pasiuni , focului, energie care da viata si ajuta la imbunatatirea starii de spirit , stimuleaza vointa si curajul. Imobilul beneficiaza la interior de urmatoarele utilitati si facilitati :centrala termica proprie , geam termopan cu stolerie din PVC , usa de exterior din lemn masiv , mobila de bucatarie incorporata , usi albe din PVC , izolat la exterior , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil .
PRET: 18000 €

Apartament 4 camere de vanzare zona centrala -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: Va prezint spre achizitie un apartament cu 4 camere , situat in zona centrala a orasului , etaj 2. Imobilul este spatios , usor imbunatatit , si dispune de urmatoarele : centrala termica , gresie , faianta , parchet . Pretul este negociabil .
PRET: 37000 €

Apartament 2 camere zona centrala Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
zona centrala
Detalii: Va prezentam, un imobil de lux cu 2 camere ,situat in zona centrala a orasulul , aflat la etajul 3 . Camerele locuintei sunt renovate complet , spatioase , moderne , mobilate cu bun gust , zugravite in culori luminoase pentru a va simti bine alaturi de prieteni si familie . Bucataria ofera imobilului o nota de eleganta datorita mobilierului modern pe care asesta il detine . Locuinata dispune la interior de urmatoarele utilitati si facilitati : centrala termica proprie , geam termopan cu stolerie din PVC , usi din PVC , izolat la exterior , cu acoperisul renovat , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil .
PRET: 30000 €

VANDUT Casa de vanzare in satul Lupesti , la 10 km de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Lupesti
Detalii: Va prezentam o casa situata in Com . Manastirea Casin , satul Lupesti , avand o suprafata de teren 2150 metri patrati . Casa are 3 camere , magazie , beci din piatra , bucatarie si gard din tabla . Pretul este negociabil.
PRET: 12000 €

Apartament 3 camere de lux , zona de sus -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Va propun sa vizionati un apartament de lux , cu 3 camere situat in zona de sus a orasului , la un etaj intermediar . Camerele imobilului sunt spatioase , frumos amenajate dand imobilului o nota de eleganta si stil. Locuinta este zugravita si decorata in culori calde , luminoase , oferind o atmosfera relaxant si o buna dispozitie . Imobilul dispune de un balcon spatios , deschis , pentru a admira peisajul de afara. Apartamentul beneficiaza de toate utilitatile si facilitatile necesare:centrala termica proprie, geamuri termopan,usi de interior din lemn masiv,stejer, parchet , gresie si faianta aleasa cu bun gust si calitate . Imobilul si se vinde mobilat si utilat. Va asteptam la vizionarea
PRET: 35000 €

Apartament 2 camere in zona de sus -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Va prezntam un apartamet cu 2 camere , situat in zona de sus a orasului , aflat la parter , avand o structura semidecomandata . Apartamentul este modern , bine intretinut , frumos amenajat si decorat . Locuinata dispune la interior de urmatoarele utilitati si facilitati : centrala termica proprie , geam termopan cu stolerie din PVC , usi din PVC , parchet , gresie , faianta, mobila de bucatarie incorporata . Camerele sunt amenajate cu bun gust , dandu-i o nota de eleganta . Imobilul se vinde mobilat si utilat , pentru a va bucura de toate utilitatile si facilitatile sale . Pretul este negociabil .
PRET: 25000 €

Apartament 3 camere de jos-Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
jos
Detalii: Imobil cu 3 camere , spatiose , situat in zona de jos a orasului , etaj 3 . Apartamentul dispune de 2 bai si 2 balcoane . Locuinta prezinta la interior urmatoarele utilitati si facilitati :centrala termica proprie , cu instalatie pe cupru , usa metalica , beci , gemuri termopan cu stolerie din PVC , parchet , izolat la exterior cu polistiren de 10 cm , gresie si faianta noua . Pretul este negociabil .
PRET: 35000 €

Apartament 2 camere zona de sus-Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Apartament modern cu 2 camere situat in zona de sus a orasului , parter , avand o structura decomandata . Imobilul este spatios , renovat , frumos amenajat si decorat . La interior locuinta dispune de :centrala termica proprie , gemuri termopan cu stolerie din PVC , parchet , gresie si faianta . Apartamentul se vinde mobilat si utilat pentru a va bucura de toate utilitatile si facilitatile sale . Pretul este negociabil .
PRET: 24500 €

Casa de vanzare HRJA com . Oituz

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Harja
Detalii: Va prezentam o casa situata in com . Oituz sat . Hrja . Casa se afla la strada , are 2 camere , hol , bucatarie , baie si o suprafata de teren de 1200 mp . La interior dispune de : tamplarie din PVC , , usi noi din PVC , gem termopan , parchet , gresie . Pretul este negociabil .
PRET: 15000 €

Apartament 3 camere Targul Ocna

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
Targul Ocna
Detalii: Apartamentul pe care vi-l propunem spre vizionare se afla in Targul Ocna. Este un imobil cu 3 camere spatioase , aflat la etajul 2, cu o suprafata de 70 mp , avand o structura decomandata . Locuinta este luminoasa , renovata complet si dispune de toate utilitatile si facilitatile : centrala termica proprie , cabina de dus noua , usi din termopan , balcon de 7 m , instalatie sanitara si electrica noua , hol patrat mare , 2 bai , geam din termopan cu stolerie din PVC , gresie , faianta , parchet . Pretul este negociabil .
PRET: 43000 €

MOMENTAN NU SE VINDE !!! Apartament 2 camere zona de sus , bloc nou-Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Va propun sa vizionati un apartament de lux cu 2 camere situat in zona de sus a orasului , bloc nou, etajul 1. Imobilul este complet renovat , spatios , luminos , frumos mobilat si utilat . Camerele sunt zugravite si mobilate in culori calde , luminoase , oferind asfel o atmosfera relaxanta si o buna dispozitie . Bucataria este spatioasa , frumos mobilata cu iesire spre balcon , pentu a privi si admira panorama orasului. Imobilul dispune de : centrala termica proprie , geam din termoan cu stolerie din PVC , renovat recent ,parchet, mobila de bucatarie incorporata , gresie si faianta aleasa cu bun gust . Pretul este negociabil .
PRET: 35000 €

OFERETA VANDUTA ! Garsoniera cf.1 de vanzare in zona de sus -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: garsoniera
Zona:
sus
Detalii: Garsoniera se afla in zona de sus a orasului , etajul 2 cu balcon inchis cu stolerie din PVC cu geam termopan . Dispune de toate facilitatile :centrala termica proprie , usi si geamuri de termopan , parchet , , gresie si faianta . Locuinta este izolata la exterior si are o suprafata de 35 mp. Pretul este negociabil.
PRET: 17500 €

Casa de vanzare.

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
jos
Detalii: Casa se afla in zona de jos a orasului, este construita din caramida si acoperita cu tigla. Locuinta dispune de un teren de aproximativ 1000 metri patrati si dispune de toate facilitatile necesare. La interior gasim : centrala termica proprie, geamuri termopan, parchet, gresie, faianta, aer conditionat, usi de interior din lemn masiv. Casa beneficiaza de foisor si bucatarie de vara complet utilata. Imobilul este foarte frumos renovat si este de asemenea mobilat si utilat. Va asteptam la vizionare!
PRET: 120000 €

Casa de vanzare.

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Radeana
Detalii: Casa este construita din BCA, cu o suprafata de 90 mp + o anexa de 26 mp. Casa dispune de 2 camere, bucatarie, baie, hol si mansarda. Locuinta dispune de apa curenta.
PRET: 35000 €

Apartament 2 camere.

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
sus
Detalii: Locuinta se afla in zona de sus a orasului, etaj intermediar. La interior gasim urmatoarele: centrala termica proprie, usa metalica.
PRET: 18300 €

Hala de productie + teren aferent.

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
Tg. Ocna
Detalii: Hala de productie din caramida + teren aferent de 1300 metri patrati. Locatia se afla in Tg. Ocna.
PRET: 1 €

Teren de vanzare.

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Carom
Detalii: Terenul dispune de toate facilitatile necesare: gaz, apa, electricitate, canalizare. Suprafata de 3000 de metri patrati este betonata.
PRET: 26 €

Apartament cu 2 camere zona de sus-Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
de sus
Detalii: Imobiliul se afla in partea de sus a orasului si necesita imbunatatiri.
PRET: 16000 €

Vila in Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Limitrofa
Detalii: Vila este desfasurata pe o suprafata construita de 280 mp si este dispusa astfel: Parter: living, birou, bucatarie, baie si hol. Etaj: 3 dormitoare cu terasa si baie. In aceiasi curte puteti descoperi cu entuziasm o casa de oaspeti desfasurata pe o suprafata de 85 mp structurata astfel: Parter: living, bucatarie ,hol si baie. Mansarda: dormitor. In curtea spatioasa avem 2 foisoare (unul deschis de vara si unul inchis de iarna), in care gasim un gratar construit din caramida cu afumatoare,plita ,cuptor si grup sanitar care se intinde pe o suprafata de 110 mp, unde puteti petrece timp minunat alaturi de familie, mai gasim de asemenea un beci, magazie si o fantana proprie.Va asteptam la vizionare!
PRET: 199900 €

Apartament cu 3 camere zona de jos, bloc nou

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
jos
Detalii: Apartamentul este foarte spatios si frumos renovat.Se afla la un etaj intermediar si dispune de 2 balcoane inchise de asemenea in geamuri termopan.Imobilul are urmatoarele imbunatatiri: centrala termica, parchet, gresie, faianta si dispune de 2 bai.Merita vizionat!
PRET: 30500 €

Apartament cu 2 camere zona centrala-Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
Centrala
Detalii: Apartamentul este desfasurat pe o suprafata de 48 m si dispune de toate facilitatile necesare pentru o mutare imediata.Are centrala termica,geamuri termopan,gresie si faianta.Se poate vinde mobilat si utilat.
PRET: 28000 €

VANDUTA!!!

DE VANZARE

Tip imobil: garsoniera
Zona:
jos
Detalii: VANDUT !!! Garsoniera este confort 1,se afla intr-un bloc nou,este spatioasa si dispune de centrala termica proprie si balcon.Este bine intretinuta!!
PRET: 11000 €

Apartament de vanzare

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
jos
Detalii: Apartamentul este complet renovat,este foarte spatios si balconul este inchis cu geamuri termopan.Se poate vinde complet mobilat si utilat.Dispune de 2 bai..Merita vizionat!!
PRET: 35000 €

Vila de vanzare

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
la 7 km de onesti
Detalii: Imobilul este construit din BCA si este acoperit cu tabla Lindab.Constructia este noua si dateaza din 2016.La interior avem parchet,gresie,faianta si geamuri termopan.Vila este structurata astfel:PARTER:living,bucatarie,baie si camera centralei.ETAJ:3 dormitoare,baie,terasa si 2 balcoane.Mansarda:2 dormitoare,3 dressing-uri si balcon.Va asteptam la vizionare!!
PRET: 125000 €

Teren de vanzare

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Lanul Garii, Onesti
Detalii: Terenul este intravilan si dispune de doua intrari.
PRET: 25 €

Teren de vanzare

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Scutaru
Detalii: Terenul este intravilan si are o deschidere de 24 metri la strada.Este amplasat intr-o zona foarte frumoasa din Scutaru.Merita vizionat!
PRET: 10 €

Vanzare teren Manastirea Casin

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Manastirea Casin
Detalii: Terenul este intravilan,cu deschidere de 50 metri la strada.Zona este superba.Terenul este impartit in doua parti,jumatate construibil si jumatate este padure din brad combinat cu pin.
PRET: 5 €

Vila de vanzare

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Helegiu
Detalii: Vila in regim de constructie P+1+M este desfasurata pe o suprafata construita de aproximativ 100 mp la sol, pe un teren de 750 mp, cu instalatie centrala facuta si este dispusa astfel: PARTER:dormitor,living,baie si hol .ETAJ:3 dormitoare,baie si balcon.Vila este construita din boltari , acoperita cu lindab,si este deasemenea mansardata.
PRET: 1 €

Vila in Bogdanesti

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Centrala
Detalii: Vila este construita in 2012,din caramida porotherm,acoperita cu Lindab.Curtea este pavata cu piatra de Slanic.Casa este compartimentata astfel:Parter:bucatarie, living, 2 dormitoare si baie.Mansarda:dormitor, living si dressing.Vila mai dispune de o anexa formata din 3 camere ,beci si o anexa pentru pasari.
PRET: 55000 €

Apartament cu 3 camere zona de jos, bloc nou

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
jos
Detalii: Apartament cu 3 camere zona de jos, bloc nou, etaj intermediar ( etajul 2). Imobilul dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan, izolat exterior, parchet lemn masiv, gresie si faianta. Pretul este negociabil.
PRET: 35000 €

Casa in Viisoara-Tirgu Trotus

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
Centrala
Detalii: Casa de vanzare in Viisoara -Tirgu Trotus. Imobilul este construit din caramida , acoperita cu tabla. Dispune de 1.000 mp tern din care 350 mp constructii, restul avand pomi fructiferi, vita de vie etc. Dispune de beci, anexe gospodaresti, dispune de canalizare, apa curenta. Se accepta orice schimb ( apartament , masina etc. )
PRET: 33000 €

Apartament cu 3 camere zona de sus, bloc nou

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
de sus
Detalii: Apartament cu 3 camere decomandate, zona de sus, bloc nou. Imobilul dispune de geamuri termopan maro. Apartamentul este la rosu, se poate imbunatatii dupa propriile gusturi . Pretul este negociabil
PRET: 30000 €

Apartament cu 2 camere zona de jos, bloc nou

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
jos
Detalii: Apartament cu 2 camere zona de jos, bloc nou. Imobilul dispune de centrala termica proprie, geamuri din termopan, usi interioare din lemn masiv , parchet, gresie si faianta. Pretul este negociabil
PRET: 26000 €

Apartament cu 2 camere zona centrala Qvartal

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
Centrala
Detalii: Apartament cu 2 camere zona centrala in Onesti . Imobilul dispune de geamuri termopan pe maro, usi interioare schimbate, parchet laminat, gresie si faianta. Pretul este negociabil
PRET: 30000 €

OFERTA VANDUTA Spatiu comercial zona belvedere 103 mp

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
de sus
Detalii: Spatiu comercial zona belvedere 103 mp. Imobilul dispune de centrala termica proprie . Pretul este negociabil
PRET: 30000 €

Spatiu comercial zona de jos, 95 mp

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
jos
Detalii: Spatiu comercial zona de jos, 95 mp. Imobilul dispune de centrala termica , 2 bai, gresie si faianta. Pretul este negociabil.
PRET: 30000 €

Apartament cu 2 camere zona de sus-Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
de sus
Detalii: Apartament cu 2 camere zona de sus, etaj intermediar. Imobilul dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan, usi interioare din termopan, parchet laminat, gresie si faianta, balcon inchis in termopan. Pretul este negociabil
PRET: 30000 €

Casa batraneasca in Bucium

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Centrala
Detalii: Casa de vanzare in Bucium zona centrala. Imobilul dispune de 2 camere, hol, bucatarie si anexe gospodaresti. Suprafata de teren este de 1.000 mp . Pretul este negociabil
PRET: 19000 €

Apartament cu 3 camere zona de jos, bloc nou

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
jos
Detalii: Apartament cu 3 camere zona de jos, bloc nou, etajul 4 . Imobilul dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan, parchet, gresie si faianta. Pretul este negociabil.
PRET: 39000 €

Apartament cu 3 camere zona de sus SUPER LUX

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
de sus
Detalii: Apartament cu 2 camere zona de sus a orasului Onesti et. 10 cu acoperis facut recent. Imobilul dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan, balcon inchis in termopan, parchet laminat, gresie si faianta calitate superioara. Se vinde cu mobila de bucatarie . Pret negociabil.
PRET: 24500 €

Casa de vacanta Poiana Sarata

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Centrala
Detalii: Casa de vacanta intr-o zona turistica constructie din caramida , finalizata in anul 2008 , avand amprenta la sol de 110mp. Suprafata de teren este de 1.000 mp, dispune de curte imprejmuita cu gard, pomi fructiferi pe rod. Casa e structura Parter+mansarda compartimentata astfel: parter -2 dormitoare, baie, living, bucatarie, mansarta- nefinalizata . Dispune de apa curenta( sistem cu hidrofor), incalzire centrala lemn , fosa septica , garaj pentru 2 autoturisme . Pretul e negociabil
PRET: 75000 €

Apartament cu 3 camere zona TCR et. 1

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
TCR
Detalii: Apartmanet cu 3 camere zona TCR la etajul 1. Imobilul dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan , usi interioare schimbate, parchet laminat, gresie si faianta. Se vinde complet mobilat si utilar. Dispune de beci la subsol, si gradina . Pretul este negociabil.
PRET: 43000 €

Apartament cu 2 camere zona ultacentrala

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
ultracentrala
Detalii: Apartament cu 2 camere zona ultracentrala, etaj intermediar. Imobilul dispune de centrala termica proprie cu instalatie pe cupru, liber la vanzare. Pretul este negociabil.
PRET: 17000 €

Vila in Tirgu Ocna

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Centrala
Detalii: Vila in Tirgu Ocna de vanzare . Suprafata teren 2.000 mp. Constructie din caramida structurata astfel: subsol cu beci si garaj; parter : living+ bucatarie+baie; etaj 3 dormitoare+ baie. Imobilul dispune de inclazire prin centrala termica . Pretul este negociabil .
PRET: 85000 €

Teren in Onesti, str. Libertatii

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
de sus
Detalii: Teren in Onesti, zona de sus, str. Libertatii in sup. de 823 mp. Dispune de toate utilitatile . Pretul este negociabil
PRET: 33000 €

Teren in Onesti zona Stadionului

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Centrala
Detalii: Vand teren in mun. Onesti, zona stadionului in suprafata de 1600 mp, deschidere 17 m/limiari. Pretul este de 30euro/mp
PRET: 30 €

Vila in Poiana Sarata regim p+1

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Centrala
Detalii: Vila in Poiana Sarata aproximativ 20 de km distanta de Onesti, la drumul european E 574 ONESTI -BRASOV. Constructie noua din BCA aproximativ 300 mp , regim P+1, fiind compartimentata astfel; Parter 3 bai, 3 dormitoare, living si bucatarie; etaj : 2 dormitoare , living . Terenul in suprafata de 2.000 mp, dispune de livada cu pomi fructiferi, foisor, solar , etc. Dispune de centrala termica pe lemne, apa curenta, fiind utilata si mobilata. Pretul este negociabil
PRET: 85000 €

Garsoniera cf 1 zona ultracentrala confort sporit

DE VANZARE

Tip imobil: garsoniera
Zona:
ultracentrala
Detalii: Garsoniera cf 1 zona ultracentrala confort sporit+terasa. Imobilul dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan, usi interioare noi, balcon+terasa, parchet, gresie si faianta. Pretul este usor negociabil
PRET: 20000 €

Apartament cu 2 camere zona centrala in Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
Centrala
Detalii: Apartament cu 2 camere zona centrala in Onesti. Imobilul dispune de gresie, faianta, parchet. Pretul este negociabil.
PRET: 20000 €

Apartament cu 2 camere zona de jos, bloc nou

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
jos
Detalii: Apartament cdu 2 camere zona de jos, bloc nou, zona stadionului. Imobilul dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan , balcon inchis in termopan , parchet, gresie si faianta . Pretul este negociabil
PRET: 26500 €

Teren in Viisoara/ Tg Trotus 3000 mp

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Centrala
Detalii: Vand teren cu suprafata de 3000 mp ( aprox. 20 m x 150 m ) din care 1200 mp intravilan si 1800 mp extravilan . Locatie - Viisoara / Tg. Trotus , 350 m de la asfalt. Livada tanara de pruni si nuci ( al 3-lea an ). Prunii au intrat pe rod anul acesta (2016 ). Utilitati - apa curenta , curent electric la limita proprietatii , cablu TV . Gard pe tot perimetrul din spalieri de beton , plasa si sarma ghimpata . Ideal pentru constructie casa. Acte in regula , cadastru etc . Pret usor negociabil . Pret : 5 Euro/ mp
PRET: 5 €

Vand teren intravilan Targu Trotus / Viisoara

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Centrala
Detalii: Vand teren intravilan Targu Trotus / Viisoara, suprafata 14200 m2 ( 140 x 100 ). Utilitati - apa curenta din reteaua publica, curent electric in vecinatate . Pe suprafata de 14200 mp este plantata livada ( 3 ani ) de nuc si prun (in principal ) plus cativa caisi , peri, visini si ciresi .Anul acesta ( 2016 ) prunii au intrat pe rod . Toata suprafata este imprejmuita cu gard nou ( 2013 ) din pari de stejar , plasa si sarma ghimpata. Acte in regula , cadastru , acces foarte bun pe drum pietrut. Pret: 4 Euro/ mp
PRET: 4 €

Teren la intrare in Filipesti

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Centrala
Detalii: Teren la intrare in Filipesti in apropiere de fabrica Serban . Suprafata totala este de 15700mp, cu o deschidere de 26 m. liniari front stradal, ajungand pana la 59 m. liniri . Se poate parcela si suprafete mai mici. Pretul este de 4 Euro/ mp.
PRET: 4 €

Apartament cu 3 camere zona de jos in Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
jos
Detalii: Apartament cu 3 camere in zona de jos, bloc nou. Imobilul dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan, usi interioare schimbate, parchet laminat, gresie si faianta. Se vinde cu mobila de bucatarie. Pretul este negociabil.
PRET: 43000 €

OFERAT VANDUTA ! vila in Onesti an constructie 2008

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Centrala
Detalii: Vila in Onesti an constructie 2008 din caramida structura parter+etaj. este compartimentata astfel : parter living bucatarie baie, etaj 3 dormitoare baie .Imobilul dispune de toate imbunatatirile, centrala termica proprie, geamuri termopan, izolata exterior, se vine complet mobilata . Suprafata terenului este de 870 mp, avand pomi fructiferi, gratar, foisor. Dispune de bucatarie de vara si beci.
PRET: 120000 €

Apartament cu 2 camere zona ultracentrala in Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
ultracentrala
Detalii: Apartament cu 2 camere in Onesti, zona ultracentrala, etaj intermediar. Imobilul dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan, balcon inchis cu geam termopan, usi interioare din termopan, parchet laminat, gresie si faianta. Imobilul se vinde complat mobilat si utilat.
PRET: 21500 €

Teren in Satul Catolic

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Centrala
Detalii: Teren in Satul Catolic in vecinatatea bisericii Catolice , suprafata 200 mp, dispune de toate utilitatile.
PRET: 10000 €

OFERTA VANDUTA Casa de vacanta intr-o zona turistica

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Centrala
Detalii: Casa de vacanta intr-o zona turistica in apropiere de Onesti. Imobilul dispune de toate imbunatatirile necesare, geamuri termopan, interioare pe stil rustic din lemn masiv , fiind compartimentata astfel parte: living saptios+bucatarie+baie, etaj 3 dormitoare mobilate+baie. Pretul este negociabil.
PRET: 40000 €

Apartament cu 2 camere zona de sus, bloc nou

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
de sus
Detalii: Apartament cu 2 camere zona de sus, bloc nou, etaj intermediar. Imobilul este simplu fara imbunatatiri , dispune de 2 balcoane .
PRET: 22000 €

Casa in statiunea Targu Ocna

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Centrala
Detalii: Vasa in Targu Ocna in Apropiere de Complex Casa Creanga. Imobilul este compus din 6 camere, baie, bucatarie, beci, anexa, teren in suprafata de 1900 mp plantat cu vie si livada. Utilitati: curent electric, apa, canalizare, gaz, telefon, internet, cablu. Pretul este negociabil
PRET: 44000 €

VANDUT!!!

DE VANZARE

Tip imobil: garsoniera
Zona:
jos
Detalii: Garsoniera cf1 in Onesti, zona de jos, , etaj intermediar. Imobilul dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan, usi interioare din lemn masiv , parchet laminat, usa metalica la intrare, gresie si faianta , balcon deschis . Pretul este negociabil
PRET: 15300 €

Apartament cu 2 camere in Onesti, zona de sus

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
de sus
Detalii: Apartament cu 2 camere , aflat in zona de sus a orasului , situat la parter , cu o structura semidecomandata . Imobilul este complet renovat , frumos amenajat , si dispune de urmatoarele utilitati si facilitati : centrala termica proprie, geamuri termopan, usi interioare din termopan, parchet laminat, izolat exterior si pe casa scari , gresie si faianta + gradina . Imobilul se vinde partial mobilat si utilat . Va asteptam cu drag la agentia noastra ! :)
PRET: 25000 €

Vand teren pe la iesire din Onesti spre Filipesti

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Centrala
Detalii: Vand teren pe la iesire din Onesti spre Filipesti in suprafata totala de 6.500 mp, din care 1.500 mp teren intravilan si 5.000 teren extravilan . Dispune de toate utilitatile, apa, canalizare si curent electric. Pretul este de 17 Euro/mp pentru terenul intravilan si 8 Euro/mp pentru terenul extravilan. Pretul este usor negociabil .
PRET: 1 €

Vila in apropiere de Harja

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Centrala
Detalii: Vand vila din caramida P+E+M constructie 2010 cu 5 camere si living 60m/2, o bucatarie ,2 baii.Casa este costruita din caramida poroton pe structura din beton armat cu 2 placi de beton pe nivel cu beci de 40m/2 sub casa. Este complet utilata cu balcoane mari si izolata cu polistiren10cm, grosimea peretelui de 40cm,incalzirea cu centrala pe lemne 40kw Viadrus si semineu in living ,curte de 2400m/2 si anexe : garaj , casuta paznic 15m/2 cu baie WC , magazie lemne ,lumina , fantana si hidrofor apa curenta si livada pe rod ,vita de vie , system de alarma si system de supraveghere video. Terenul este cu deschidere de 84 ml la drumul european E 574 ONESTI -BRASOV la circa100km de Brasov si 24 km Onesti .Merita vazuta si cumparata sau inchiriata pe termen lung este intr-o locatie exclusivista de vile si un loc pitoresc cu aer de munte cu multa liniste se preteza si ca pensiune .
PRET: 150000 €

Apartament cu 2 camere in zona de jos, bloc nou

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
jos
Detalii: Apartament cu 2 camere decomandate in zona de jos, bloc nou-Onesti . Imobilul dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan, balcon, parchet laminat, greie si faianta, usi inteioare schimbate, usa metalica. Se vine mobilat si utilat .
PRET: 31000 €

Teren in Onesti zona Stadionului

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
jos
Detalii: Teren in mun. Onesti, zona stadionul cu o suprafata totala de 1700 mp, deschidere 20 m/liniari, dispune de toate utilitatile: curent electric, gaz, apa curenta, canalizare. Posibilitate de plata si in rate. Pretul este negociabil
PRET: 60000 €

Teren in Onesti, cartier Mal

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Mal
Detalii: Teren in Onesti, cartier Mal, dispune de toate utilitatiele: curent electric, apa curenta, gaz, canalizare, imprejmuit cu gard . Suprafata poate varia intre 1.000-1.500 mp. Pretul de pornire 38.000 Euro negociabil
PRET: 38000 €

Vila in Onesti de vanzare

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Mal
Detalii: Vila de vanzare in Onesti finalizata in proportie de 90 % . Imobilul este regim P+1 fiind compartimentat astfel : Parter: living+bucatarie+baie; Etaj: 3 dormitoare+baie. Dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan, usi interioare model nou, parchet laminat, gresie si faianta calitate superioara. suprafata teren 980 mp. Pretul este negociabil.
PRET: 75000 €

Apartament cu 2 camere zona de jos, bloc nou

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
jos
Detalii: Apatament cu 2 camere in Onesti, zona de jos, bloc nou. Imoblilul dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan, balcon, usi inetrioare schimbate, parchet laminat, gresie si faianta. Pretul este negociabil.
PRET: 26500 €

Garsoniera cf1 zona de sus- Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: garsoniera
Zona:
de sus
Detalii: Garsoniera cf1 in Onesti, zona de sus, etajul 9 . Imobilul dispune de balcon, usa metalica la intrare . Pret usor negociabil.
PRET: 12000 €

Vila in Onesti, cartier rezidential

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
de sus
Detalii: Vila in Onesti situata intr-un cartier rezidential ,construita in 2014 din caramida, regim P+1 in suprata de 280 mp. Imobilul dispune de un living, bucatarie, baie si un dormitor la parter, la etaj 3 dormitoare si baie. Imobilul necesita mici finisaje, ele fiind finalizate in proportie de 95% . Mai dispune de un foisor. Suprafata terenului este de 400 mp. Pretul este negociabil
PRET: 109000 €

Teren 7.000 mp in Targu Trotus

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Centrala
Detalii: Teren de vanzare in Targu Trotus , suprafata totala 7.000 mp, 17 m liniari deschidere stradala . Are posibilitate de curent electric, dispune de un izvor cu apa . Pretul este negociabil.
PRET: 35000 €

Casa de vanzare la intrare in Manastirea Casin

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Centrala
Detalii: Casa de vanzare la intrare in Manastirea Casin . Imobilul dispune de incalzire pe centrala pe lemne , geamuri termopan, parchet laminat, gresie si faianta, teren 1400 mp . Pretul este negociabil
PRET: 45000 €

Apartament cu 2 camere zona centrala, etaj intermediar.

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
Centrala
Detalii: Apartament cu 2 camere zona centrala, etaj intermediar. Imobilul dispune de centrala termica proprie, geamuri din termopan, usi interioare schimbate, usa metalica, parchet, gresie si faianta, balcon inchis . Pretul este negociabil
PRET: 26000 €

Casa la 3 km de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Centrala
Detalii: Casa la 3 km distanta de Onesti . Imobilul este compartimentat in 3 camere, hol si bucatarie, dispune de incalzire pe sobe de teracota, teren in suprafata de 700 mp. Pretul este negociabil.
PRET: 18000 €

OFERTA VANDUTA Garsoniera cf 1 zona de sus

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
de sus
Detalii: Garsoniera cf1 zona de sus. Imobilul dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan , usa metalica, aer conditionat, parchet, gresie si faianta. Pretul este negociabil
PRET: 11000 €

Apartament cu 4 camere zona de sus

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
de sus
Detalii: Apartament cu 4 camere in Onesti, zona de sus. Imobilul dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan, 2 bai, balcon, parchet, gresie si faianta. Pretul este negociabil
PRET: 40000 €

Apartament cu 3 camere zona de sus, bloc nou

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
de sus
Detalii: Apartament cu 3 camere decomandat, zona de sus, bloc nou, etaj intermediar, suprafata utila de 65 mp. Imobilul dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan, usi interioare din lemn masiv, 2 bai, 2 balcoane, parchet , gresie si faianta.
PRET: 39500 €

Garsoniera cf1 zona de jos, bloc nou

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
jos
Detalii: Garsoniera cf 1 zona de jos, bloc nou. Imobilul dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan, usi inetrioare schimbare, balcon inchis in cardu metalic usa metalica. Pretul este negociabil
PRET: 13900 €

Garsoniera cf1, zona de jos, bloc nou

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
jos
Detalii: Garsoniera cf1 in Onesti, zona de jos, bloc nou. Imobilul dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan. Pretul este negocibil
PRET: 15000 €

Teren in Statiunea Slanic Moldova

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Centrala
Detalii: Teren in Statiunea Slanic Moldova suprafata tern: 750 mp, deschidere 34 m/ liniari. Pretul este usor negociabil
PRET: 36500 €

Vila in Onesti de vanzare

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Centrala
Detalii: Vila de vanzare in Onesti regim P 1. Suprafata teren 300 mp, suprafata casa 150mp. Imobilul este compartimentat astfel: -parter: living, dormitor, bucatarie, baie si hol; -etajul 1: 2 dormitoare hol, 2 balcoane. Imobilul dispune de centrala termica proprie, izolatie exterioara, stolarie din lemn masiv, acoperis lindab. pentru mai multe detalii referitoare la pret contactati-ne.
PRET: 1 €

Vila in Onesti de vanzare

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Centrala
Detalii: Vila in Onesti de vanzare suprafata teren 780 mp constituit din 2 loturi de teren ingradit dispune de 2 intrari. Vila are o suprafata de 180 mp amprenta la sol, avand regimul de inaltime: P+1 Compartimentarea pe fiecare nivel este urmatoarea: Parter este format din 2 living-uri, bucatarie, garaj+atelier La etajul 1 gasim 3 dormitoare, baie si un mic living+ un apartament cu intrare separata compus din bucatarie, camera de zi, baie si dormitor si 2 terase una fiind inchisa si una descoperita. Stolaria este din lemn masiv, dispune de greie si faianta, parchet. In curte este amenajat un foisor+zona barbeque si balansoar. Pretul este negociabil
PRET: 175000 €

Teren de vanzare la 4 km de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Centrala
Detalii: Teren de vanzare la 4 km de Onesti. Terenul are suprafata de 1.500mp, deschidere 22m/ liniari , are facilitatile necesare apa, curent si gaz.
PRET: 18800 €

Apartament cu 2 camere situat la casute zona centrala

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
Centrala
Detalii: Apartament cu 2 camere in Onesti, situat la casute, zona centrala. Imobilul este simplu fara imbuantatiri. Pretul este negociabil.
PRET: 32000 €

Vila in statiunea turistica Slanic Moldova

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Centrala
Detalii: Vila in statiunea turistica SLANIC MOLDOVA regim P+1. Imbilul dispune de 2 dormitoare, 2 bai, living si bucatarie, este complet utilata, dispune de centrala termica , geamuri din termopan, gresie si faianta . Pretul este negociabil
PRET: 55000 €

Casa in apropiere de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Centrala
Detalii: Casa constructie caramida , acoperis tigla, are 4 camere+ anexe . Suprafata treren 8.000mp . Pretul este negociabil
PRET: 37000 €

Teren la intrare in Casin

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Centrala
Detalii: Teren la intrare in Casin suprafata 2.700mp, front stradal 27 m. Pret: 15 euro/mp
PRET: 15 €

Teren in Filipesti, suprafata 2.700 mp

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Centrala
Detalii: Teren in Filipesti suprafata 2.700 mp , deschidere 28 m. Pret: 10 euro/mp
PRET: 10 €

Teren in Onesti, Calea Brasovului

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
de sus
Detalii: Teren in Onesti pe Calea Brasovului . Suprafata terenului este de 4.500mp, din care 1.150 teren intravilan si 3.350 mp teren extravilan avand front stradal: 23 m. Pretul este de 15 Euro/mp pentru terenul intravilan si 5 Euro/mp pentru terenul extravilan.
PRET: 34000 €

Teren in Onesti suprafata 4.300mp

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Centrala
Detalii: Vand teren in Onesti in imediata vecinatate a liceului Dimitrie Cantemir,la 180 m de magazinul Kaufland,vis-a-vi de stadionul Municipal Onesti. Terenul are o suprafata totala de 4300 mp cu o deschidere de 71.2 m. liniari, este pretabil pentru construirea de blocuri, spatii comerciale etc. Pretul este de 57 euro/mp
PRET: 245000 €

vand vila la 15 km de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Centrala
Detalii: Vand vila la 15 km. de Onesti-teren de 1008 mp si suprafata locuibila 85 mp 4 dormitoare , 2 bai, living si bucatarie Vinzarea este urgenta. Pretul este negociabil
PRET: 20000 €

VANDUT!!!

DE VANZARE

Tip imobil: garsoniera
Zona:
Centrala
Detalii: Garsoniera cf1 zona centrala in Onesti, etaj intermediar. Imobilul dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan, usi interioare din termopan, usa metalica la intrare, parchet, gresie si faianta . Pretul imobilului este de 18.000 de euro complet mobilat si 16.000 nemobilat
PRET: 16000 €

Apartament cu 3 camere zona de jos, bloc nou.

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
jos
Detalii: Apartament cu 3 camere decomandate in Onesti zona de jos, bloc nou. Imobilul dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan, balcon inchis, usa metalica, parchet, gresie si faianta. Pretul este negociabil
PRET: 34000 €

Vila la rosu la 5 minute de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Centrala
Detalii: Vila la rosu la 5 minute de Onesti. Suprafata totala teren: 560 mp, amprenta sol constructie 100 mp, deschidere 12 m. Imobilul este compus din P+M, la parter dispune de bucatarie+baie+livingcamera centrala si mansarda este compusa din 3 dormitoare+baie, mai dispune de beci de 21 mp. Pretul este negociabil.
PRET: 35000 €

Vand teren+hala in Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
jos
Detalii: Vand teren+hala in Onesti, suprafata totala: 2.000 mp. suprafata hala: 480mp, front stradal: 45m. Dispune de curent electric si apa curenta.
PRET: 75000 €

Casa la 10 hm distanta de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Centrala
Detalii: Casa la 10 km distanta de Onesti, stuata in centrul satului la strada princiapa. Casa are o suprafata de 90 mp anexa, constructie lemn, acoperis tabla. Teren suprafata totala 3000 mp, dispune de vie 700mp. Pretul este negociabil
PRET: 30000 €

Spatiu comercial, zona centrala in Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
Centrala
Detalii: Spatiu comercial in Onesti situat in zona centrala, pretabil pentru cuafor, dispune de toate imbunatatirile. Pretul este negociabil
PRET: 19000 €

Casa la 5 minute de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Centrala
Detalii: Casa la 5 minute distanta de Onesti. Casa este formata din 2 camere+ hol. Suprafata totala este de cca 1800mp Pretul este negociabil
PRET: 11500 €

OFERTA VANDUTA !!AFACERE LA CHEIE-PENSIUNE

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Centrala
Detalii: OFERTA VANDUTA !!! Pensiune turistica in zona montana( POIANA SARATA) situata la Drumul European BACAU-BRASOV front stradal 120 m liniari, teren cca 10.000 mp. Terenul este complet amenajat, detine o piscina deschisa, teren de tenis de camp cu nocturna, pe teren se afla un izvor cu apa sarata ( saramura), spatiu verde toaletat. Cladirea are ca suprafata construita 500 mp( subsol+ demisol+parter+etajul 1+mansarda), anul constructiei 2010,constructia este din caramida, izolata exterior, acoperis lindab, detine 5 camere, living, bucatarie, 8 bai, sala de fittnes, sala de biliard, beci si sauna. Incalziere pe centrala termica proprie, dispune de geamuri termopan, usi interioare noi. Pensiune se vinde complet mobilata si utilata conform normelor europene in viguare. Mai dispune de o constructie amenajare cabanier ( dormitor cu televizor si frigider si baie)
PRET: 225000 €

Casa in comuna Casin zona centrala

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Centrala
Detalii: Vand casa batraneasca in Comuna Casin situata in centrul satului cu o suprafata de 3400 mp si casa compusa din 3 camere+dependinte, avand sobe de teracota, apa curenta , gaz contorizat , acoperis din tigla. Pretul este usor negociabil
PRET: 18000 €

OFERTA VANDUTA Garsoniera cf1 zona de jos, bloc nou

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
de jos
Detalii: Garsoniera cf1 in zona de jos a orasului Onesti, bloc nou. Imoblilul dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan+rulouri exterioare, usi interioare noi, usa metalica la intrare, parchet laminat, gresie si faianta , dispune de izolatie exterioara.Se vinde mobilata . Pretul este negociabil
PRET: 16800 €

Casa la 7 km distanta de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Centrala
Detalii: vand casa batraneasca compusa din 3 camere si hol + constructie la gri compusa din 3 camere si hol, invelita cu tigla + teren in suprafata totala de aproximativ 3600 mp. Casa batraneasca este locuibila, invelita cu tabla, mobilata si dotata cu sobe de teracota. Casa este racordata la reteaua de energie electrica, are fantana in curte si beci. Pretul este negociabil
PRET: 25000 €

VANDUT!!!

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
de sus
Detalii: Vand spatiu comercial, Onesti ideal pentru FAST FOOD. Imobilul dispune de centrala termica proprie, geamuri si usi din termopan, gresie si faianta, dispune de 2 bai . Se vinde uitilat si mobilat exact ca in fotografii.
PRET: 24990 €

Apartament cu 4 camere zona de sus Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
de sus
Detalii: Apartament cu 4 camere zona de sus-Onesti . Apartamentul dispune de centrala termica, acoperis facut recent , balcon deschis . Pretul negociabil
PRET: 37000 €

OFERTA VANDUTA Vand garsoniera cf 1 in Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
Centrala
Detalii: Garsoniera cf 1 zona centrala in Onesti, zona buna si linistita. Garsoniera are balcon, usa metalica , este libera la vanzare.
PRET: 11200 €

Vand teren Slobozia

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Centrala
Detalii: Vand teren in Slobozia 800 mp cu deschidere de 22 m, utilitatile ( apa, curent, canalizare) se afla in fata terenului, indeal pentru constructia unuei case. Pretul este usor negociabil.
PRET: 8500 €

Vand garsoniera zona centrala

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
Centrala
Detalii: Vand garsoniera zona BULEVARDUL REPUBLICII etaj intermediar . Imobilul dispune de geamuri termopan, usi noi interioare, usa metalica, gresie, faianta, parchet laminat. Pretul este usor negociabil
PRET: 10000 €

Vand casa la 10 KM de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Centrala
Detalii: Vand casa la 10 km de oONESTI, zona linistita. Casa dispune de 3 camere ,are o anexa, beci, fantana. Teren aferent 3600 mp cu livada pomi fructiferi, vie, teren cultivabil. Pretul este negociabil
PRET: 17000 €

Vand vila zona de munte

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
Centrala
Detalii: Casa tip vila P+M. - amplasare in centrul satului Poiana Sarata - zona superba cu dealuri premontane inalte si impadurite - curte de 800 mp cu deschidere de 9 metri si acces direct din soseaua nationala spre Brasov . Caracteristici constructive - suprafata construita de 182 mp - pereti din BCA izolati termic cu polistiren (la exterior) si vata minerala (la interior) - acoperis termoizolat din tabla profilata Lindab - ferestrele tip termopan, din lemn de stejar triplu stratificat si -parchet si usi din lemn - bucatarie, camara, toalete placate cu gresie si faianta . Alte detalii - cladire anexa (constructie zid) de 24 mp - cladire anexa (constructie din plasa de metal cu fundatie de beton) pentru lemne si unelte - curte partial betonata pentru acces auto - gard (constructie noua) cu temelie de beton si tabla de aluminiu profilata - centrala termica pe lemne - instalatie de incalzire cu calorifere si boiler pt apa calda fosa septica - casa conectata la reteaua electrica - toate actele
PRET: 54000 €

Vand vila in Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Centrala
Detalii: Vand vila in Onesti, construita in anul 2007 structura din lemn, suprafata uitila imobil 170mp, acoperis lindab, geamuri termopan, usi interioare noi , aer conditionat , sistem video si alarma ,izolatie termica , curte pavata , este imprejmuita cu gard , are o deschidere 27 m . Dispunde de o anexa separata in care se afla beciul si centrala termica fiind pe combustibil solid , garaj pentru 2 masini . Este racordata la canalizare, apa curenta de la sursa proprie, curent electric. Suprafata totala este de 1420mp dispune de livada cu 40 pomi fructiferi, spatiu verde. Vila P+1+M, la parter avand bucatarie open space, living, baie si birou, la etaj sunt 2 dormitoare, baie si un living. Imobilul este abonat la firma de paza. Pretul este negciabil.
PRET: 161000 €

OFERTA VANDUTA!! vand garsoniera, Onesti, etaj 3

DE VANZARE

Tip imobil: garsoniera
Zona:
de sus
Detalii: vand garsoniera, Onesti, are usa metalica, balcon inchis, fara alte imbunatatiri
PRET: 10500 €

vand garsoniera, Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: garsoniera
Zona:
Centrala
Detalii: vand garsoniera in Onesti, renovata cu gresie, faianta, parchet. Garsoniera are usa metalica si usi interioare noi.
PRET: 13500 €

Vand apartament cu 3 camere in Onesti, bloc nou

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
de jos - bloc nou
Detalii: Vand apartament in Onesti cu 3 camere decomandate, zona de jos, bloc nou. Apartamentul dipune de 3 balcoane, 2 bai, are centala termica, usa metalica la intrare. Pretul este negociabil.
PRET: 35000 €

vand teren, Calea Brasovului

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Calea Brasovului
Detalii: vand teren, Calea Brasovului, 5200mp, deschidere 23m, este tras curent electric, apa si are canalizare.Pretul este 12 EURO/mp
PRET: 12 €

vand spatiu comercial, Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
de sus
Detalii: vand spatiu comercial, Onesti, are balcon inchis, acces din exterior.
PRET: 30000 €

Vand casa in Onesti cu 5 camere

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
TCR
Detalii: Vand casa in zona TCR formata din 5 camere, bucatarie, baie, garaj si beci. Casa are acoperis din tigla, geamuri termopan, usa metalica la intrare, parchet laminat Gresie si faianta. Pretul este negociabil
PRET: 45000 €

Vand garsoniera de lux in Onesti, zona centrala, boc nou

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
Centrala
Detalii: Vand garsoniera de lux in Onesti, bloc nou etaj intermediar . Garsoniera este complet renovata si modernizata are geamuri termopan, usi noi in interior, usa metalica la intrare, parchet laminat, gresie si faianta. Dispune de balcon inchis in termopan . Pretul este negociabil
PRET: 20000 €

vand casa in Jud.Bacau, Sat Racaciuni

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Sat Racaciuni, Jud.Bacau
Detalii: vand casa in Jud.Bacau, Sat Racaciuni. Casa dispune de teren, 1500mp, curte, 6500mp cu vie, pasune si liziera, avand gard imprejmuitor. Casa, are 70mp, este compusa din 3 camere, bucatarie, 2 holuri. Casa mai dispune de o anexa, bucatarie de vara, grajd, beci, curent electric, conducta de apa se afla la intrare in casa. Pretul este negociabil.
PRET: 19700 €

vand apartament, Onesti, 4 camere decomandate

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
Centrala
Detalii: vand apartament, Onesti, 4 camere decomandate.Apartamentul dispune de uscatorie, 2 bai, usi interioare din lemn, are centrala termica proprie, termopane, usa metalica, parchet, gresie, faianta la bucatarie, bai si holuri, iar bucataria este mobilata.
PRET: 38000 €

vand apartament, spatiu comercial, Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
de jos
Detalii: Vand spatiu comercial, apartament cu 2 camere, Onesti, la parter. Apartamentul este dotat cu centrala proprie cu instalatie de cupru, termopane si gresie ca pardoseala, are camere video si sistem de alarma.
PRET: 21000 €

casa de vanzare spre adjud la 5 min. de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
de sud
Detalii: Casa constructie caramida, acoperis din tigla, termopane, centrala proprie pe lemne. Casa dispune de 5 camere, baie, bucatarie, imbunatatite cu parche gresie si faianta.
PRET: 25000 €

DE VANZARE CASA IN BERZUNTI atelier tamplarie convenabil

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
com.Berzunti
Detalii: Vand atelier tamplarie se poate folosi si ca locuinta in com.Berzunti situat la30km de Onesti 47km de Bacau,17km de Moinesti,are current electric 220v-380v,curte,anexa
PRET: 9800 €

De vanzare Teren in Andrisesti

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Andrisesti
Detalii: Terenul este situat in Andrisesti are o suprafata totala de 2.700 mp,cu o deschidere de 13 m,utilitatile sunt:apa,gaz,curent electric.Acte la zi.Pret Negociabil!
PRET: 15 €

OFERTA VANDUTA! De vanzare in Onesti Garsoniera cf 1

DE VANZARE

Tip imobil: garsoniera
Zona:
de jos
Detalii: VANDUT ! Garsoniera este cf.1,situata in zona de jos,dotata cu centrala termica proprie cu instalatie pe cupru,balcon inchis in termopan,usi interioare din lemn masiv,parchet,gresie,faianta.Pret negociabil
PRET: 12500 €

Casa de vanzare in CASIN

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Casin
Detalii: Casa de vanzare in Casin,complet renovata recent,dotata cu centrala termica proprie cu instalatie pe cupru,gaz,termopane,calorifere noi,usi interioare schimbate din termopan,parchet,gresie,faianta,fose separate,fantana,grajd.Teren de 1000 mp.PRET NEGOCIABIL!Casa se poate vinde si mobilata la pretul de 45.000 euro negociabil.
PRET: 43000 €

De vanzare in Onesti Teren zona Andrisesti

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Andrisesti
Detalii: De vanzare in Onesti Teren cu posibilitate de parcelare in zona Anrisesti cu o suprafata totala de 1600 mp,are toate utilitatile in zona,este ideal pentru construirea unei case.PRET ATRACTIV!
PRET: 25 €

VANDUTA!!!

DE VANZARE

Tip imobil: garsoniera
Zona:
Mal
Detalii: Garsoniera este situata intr-un bloc nou,la etaj intermediar,dotata cu centrala termica proprie,usi interioare schimbate,usa la intrare metalica,parchet,gresie,faianta,calorifere noi,termopane.Pret negociabil!
PRET: 18500 €

Vandut! Garsoniera cf.2

DE VANZARE

Tip imobil: garsoniera
Zona:
Ultracentrala
Detalii: Garsoniera este situat in zona ultracentrala,etaj 2,are parchet,gresie,faianta.boiler,spoturi.Se vinde mobilata,asa cum se vede in poze.
PRET: 15000 €

Casa de vanzare in M.Casin

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
centrala
Detalii: Casa este situata in centrul M.Casin,langa primarie,este construita din caramida,acoperita cu tigla,imprejmuita cu gard,parterul este compus din bucatarie+baie+living+hol+1 camera,etaj format din 3 dormitoare+baie+2 balcoane,are un grajd format din 3 camere,fantana cu hidrofor.Teren aproximativ 4.000 mp.
PRET: 79000 €

De vanzare Teren in Filipesti

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Filipesti
Detalii: Terenul are o suprafata totala de 23.000 mp,situat la strada,este ideal pentru a construi un complex de locuinte,sau pentru constructii industriale(hale,depozite,etc.) intr-un mediu rural.
PRET: 8 €

Vand teren in Casin

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Casin
Detalii: Terenul are o suprafata de 1500mp,cu deschidere 25mp,cu gard,apa,curent electric.pret negociabil
PRET: 9 €

Vanzare

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Filipesti-Onesti
Detalii: Casa veche cu 1050 m langa moaraSerban.deschidere 15 m la drumul european. pretul nu este negociabil. Acte perfecte cu intabulare.
PRET: 40000 €

ONESTI!Casa de vanzare spre Bacau

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
de jos
Detalii: Casa este situata la iesire din oras,spre Bacau,are 1000 mp teren,apa,curent electric,fosa septica,centrala pe lemne,parterul este compus din:living+bucatarie+baie iar etajul din:3 dormitoare + baie,casa este acoperita cu tabla,izolata cu polistiren.PRET NEGOCIABIL!
PRET: 65000 €

VIND TEREN HIRJA

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
IN SAT DUPA A V-a CASA INTRARE DINSPRE ONESTI
Detalii: TERENUL ARE INTRAREA DIN DRUMUL EUROPEAN E 574 ONESTI-BRASOV SI ESTE IDEAL ATIT PENTRU CASA CIT SI PENTRU CABANA, ARE POSIBILITATE DE ACCES PRINTR-UN DRUM LATERAL SI IN SPATE UNDE ARE IESIRE LA O PAJISTE PE MALUL RIULUI OITUZ INTR-UN PEISAJ DE MUNTE MINUNAT.
PRET: 12800 €

Casa pe str.Sfintii Apostoli Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Sat Catolic
Detalii: Casa este construita in anul 2010,din B.C.A,teren 252 mp.Simpla,libera la vanzare.Pret negociabil
PRET: 20000 €

OFERTA!Vand apartament cu 4 camere in Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
de jos
Detalii: Apartamentul are 4 camere decomandate si este situat la etajul 3,are termopane,parchet,gresie,faianta,doua bai,usa intrare metalica,simplu.PRET NEGOCIABIL!
PRET: 35000 €

De vanzare teren intravilan, toate utilitatile.

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Lucacesti
Detalii: De vanzare teren intravilan cu o suprafata de 10.000mp, toate utilitatile. Pret negociabil, Ionel.
PRET: 1 €

Casa intr-o zona linistita

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Sat Lupesti Com.M.Casin
Detalii: doua case in aceeasi curte,baie 20mp, bucatarie, beci, 2000 mp de teren, garaj,renovata (rigips, parchet, gresie,faianta),sobe de teracota.PRET NEGOCIABIL!
PRET: 25000 €

TEREN DE VANZARE ZONA BELCI

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
belci
Detalii: Vand 1600 mp teren in zona Belci cu deschidere la strada 16 mp
PRET: 11 €

Vand teren intravilan ideal pt pensiune/casa de vacanta Poiana Sarata

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Poiana Sarata
Detalii: Vand teren intravilan 925 mp, deschidere la sosea 40 m, toate actele in regula, ideal pentru casa de vacanta, pensiune.
PRET: 9250 €

Onesti, VAND APARTAMENT CU 4 CAMERE

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
CENTRALA
Detalii: Apartamentul are 4 camere, este situat in zona de sus cu vedere la CATEDRALA, are centrala termica proprie, fara alte imbunatatiri pretul este negociabil.
PRET: 60000 €

Vand casa in CASIN

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
casin
Detalii: Casa este situata in Casin, langa scoala, avand o pozitie centrala, compusa din 5 camere+baie+bucatarie+beci+terasa. Este renovata recent ,imbunatatita cu gresie, faianta, parchet,usi din lemn.Terenul are 4000 mp, arabil. Pret negociabil.
PRET: 1 €

ONESTI, De vanzare casa in LUPESTI

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Lupesti
Detalii: Casa este compusa din 3 camere jos si 6 camere construibile sus, este neterminata, incalzire cu soba, parchet,gresie,faianta. Terenul are 3010 mp, deschidere 18 mp la strada principala (vie+pomi). Se accepta si schimb( apartament cu 3 camere + diferenta). Pret negociabil.
PRET: 50000 €

De vanzare CASA la 13 km de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Oituz
Detalii: Vand casa in Comuna Oituz, compusa din 4 camere + 1 hol, acoperita cu tigla, usi si geamuri din lemn, cu centrala termica pe lemne, plus inca doua anexe in curte ( beci si grajd).
PRET: 40000 €

OFERTA EXCEPTIONALA ! Vand in Onesti vila P+1

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
CENTRALA
Detalii: OFERTA EXCEPTIONALA!!! Domeniu de vanzare compus dintr-o vila suprafata utila 250 mp (P+1) doua living-uri , patru dormitoare, o bucatarie si doua bai, acoprita cu tigla bramac , izolata cu polistiren, incalzire centrala cu gaze + incalzire auxiliara termosemineu.Este racordata la apa si canalizare din reteaua orasului + apa din retea proprie+ fosa septica. Pe proprietate se mai afla un garaj de 40 mp cu beci la subsol+o casa de vacanta compusa dintr-un living si bucatarie-stilul rustic.Terenul aferent proprietatii este de 5000 mp pe care se afla o livada de meri in productie, mini teren de fotbal, perdea de vie, o minisera si padure.PRETUL ESTE NEGOCIABIL se poate vinde si in rate. Asteptam oferta dumneavoastra de pret.
PRET: 1 €

OFERTA VANDUTA!

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
tg trotus
Detalii: Casa de vanzare in apropierea orasului, cu trei camere + baie+bucatarie, construita din BCA, Terenul are 3000 mp cu livada,iar 27m liniari deschidere la strada principala. Pret negociabil.
PRET: 35000 €

Vand casa in Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
slobozia
Detalii: Vand casa in Onesti, cartier Slobozia, doua camere + hol (batraneasca), teren aferent curti constructii 3000 mp (livada + vie) , apa si curent. Pret negociabil.
PRET: 15000 €

Onesti, Vand teren in Tg. Trotus

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
tg trotus
Detalii: Teren de vanzare spre TG. Trotus pe partea dreapta, 2200 mp cu deschidere 30 mp ca utilitati: apa, electricitate.
PRET: 22000 €

ONESTI, vand teren 5000 mp zona Obor

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
obor
Detalii: Vand in Onesti teren 5000 mp deschidere 40 mp liniari,zona obor Se poate parcela in loturi de 1000 m, toate utilitatile, 20 euro/mp negociabil.
PRET: 20 €

Onesti,Vand teren in zona OBOR

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
obor
Detalii: Vand in onesti zona Obor teren intravilan arabil, 4000 mp, deschidere 12 mp la soseaua nationala
PRET: 13000 €

Vand casa la rosu in ARDEOANI 6 camere

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
centrala
Detalii: Casa a fost ridicata in anul 2010 din BCA, compusa din opt camere (1 baie+bucatarie), mansarda, termopane la geamuri, usi din lemn, acoperis LINDAB, terenul este arabil (2700mp)
PRET: 25000 €

Vand casa la rosu P+1+M

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
centrala
Detalii: Vand casa in Blidari, la soseaua principala, casa este la rosu , compusa din parter+1+mansarda coperita cu tigla , instalatie electrica, apa, curent.Terenul are 1200 mp, deschidere 30 m. Pretul este negociabil si se accepta plata in rate.
PRET: 1 €

OFERTA!ONESTI, CASA+TEREN de vanzare

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
BLIDARI
Detalii: Casa este construita in anul 2012 din boltari cu izolatie din polistiren, acoperita cu asbociment este spatioasa fiind compusa din doua camere+baie,bucatarie+o anexa(bucatarie de vara)+o terasa mica in fata casei, imbunatatita cu gresie,faianta,parchet nou laminat. Terenul din spatele casei are 3000 mp si este cultivat cu vie si pomi fructiferi. PRETUL ESTE NEGOCIABIL.
PRET: 16500 €

VANDUT Vanzare CASA in Lupesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Lupesti
Detalii: Casa este batraneasca situata la 50 m de la soseaua principala, compusa din 4 camere locuibile + 2 anexe(grajd si depozit de lemne) are baie, bucatarie, fantana cu hidrofor. Terenul aflat in spatele casei are 8000 mp pe care se cultiva vie. Pretul este NEGOCIABIL.
PRET: 28000 €

inchiriez sau vand spatiu

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
central
Detalii: Inchiriez sau vand spatiu comercial ultramodern, constructie noua , in fata magazinului Lidl in Onesti, zona centrala, , 280 mp, pret avantajos. Spatiul este dotat cu 2 grupuri sanitare, gaz, curent, centrala proprie, parchet, gresie, termopane,parcare etc. Ideal pentru orice activitate (sediu firma, banca, birouri, etc.). pretul pentru inchiriere este de 6 Eur./mp. .
PRET: 6 €

teren intravilan

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
buhoci
Detalii: cu iesire la str.8 Martie din Onesti
PRET: 4 €

De vanzare TEREN in Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Onesti
Detalii: Suprafata totala a terenului: 1300 mp, cu front stradal de 12.6 m. Construibil. Pret: 30 euro/mp
PRET: 30 €

Vand casa Bogdana

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Bogdana
Detalii: Casa renovata, termopan, baie, bucatarie, 2 dormitoare, acoperis renovat, terasa, soba cu lemne, apa, curent electric, hidrofor, vie, grajd animale, hambar, acces la strada, pivnita, cu teren 15,000 la pret formidabil. Sunati pentru vizionare si detalii.
PRET: 30000 €

HALA loc. Buciumi - de vanzare sau de inchiriat

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
Buciumi
Detalii: Hala industriala din tabla cu schelet metalic, in suprafata de 250 mp (jumatate este izolata cu rigips si vata minerala). Suprafata terenului este de 1800 mp, curte betonata, poarta pe role, are acces si prin spate. Exista si varianta inchirierii halei. Pretul este negociabil.
PRET: 65000 €

oferta vanduta. VILA in ONESTI

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
cartier rezidential
Detalii: Vila P + 1 situata intr-un cartier rezidential al Onestiului, construita in anul 2009 din caramida, acoperita cu tigla Bramac, cu suprafata la sol (parter) de 150 mp. Este izolata la exterior cu polistiren de 10 cm, are geamuri din termopan, parchet din lemn masiv (stejar), usi interioare din lemn masiv cu vitralii. Parterul are living, bucatarie, 2 dormitoare, o baie si un birou. Etajul este compus din 2 dormitoare, 2 dressing-uri si o baie. Incalizrea se face prin centrala termica pe gaz si termosemineu pe lemne. Curtea are gazon cu sistem de irigatie impamantat, cale de acces betonata, foisor cu beci izolat, este amenajata cu braduleti si tuia. Poarta este din fier forjat, cu inchidere electrica, gardul are multiple ornamente din fier forjat. Suprafata totala a terenului este de 1050 m.
PRET: 200000 €

Vila de vanzare in ONESTI

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Onesti
Detalii: Casa in Onesti P+1+M, constructie din caramida, acoperita cu tigla ceramica, centrala pe gaz si termosemineu pe lemne, incalzire prin pardoseala la parter, calorifere la etaj si la mansarda. Suprafata utila a parterului este de 219.2 mp, a etajului de 219.2 mp iar a mansardei este de aproximativ 100 mp. Frontul stradal este de 54.51 m iar suprafata totala a terenului este de 1000 mp. Parterul este alcatuit din: living, bucatarie, terasa, baie, grup sanitar, birou, camera tehnica si hol de acces. La etaj: 3 dormitoare spatioase, 2 bai, hol. Mansarda are baie de serviciu si locuri de depozitare. Anexe: garaj (pentru 2 masini, suprafata de 40 mp, cu 2 usi automate), magazie, bucatarie de vara. Casa este imprejmuita cu un gard din beton si tigla, cu acces pe 2 parti din fier forjat (una automata - la intrarea principala - si una manuala). Locuinta este construita de lux, totul este modern. Pretul este negociabil.
PRET: 250000 €

De vanzare - CASA in comuna Oituz

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Comuna Oituz
Detalii: Doua cladiri in aceeasi curte, fiecare cu cate 3 incaperi, un beci, 2 poduri, grajd si 2 anexe. Curtea si cladirile au o suprafata de aproximativ 620 mp iar terenul aferent este de aproximativ 700 mp. Situata la sosea. Pretul este negociabil.
PRET: 34000 €

Vand teren intravilan - Targu Ocna, judet Bacau

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Parcul Magura
Detalii: Vand teren intravilan cu o suprafata de 800 mp situat in orasul Targu Ocna. Toate utilitatile sunt in zona, existand posibilitatea de racordare la reteaua de canalizare a orasului, la retelele de alimentare cu apa potabila, energie electrica si gaze naturale. Toate actele la zi. Pret negociabil: 15 euro/mp.
PRET: 15 €

Vand casa in Tg. Ocna

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
Salina Tg. Ocna
Detalii: Ideal pensiune, living 80mp, bucatarie 30mp, spatiu inconjurator 1150mp, 4 dormitoare, 2 bai, pivnita, magazie50mp, centrala in subsol
PRET: 100000 €

OFERTA VANDUTA

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
excelenta
Detalii: Vila superba cu etaj si balcon, constructie din caramida, cu teren de 870 mp, living, 3 dormitoare, bucatarie si 2 bai. Este facuta lux, are absolut tot ce trebuie, inclusiv centrala termica proprie. Mobila este inclusa in pret. Posibilitate de vanzare in rate.
PRET: 89000 €

Bogdanesti, de vanzare CASA + teren

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Bogdanesti
Detalii: Casa constructie din caramida, cu 5 camere, baie, bucatarie si dependinte, suprafata 270 mp. Sobe de teracota, fosa septica. BONUS: teren 1500 mp Pretul este NEGOCIABIL!
PRET: 65000 €

Onesti, de vanzare GARSONIERA CF. I

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
MAL
Detalii: Garsoniera cf. 1, extrem de spatioasa, situata in zona Mal, cu balcon, complet renovata, cu centrala termica. Se vinde asa cum vedeti in poze - mobilata si utilata
PRET: 21000 €

Onesti, GARSONIERA ZONA CENTRALA de vanzare

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
CENTRALA
Detalii: Garsoniera confort 2 modificata, cu geamuri termopan cu stolarie din PVC, gresie si faianta in baie, instalatie sanitara noua, parchet.
PRET: 9000 €

Onesti; loturi de teren de vanzare

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
intrare sat Casin
Detalii: de vanzare teren la intrare in Casin pe partea stanga, 9 loturi cu suprafete cuprinse intre 1000mp si 1900mp , cu deschidere la doua drumuri, soseaua principala Onesti-Casin,si la drum secundar (4.5m) Pret negociabi
PRET: 11 €

TG.TROTUS teren de vanzare

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
TG.TROTUS
Detalii: teren in suprafata totala de 3500 mp. ,din care 800 mp curs constructii, si 2700 gradina, la aproximativ 200m de soseaua principala,cu un front stradal de 26m,cu gard si porti, si o constructie de 2 camere si bucatarie
PRET: 10 €

Vand Teren Intravilan construibil, situat la 2 km de Onesti, situat intre Onesti si Racauti. Deschidere 17.2m, suprafata 7500 mp (Drum asfaltat cu posibilitate racordare energie electrica si apa potabila) Cadastru toate actele la zi.

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
ONESTI-RACAUTI
Detalii: 1) Terenul ocupa o suprafata de 7.500 m.p.; 2) In plan, terenul are forma unui patrulater ce are latura mare ( lungimea terenului )de 436 metri si latimea ( deschiderea la sosea ) de 17.2 metri; 3) Din punct de vedere administrativ,terenul este alcatuit din doua loturi: primul lot,situat in intravilanul localitatii, are suprafata de 3.395 m/p,lungimea de 197 metri si latimea de 17.2 metri; Cel de-al doilea lot,situat in extravilanul localitatii,are suprafata de 4.105 m. p.,lungimea de 239 metri si latimea de 17.2 metri; 4) Terenul are deschideri la doua drumuri de acces; are o prima deschidere de 17 metri la principalul drum de acces ( soseaua Onesti – Racauti – Buciumi ) si o a doua deschidere de 17 metri la un drum secundar de acces,folosit doar de localnici; 5) Exista posibilitatea de racordare la retelele de alimentare cu apa potabila si energie electrica.
PRET: 16000 €

vand teren oituz ,batca

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
batca
Detalii: autorizatie de constructie cu actele finalizate cu intabulare si cadastru,drum din fata pana in spate balastru
PRET: 20000 €

VAND TEREN INTRAVILAN IN STEFAN CEL MARE

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
STEFAN CEL MARE
Detalii: Vand in Negoiesti, comuna Stefan Cel Mare, TEREN INTRAVILAN 3800 mp deschidere la strada, situat la 13 km distanta de Onesti. Pretul terenului este de 5 euro / mp.
PRET: 5 €

Vand casa in Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Radeana
Detalii: Vand casa in Onesti, fosta Radeana, suprafata construita 100mp, plus teren 5.000mp. Pret 70.000 euro Negociabil.
PRET: 70000 €

VAND CASA RACAUTI OFERTA VANDUTA

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
RACAUTI
Detalii: Vand casa foarte bine pozitionata in Racauti. Casa este compusa din 4 camere, anexe , beci. Terenul aferent are suprafata de 1000 mp. Casa este dotata cu acoperis nou din tigla, apa curenta, beci, anexe, constructia din caramida, este foarte bine intretinuta. Pretul este negociabil!!
PRET: 21000 €

Vanzare teren

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Cuciur
Detalii: Teren situat in apropiere de Casa de Apa, cu deschidere 24m
PRET: 6 €

VAND CASA CAIUTI

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Caiuti
Detalii: casa este mobilata compusa din 3 camere,2 holuri,bucatarie de vara,anexe zootehnice,livada si 2,5 ha de teren arabil
PRET: 25000 €

vind teren la strada 2 cai de acces

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
darmanesti
Detalii: teren ptr. constructie.sau o afacere
PRET: 8 €

Vand apartament 3 camere zona de jos

DE VANZARE

Tip imobil: apartament
Zona:
blocurile noi
Detalii: Vand apartament 3 camere decomandate, zona de jos, centrala termica proprie, parchet , gresie, faianta, lambriu, usi interior schimbate. Pret negociabil!
PRET: 30000 €

ideal ptr.pensiune casa de vacanta

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
leurdis
Detalii: acte la zi .(carte funciara,e.t.c.) intravilan zona vile
PRET: 10 €

Vand Spatiu Comercial autorizat

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
centru
Detalii: Vand Spatiu Comercial autorizat,vad ultracentral, suprafata 50 mp,2 camere baie bucatarie(care se poate folosi ca a-3-a camera) hol,2 intrari,centrala,termopane,gresie spaniola peste tot,faianta in baie si bucatarie.Pret 36.000 euro neg.
PRET: 36000 €

Vand vila, ideala pt pensiune, zona Tg Ocna

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Tg Ocna
Detalii: Vila situata la 300 m de mina salina pe un teren 1150 mp, casa pe structura de lemn p+1, suprafata locuibila 280 mp compus din 4 dormitoare , un birou ,living room de 90 mp, 2 bai ,bucatarie cu soba de teracota, un dressing, un beci accesibil din casa,magazie de 50 mp,centrala termica pe lemne+atelier la subsol+foisor pt picnic,retea de gaze la poarta. ideal pt pensiune.pret :125000 euro neg.
PRET: 125000 €

Vand Spatiu Comercial autorizat

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
centru
Detalii: Vand Spatiu Comercial autorizat,vad ultracentral, sup 50 mp,2 camere +baie +bucatarie(care se poate folosi ca a-3-a camera)+hol,2 intrari,centrala,termopane,gresie spaniola peste tot,faianta in baie si bucatarie.Pret 55.000 euro neg.
PRET: 55000 €

vand teren extravilan , zona Poiana Sarata

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Liurdis
Detalii: Vand teren extravilan, in Poiana Sarata. zona Liurdis, suprafata 2200 mp, front stradal 25 ml, curent. Pret usor negociabil
PRET: 8 €

Vand teren in Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Red
Detalii: Vand teren intravilan in Onesti, zona foarte buna, la strada, suprafata 1800 mp, deschidere 11,6 m. Pret negociabil!
PRET: 32000 €

Vand casa in Bogdanesti, la strada VANDUT

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Bogdanesti
Detalii: Vand casa in Bogdanesti, la strada, renovata. Casa este compusa din : LIVING foarte mare , bucatarie, baie, hol, 2 dormitoare, mansarda, Anexa: magazin compus din 3 camere, baie+ garsoniera. Terenul aferent are suprafata de 1000 mp, 2 fose septice, fantana cu hidrofor, gard din tabla. Casa este dotata cu ter,mopane, parchet laminat, gresie, faianta, boiler instant in baie, sobe; este foarte bine intretinuta. Spatiul comercial din curte este functionabil! Merita vazut!
PRET: 45000 €

Vand teren in Onesti cartier rezidential

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Onesti
Detalii: Vand in Onesti, zona cartier Rezidential, teren intravilan suprafata 1000mp, cu servitute drum, toate utilitatile ( apa curenta, canalizare, curent), gard. Pret negociabil.
PRET: 36000 €

Vand teren + hala zona Bratila

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Bratila
Detalii: Vand teren plus hala, la sosea in Bratila, toate utilitatile ( apa, curent, canalizare), suprafata totala 1024 mp ( suprafata hala 540 mp + suprafata teren + 484mp), cota indiviza drum acces. Pret negociabil.
PRET: 12000 €

Vand teren intravilan Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
zona de jos
Detalii: vand teren intravilan, zona de jos, langa stadion, suprafata 1700 mp, front stradal 20m, toate utilitatile. ; exista posibilitatea parcelarii terenului. pret 50 euro/mp
PRET: 50 €

Vand vila in Poiana sarata- centru

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Poiana sarata
Detalii: vand vila in Poiana Sarata, in centru, amprenta la sol 85m, 3 dormitoare cu balcon individual, 4 bai, bucatarie, living, terasa, incalzire centrala pe lemne, stolarie din termopan pe maro, camera de centrala, teren 1500 mp. pret negociabil
PRET: 60000 €

Vila Poiana Sarata

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Poiana sarata
Detalii: Vand casa de vacanta in statiunea balneoclimaterica Poiana sarata, 3 dormitoare cu balcoane individuale, 4 bai, bucatarie, piscina acoperita, sauna, camera cabanier, living, camera de joaca pentru copii, plantatie de trandafiri si brazi argintii, teren 1800 mp. Pret negociabil
PRET: 80000 €

De vanzare: Teren in Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Andriesesti
Detalii: Vand in onesti teren in suprafata de 1000 mp+cota indiviza drum ( front stradal 20m), toate utilitatile incluse in pret si trase la teren ( aproximativ 10.000 euro), imprejmuita cu gard.
PRET: 32000 €

Vand casa la 20 km de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Cotofanesti
Detalii: vand casa 4 camere anexe o cladire veche in curte, beci, fantana in curte, sobe teracota, 800 mp gradina vie. Pret negociabil. Se accepta si variante imobiliare ( apartament / garsoniera)
PRET: 20000 €

Vind urgent vila P+1

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Scutaru
Detalii: Toate camerele sunt cu gresie si faianta
PRET: 45000 €

ofer de vanzare

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Hotel international
Detalii: Vand Parter Vila In Sinaia 2006 nelocuit, Zona Hotel International. Confort 1, Cu Intrare separata si teren 190mp. Centrala termica proprie pe gaz Germania. Patru camere ,Bucatarie mobilata si utilata, Baie,Terasa, Pivnita,Garaj. Se vinde complet mobilata (lemn masiv),Echipata si dotata,
PRET: 214900 €

Oferta!!! Vand casa+ teren la 5 km de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Borzesti
Detalii: OFERTA VANDUTA Casa langa Onesti, zona foarte buna, vie . Casa este compusa din 4 camere, bucatarie de vara, beci si magazie in curte, este construita din caramida, acoperita cu tigla. Pret negociabil!merita vazuta! Toate actele sunt la zi, schita cadastrala in lucru!
PRET: 18000 €

Vand teren intrevilan in onesti

DE VANZARE

Tip imobil: teren
Zona:
Onesti
Detalii: vand teren in Onesti suprafat 3400 mp, deschidere 25mp front stradal, toate utilitatile+ constructie de lemn ( casa de vacanta) dotata cu centrala, temopane, parchet, usi interioare schimbate, constructie noua. Pret 20 euro/ mp
PRET: 70000 €