Toate ofertele imobiliare prezente pe site sunt actualizate zilnic! Ne puteti contacta la tel: 0745/762272; 0744/227672

Localizare agentie

Cauta imobil


vanzare inchiriere

Camere
Sup. intre si m2
Pret maxim
EURO

Ai un imobil de
vanzare/inchiriat?

Adauga un anunt gratuit

Nu ai gasit pe site
imobilul dorit?

Adauga gratuit o cerere

INFO IMOBILIAR
-Tipuri de acte
-Credit imobiliar
-Credit ipotecar


Acum sunt
5
utilizatori online.

CREDIT IPOTECAR

BCR (partener GESI IMOB)
Raiffeisen Bank
Alpha Bank
Bancpost
Banca Transilvania
UniCredit Tiriac Bank
Credit Europe Bank
Volksbank

Vanzari case

Casa de vinzare situata în Satul Catolic- Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
SATUL CATOLIC
Detalii: Casa are 100 mp utili, situata in Satul Catolic, la strada principala, construita din caramida. Terenul are o suprafata totala de 800 mp. Locuinta beneficiaza de curent electric, apa curenta si canalizare. Detine o curte spatioasa cu vita de vie pe rod si o anexa. Pretul este negociabil !
PRET: 36500 €

Casa de vanzare P+M- Caiuti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Popeni
Detalii: Casa de vanzare in Popeni cu o suprafata totala de 60 mp ce are o curte spatioasa si o gradina de 1.600 mp cu deschidere de 16 mp. Locuinta are la parter: living, bucatarie mare incorporata si un dormitor iar la mansarda o camera . Locuinta dispune la interior de urmatoarele utilitati si facilitati : stolarie pvc cu geam termopan, usi interioare noi din lemn masiv, gresie, faianta, parchet, izolata la exterior cu polistiren de 10 cm,curtea frumos amenajata, si o gradina cu vita de vie pe rod. Pretul este negociabil !
PRET: 23500 €

Casa de vanzare la 8 km de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Onesti
Detalii: Casa la 8 km de Onesti, constructie din caramida, acoperis din tigla, dotata cu apa curenta, sobe teracota in toate camerele si curent electric, compusa din 4 camere, bucatarie, 2 holuri, bucatarie vara, posibilitate de baie, beci (16 mp din piatra) plus anexe. Suprafata casei este de 155 mp, iar suprafata totala de teren este de 1100 mp cu deschidere la drumul DN 11A de 21,5 m. Se accepta plata si in 2 rate (fara negociere) . Pretul este negociabil !
PRET: 35000 €

VANDUT Casa de vanzare in Casin

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
CASIN
Detalii: Casa situata in Com. Casin, pozitionata la strada, cu o suprafata de 150 mp, cu 35 mp deschidere, cat si un grajd ( cu 2 camere). Suprafata totala a terenului este de 600mp cu o curte spatioasa, frumos amenajata, bolta de vita de vie pe rod. Locuinta are 4 camere, bucatarie, hol de 8 mp, baie, izolate doar camerele din anexa, gresie, faianta, parchet, usa metalica la anexa, beci foarte mare, gardul din caramida cu portile din fier. Locuinta se vinde mobilata, utilata complet. Pretul este usor negociabil !
PRET: 25000 €

VANDUTA !!! Casa de vanzare în Comuna Cotofanesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
zona centrala
Detalii: Casa situata in Com. Cotofanesti, pozitionata la strada, cu o suprafata de 154 mp, cat si o anexa de 45 mp. Are o curte spatioasa si o gradina de 2.000 mp, cu vita de vie pe rod si pomi fructiferi. Locuinta are 4 camere, bucatarie, hol, baie mare, renovata complet. Casa este acoperita cu tabla Lindab, tamplaria la exterior este realizata din profile de PVC avand geamuri din termopan, usi noi la interior, gresie, faianta, parchet. Locuinta se vinde mobilata complet. Pretul este negociabil !
PRET: 25000 €

Casa de vacanta - Slanic Moldova

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Slanic Moldova
Detalii: Casa de vacanta, situata in statiunea Slanic Moldova, cu o suprafata de 44 mp. Imobilul este contruit din caramida si piatra in partea de jos iar restul constructiei este din lemn. Casa este situata intr-un cadru linistit , ferit de zgomot , perfect pentru o sedere placuta. Locuinta dispune de un living, bucatarie, un dormitor spatios si luminos la etaj, baie cu boilere si balcon. Locuinta se vinde mobilata si utilata. Pretul este negociabil !
PRET: 17000 €

Casa de vanzare situata în Casin

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
CASIN
Detalii: Casa este situata in com. Casin, cu o suprafata de 1000 de mp si este dotata cu 3 camere, un hol, curte mare, si gradina. Pretul este negociabil !
PRET: 80000 €

Casa de vanzare situata în Comuna Urechesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
URECHESTI
Detalii: Casa este situata in Sat Lunca Dochiei, com. Urechesti, cu o suprafata de teren de 2.300mp si este dotata cu 3 camere, un hol, si gradina cu o suprafata de 7.500 mp. In pret este inclus un proiect de casa. Pretul este negociabil !!!
PRET: 12000 €

Casa de vinzare situata în Casin !

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
CASIN
Detalii: Casa de vanzare in Casin cu o suprafata totala de 250 mp ce are o curte spatioasa si o gradina de 5.500 mp, fantana, gard din fier forjat. Locuinta are 5 camere din care 4 dormitoare , living, 2 bucatarii, una dintre ele este mobilata si utilata, un hol, baie mare, terasa acoperita, si o anexa unde se pot depozita lucruri. Casa este acoperita cu tabla Lindab, tamplaria la exterior este realizata din profile de PVC avand geamuri din termopan, usi noi la interior, gresie, faianta, parchet. Pretul este usor negociabil!
PRET: 75000 €

Casa de vanzare situata in Stefan cel Mare

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Stefan cel Mare
Detalii: Casa de vanzare in Stefan cel Mare, la strada, cu o suprafata totala de 180 mp ce are o gradina de 1.100 mp si o anexa unde se afla centrala pe lemne. Locuinta are la parter un living, bucatarie foarte spatioasa,mobila de bucatarie fiind incorporata, baie iar la etaj se regasesc 2 dormitoare si o baie cu 2 balcoane deschise. Casa este terminata in 2018 avand tamplaria la exterior realizata din profile de PVC avand geamuri din termopan, usi noi la interior, gresie, faianta, parchet, izolata la exterior. Pretul este negociabil !
PRET: 140000 €

Casa de vanzare in Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
zona de jos
Detalii: Locuinta este situata in zona de jos a orasului Onesti, construita din caramida si BCA, cu o suprafata totala de 110mp, si respectiv 800mp de teren( in lateral si in spatele casei). Casa are 3 dormitoare, un living, 2 bai, bucatarie foarte spatioasa, cu terasa atat in spatele ei cat si in fata , beci si o anexa. Detine o bolta cu vita de vie pe rod si o gradina in fata casei cu flori. Imobilul dispune la interior de urmatoarele utilitati si facilitate : centrala termica proprie, stolarie din PVC cu geamuri din termopan, gresie, faianta, parchet,usi interioare noi, este izolata si acoperita cu Lindab. Daca acest imobil v-a trezit interesul va asteptam la o vizionare!Pretul este negociabil.
PRET: 60000 €

Casa situata în Comuna Palanca, Judetul Bacau

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Palanca
Detalii: Casa situata in comuna Palanca, la strada, cu o suprafata totala de 800 mp. Locuinta dispune la interior de urmatoarele : centrala pe lemne, stolarie la exterior din profile PVC avand geamuri din termopan, 3 camere spatioase, baie, un hol mare, bucatarie, gresie, usi noi la interior, faianta, parchet. In curte se regaseste o anexa ( bucatarie de vara, spatioasa ), grajd si un garaj. Pretul este negociabil !
PRET: 35000 €

Casa situata in Caiuti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Caiuti
Detalii: Casa de vanzare in Caiuti cu o suprafata totala de 220 mp ce are o curte spatioasa de 1.500 mp, fantana. Locuinta are 6 camere din care 2 dormitoare si un hol sunt la ROSU, 2 bai,mobila de bucatarie incorporata, noua, mansarda, terasa acoperita. Casa este construita din caramida, cu pereti grosi de 50 cm, acoperita cu tabla Lindab, tamplaria la exterior este realizata din profile de PVC avand geamuri din termopan, usi noi la interior, gresie, faianta, parchet. Pretul este negociabil.
PRET: 65000 €

Casa de vanzare foarte aproape de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Onesti
Detalii: Terenul are o suprafata totala de 1260 mp, si 16 mp deschidere, la strada. Acest teren se afla foarte aproape de oras. Momentan pe teren se afla un foisor insa ca si loc, este foarte bun pentru constructia unei case. Cumparatorul poate sa construiasca o casa dupa bunul sau plac.
PRET: 32000 €

Casa de vanzare in Manastirea Casin

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Onesti
Detalii: Casa este situata in Manastirea Casin, cu o suprafata totala de 1300 mp. Casa are 2 intrari si este compusa din 6 camere spatioase , dintre care 2 camere nu sunt terminate, finisate, baie, bucatarie si un hol . Locuinta dispune la interior de urmatoarele utilitati si facilitati : apa curenta , boiler electric , sobe de teracota, gresie, faianta , aer conditionat ,garaj si gradina. Pretul este negociabil.
PRET: 40000 €

VANDUT ! Casa de vanzare in TCR

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
ZONA TCR
Detalii: Casa este situata la strada, cu o suprafata de 60 mp. Este construita din caramida, are sistemul electric si sanitar schimbat dispunand de 3 camere, living, bucatarie, baie, mobilata si utilata complet. Este complet renovata, dotata cu gresie, faianta, geamuri termopan, usi noi la interior, magazie, terasa deschisa, izolata la exterior. Casa are o gradina frumos amenajata in spatele casei. Pretul este negociabil.
PRET: 55000 €

Casa de vanzare în Tg. Ocna

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
zona centrala
Detalii: Casa este situata in orasul turistic Tg. Ocna, cu o suprafata de 500 mp. Este construita din caramida si boltari, si dispune de 2 camere, living, bucatarie si baie mobilate si utilate complet. Este dotata cu gresie, faianta, geamuri termopan, usi noi la interior. Alte 2 camere, baie, bucatarie, living neamenajate. Pretul este negociabil.
PRET: 58000 €

CASA DE VANZARE- LIVEZI

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
zona centrala
Detalii: Casa este situata in Satul Prajoaia, com. Livezi, cu o suprafata de 900 de mp si este dotata cu 3 camere, un hol mare spatios, anexe, grajd cu 2 camere , curte mare, si gradina.
PRET: 11000 €

VANDUT !!! Casa de vanzare - Lanu Garii

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Onesti
Detalii: Casa este situata in Lanul Garii, foarte aprope de oras si este dotata cu: 2 camere la parter, baie, bucatarie, camara si 2 camere la etaj, baie si balcon. Etajul necesita inevestitii deoarece nu este terminat. Imobilul este izolat, termopan interior si exterior, faianta, gresie, parchet. Casa este mobiliata si uitala. Curtea este spatioasa, detine garaj si fantana.
PRET: 65000 €

Casa de vanzare in Caiuti, zona centrala.

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Caiuti
Detalii: Casa este construita din chirpic si caramida si este dotata cu: 7 camere din care 4 camere cu parchet, 2 camere si bucatarie de iarna cu podea din lemn,bucatarie de iarna atasata la casa cu instalatie de apa rece si calda, bucatarie de vara cu aragaz si mobila,baie (gresie, faianta, cada de fonta, chiuveta, WC, mobilier baie si masina de spalat) cu apa curenta rece si calda, beci, terasa fata si spate,camara, anexe-magazii. Din suprafata totala: teren arabil 1993 mp, vita de vie pe rod 574 mp si casa plus curti 1137 mp. Terenul detine pomi fructiferi, capsuni, zmeura, este foarte adecvat pentru gradina de zarzavaturi si alte culturi.Casa este recent acoperita cu acoperis de caliate foarte buna si partial izolata cu polistiren de 15 cm, interiorul este renovat si zugravit in stare foarte buna, ocupabila imediat. Acces pentru mijloace de transport si parcare acoperita in curte. Casa are schita de cadastru, intabulare si impozit achitat. Pretul este negociabil.
PRET: 55000 €

Casa de vanzare in Caiuti, jud. Bacau

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Centrala
Detalii: Vand casa in Caiuti, zona centrala cu o suprafata totala de 3704 mp, din care: - teren arabil 1993 mp - vita de vie pe rod 574 mp - casa plus curti 1137 mp Casa este din chirpic si caramida si este dotata cu: - 7 camere din care 4 camere cu parchet, 2 camere si bucatarie de iarna cu podea din lemn - bucatarie de iarna atasata la casa cu instalatie de apa rece si calda - bucatarie de vara cu aragaz si mobila - camara cu rafturi metalice - beci sub camara cu intrare si din casa prin bucataria de iarna si camara si de afara prin anexa magazie - baie amenajata (gresie, faianta, cada de fonta, chiuveta, WC, mobilier baie si masina de spalat) cu apa curenta rece si calda - terasa fata si spate - anexe magazii - pomi fructiferi, capsuni, zmeura, etc - fintina cu pompa electrica si hidrofor, boiler - pompa manuala de scos apa Terenul este foarte adecvat pentru gradina de zarzavaturi si alte culturi. Casa este recent acoperita cu acoperis de caliate foarte buna si partial izolata cu polistiren de 15 cm, interiorul este renovat si zugravit in stare foarte buna, ocupabila imediat. Acces pentru mijloace de transport si parcare acoperita in curte. Casa are schita de cadastru, intabulare si impozit achitat. Pretul este negociabil.
PRET: 55000 €

VANDUT ! Casa situata în Comuna Buciumi

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Intravilan
Detalii: Casa se afla in sat Buciumi, la 6 km de Onesti, un sat linistit, cu vecini linistiti ! Curtea are in jur de 2000 mp pe care sunt amplasate mai multe constructii( casa,magazie,sopron de adapostit tractor, sopron de lemne, beci, bucatarie de vara,doua cosere porumb, grajd de vaci si grajd de porci) casele sunt locuibile,au acoperisul in stare buna! Are actele la zi pentru vanzare, nu fac schimb, iar pretul este negociabil in limita bunului simt!
PRET: 15000 €

Casa ,constructie noua - Zona limitrofa

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Zona limitrofa
Detalii: Casa este situata la strada principala,cu o suprafata de 200 mp,avand o constructie P+E. Locuinta este construita in anul 2018 din caramida acoperita cu tabla linda. Amprenta casei este de 96 mp pe o suprafata deteren de 900 mp. Parterul dispune de urmatoarele:un livind,daining,bucatarie,hol,baie,plus o terasa spatioasa de 24 mp. Etajul casei beneficiaza de 4 dormitoare spatioase,o baie si un balcon. Casa mai prezinta si o anexa folosita ca bucatarie de vara cu o suprafata de 20 mp. Utilitatile si facilitatile casei sunt urmatoarele: fosa septica,curent electric, instalatie sanitara si electrica,geamuri termopan, usi interioare noi, gard betonat. Pretul este negociabil. Pentru mai multe detalii contactatine la nr. de telefon afisate sau la sediul agentiei.
PRET: 60000 €

VANDUTA !!! Casa de vacanta / locuibila permanent , situata in Poiana Sarata -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Poiana Sarata
Detalii: Casa de vacanta / locuibila permanent , situata in Poiana Sarata . Imobilul este contruit din caramida cu o structura P + M , acoperita din tabla lindab . Suprafata curtii este de 600 mp iar a casei de 120 mp . Casa este situata intr-un cadru linistit , ferit de zgomot , perfect pentru o sedere placuta . Deasemenea , raul din spatele casei reprezinta o oaza de liniste ,conferind noilor proprietari un peisaj natural relaxant. Locuinta dispune de 2 dormitoare spatioase si luminoase , living , 2 bai cu boilere , balcon la mansarda , holuri . Utilitatile si facilitatile casei sunt urmatoarele : sobe , apa curenta , fantana cu hidrofor nou , geam termopan cu stolerie din pvc si rulouri speciale, gard cu fundatie , usi interioare , parchet , gresie , faianta , garaj , magazie , beci . Casa se vinde complet mobilata ! PRETUL ESTE NEGOCIABIL .
PRET: 42000 €

Casa in Bogdanesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Bogdanesti
Detalii: Casa la rosu situata in Bogdanesti . Suprafata totala a terenului este de 2.800 mp iar casa are o suprafata de 240 mp. Casa este construita din caramida si acoperita cu tabla lindab . Pretul este negociabil .
PRET: 55000 €

VANDUT Casa situata in Oituz - Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
OITUZ
Detalii: Casa este situata in Com. Oituz , intr - o zona liniștita(Peste Vale). Locuinta este înconjurată de verdeața, aer curat si liniște. Casa dispune de 4 camere spatioase , bucatarie , hol , bucatarie de vara , geam termopan , parchet , gresie , faianta , soba de teracota , mobila de bucatarie , anexe , fântâna si cuptor in curte, sura(pentru depozitarea lemnelor), grădina . Constructia este din lemn si paiantă . Acoperișul si gardul sunt schimbate recent. Grădina este lucrata, are pomi fructiferi si vie . Pretul este neociabil .
PRET: 25900 €

VANDUT ! Casa in satul catolic - Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
sat. Catolic
Detalii: Casa moderna situata in satul Catolic Onesti . Casa este construita din caramida , acoperita cu tigla . Imobilul are o suprafata totala de 350 mp iar locuinta 100 mp . Imobilul dispune de 3 dormitoare spatioase , living , baie , bucatarie , anexe. Casa ete renovata recent iar la interior dispune de urmatoarele utilitati si facilitati : centrala termica proprie , geamuri termopan cu stolerie din Pvc , apa cureta , izolatie exterioara , curte pavata , mobila de bucatarie incorporata , usi interioare schimbate , usa metalica , parchet , gresie , faianta .
PRET: 75000 €

VANDUT !!! Casa situata în com. Tg. Trotus

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Târgu Trotuș jud. Bacău
Detalii: Casa este situata in com. Tg. Trotus cu aprenta la sol de 77 mp si are o suprafata totala de 643 mp. Casa este construita in anul 1991 din BCA si acoperita cu tigla. Locuinta are 3 camere spatioase, baie, bucatarie, beci, hol + anexe . Casa dispune de urmatoarele : apa curenta, soba de teracota , baie utilata , parchet , vie , garaj , gradina. Locuinta se vinde mobilata. Pretul este neociabil .
PRET: 24900 €

Casa situata in Com.Oituz ( Bâtcă)

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
OITUZ
Detalii: Casa situata in com. Oituz ( Bâtcă) . Casa este la rosu , construita din caramida avand acoperis tegola . Locuinta are o suprafata totala de 900 mp iar casa 245 mp . Parterul casei are o suprafata de 124 mp iar etajul 120 mp . Casa este compartimentata si dispune de toate actele la zi . Pretul este negociabil .
PRET: 45000 €

Casa situata în Comuna Buciumi

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Buciumi
Detalii: Casa este situata in com. Buciumi si are o suprafata de 2.000 mp. Locuinta este construita din paianta cu acoperis din tigla . Casa dispune in interior de 2 camere spatioase , baie utilata , bucatarie , hol + anexe. Utilitati : centrala termica pe lemne , apa curenta , boiler , beci betonat , materiale pentru renovarea aciperisului , fosa septica , gradina . Casa se vinde mobilata partial. Daca acest imobil v-a trezit interesul va asteptam la o vizionare! Pretul este usor negociabil !
PRET: 25000 €

casa de vanzare in Com.Urechesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
zona centrala
Detalii: Casa este situata in com. Urechesti la strada principala . Suprafata totala este de 900 mp. Casa este compusa din 2 camere , living , o camera mai mica , hol , baie si bucatarie . Imobilul dispune la interior de urmatoarele : soba de teracota , geamuri termopan cu stolerie din stejar , gradina , beci , fosa septica , boiler , apa curenta , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil .
PRET: 35000 €

VANDUT! Casa in TCR

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
TCR
Detalii: Casa situata in TCR . Casa are 3 camere cu o suprafata de 60 mp. Imobilul dispune la interior de urmatoarele : centrala termica , geamuri termopan cu stolerie din PVC , gradina , beci , debara , usa metalica , 2 intrari , canalizare , apa curenta . Pretul este negociabil .
PRET: 34000 €

Casa in Gura Vaii

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
zona centrala
Detalii: Casa situata in Gura Vaii , centrul satului la sosea . Proprietatea are o suprafata de 1700 mp. Casa este formata din 2 camere bine intretinute si anexele care rezulta din poze . Pretul este negociabil .
PRET: 23900 €

Vandut !Casa b?tr�neasca teren intravilan de vanzare

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
53
Detalii: V�nd casa teren, suprafa?? 1100 metri p?tra?i. Casa b?tr�neasca necesita repara?ii
PRET: 7000 €

Casa de vanzare/ Schimb cu apartament la pret similar .

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
limitrofa
Detalii: SE ACCEPTA PLATA IN RATE . Casa este situata in zona limitrofa si dispune de electricitate, apa curenta, canalizare. Locuinta este compusa din 6 camere, bucatarie, baie. Dispune de 1300 de metri patrati iar casa este construita pe o suprafata de 240 metri patrati.Locuinta este acoperita cu tigla Bramac si este structurata P+1. Va asteptam la vizionare!
PRET: 19800 €

VANDUT ! Casa Bratila . com . Helegiu

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
zona centrala
Detalii: Casa este situata in satul Bratila , com. Helegiu , strada principala . Casa este construita din caramida si acoperita cu tigla . Suprafata totala este de 2.500 mp cu deschidere de 25 m . Casa este compusa din 5 camere spatioase , 2 bai utilate , hol si bucatarie . Locuinta dispune la interior de urmatoarele utilitati si facilitati : apa curenta ( prin cadere de la izvor ) fantana , boiler electric , sobe de teracota , parchet , gresie , faianta , garaj , 2 bai utilate , 2 magazi
PRET: 38000 €

Casa de vanzare la 8 km de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
zona centrala
Detalii: Casa situata la 8 km de Mun. Onesti , la strada . Suprafata totala de teren este de 2.800 mp . Locuinta este construita din lemn - caramida si acoperita cu tabla . Imobilul este compartimentat astfel :4 camere, bucatarie , hol , anexe. . Casa dispune de urmatoarele utilitati si facilitati : curent electric , apa , soba de teracota , vie , gradina , gard din tabla . . Pretul este negociabil.
PRET: 42000 €

Oferta in Moinesti !

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
zona centrala
Detalii: Va prezentam o constructie noua , situata intr-o zona linistita din Moinesti .jud. Bacau , cartier Lucacesti . Casa este construita din BCA si acoperita cu tabla lindab . Locuinta are o structura D+ P+M avand o suprafata desfasurata de 336 mp. Casa este nefinalizata motiv pentru care o puteti amenaja dupa bunul plac . Parterul are o suprafata de 120 mp ,impartit în 3 dormitoare , un living spatios , baie si bucatarie. Etajul este neamenajat , are o suprafata de 120 mp si este compartimentat in 2 dormitoare, baie si bucatarie open space . Demisolul are o suprafata de 66 mp in care poate fi amenajat un garaj . Casa dispune de urmatoarele utilitati si facilitati : curent electric , apa curenta de la sursa proprie ( fantana ) posibilitate de gaz , geamuri termopan cu stolerie din PVC , usi interioare noi , instalatie electrica si sanitara noua , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil .
PRET: 42000 €

Casa com .Urechesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
centrala
Detalii: Casa este construita in anul 2000 din BCA + lemn si acoperita cu tabla . Locuinta are o suprafata de 180 mp si o suprafata de teren de aproximativ 1400 mp . Casa dispune de urmatoarele utilitati si facilitati :curent trifazic , apa curenta , canalizare , fosa septica , soba de teracota la fiecare camera , fantana cu hidrofor , beci , magazie , baie utilata , boiler , usa de termopan la exterior , geamuri si usi din lemn masiv , parchet , gresie , faianta . Parter : 3 dormitoare , baie , bucatarie , terasa , prispa acoperita . Etajul este compartimentat dar nefinisat . Pretul este negociabil .
PRET: 39000 €

VANDUT ! Casa de vanzare la 5 km de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Onesti
Detalii: Casa este construita in anul 2014 din BCA si acoperita cu tabla lindab . Locuinta are o suprafata de 190 mp si o suprafata de teren de aproximativ 1.000 mp . Parter : living , baie , dressing . Etaj : 3 dormitoare , baie si bucatarie. Casa este la rosu si dispune de urmatoarele : geamuri mahon din termopan cu stolerie din PVC , izolatie exterioara , usa de termopan la exterior , apa comunala , curent electric . Pretul este negociabil .
PRET: 27000 €

VANDUTA!!!

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Onesti
Detalii: Casa P+M , situata la 8 km de Mun. Onesti . Locuinta este construita din BCA si acoperita cu tabla . Imobilul este compartimentat astfel : 3 camere, bucatarie , baie , si hol aflate la parter , iar la etaj dispune de mansarda si balcon . Locuinta dispune de urmatoarele utilitati si facilitati : curent electric , apa curenta , geamuri mahon din termopan cu stolerie din PVC , usi din termopan , usa metalica . Pretul este negociabil.
PRET: 22000 €

Casa de vanzare la 8 km de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Onesti
Detalii: Casa la 8 km de Onesti, constructie din caramida, acoperis din tigla, dotata cu apa curenta, sobe teracota in toate camerele si curent electric, compusa din 4 camere, bucatarie, 2 holuri, bucatarie vara, beci (16 mp din piatra) plus anexe.Suprafata casei este de 170 mp, iar suprafata totala de teren este de 1100 mp cu deschidere la drumul DN 11A de 21,5 m. Se accepta plata si in 2 rate . Pretul este negociabil .
PRET: 29500 €

OFERTA VANDUTA !!! Casa de vanzare zona limitrofa

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
zona centrala
Detalii: Casa P+E+M la strada , situata in zona limitrofa a orasului Onesti .jud. Bacau . Locuinta are o suprafata de 230 mp + 3870 mp teren . Casa este connstruita in anul 2007 , din BCA si lemn ( parterul este din BCA cu placa de beton armat , iar etajul si mansarda din lemn ) . PARTER : 3 camere , baie utilata , bucatarie , hol , terasa , camere special amenajata pentru centrala termica . ETAJ : 3 camere , hol , baie utilata , terasa , debara . MANSARDA : dresing , camera , hol . Casa dispune la interior de urmatoarele utilitati si facilitati : Centrala termica pe lemne cu gazeificare Vissman , boiler termoelectric , boiler electric , hidrofor , apa curenta + fantana , tamplarie PVC , geam termopan cu stolerie din PVC , usi noi , aer conditionat , curte pavata , garaj 30 mp , beci , livada ,parchet din lemn masiv , gresie , faianta . PRETUL ESTE NEGOCIABIL .
PRET: 100000 €

Casa de vanzare la 5 km de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Onesti
Detalii: Casa la 5 km distanta de Onesti. Imobilul este compartimentat in 3 camere, hol si bucatarie, baie . Locuinta este construita din BCA+lemn, acoperita cu tabla , izolata interior si exterior. Casa are o suprafata construita de 70 mp, iar suprafata totala de teren este de 500 mp. Locuinta dispune de urmatoarele utilitati si facilitati : soba de teracota , geam termopan , usi de lemn , bucatarie de vara , apa curenta , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil.
PRET: 19000 €

VANDUT ! casa de vanzare in Casin

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Casin
Detalii: Casa este situata in Casin , judetul Bacau . Locuinta are o suprafata de teren de 1100 mp si este construita din caramida . In interiorul curti se afla 2 constructi , prima constructie dispune de 3 camere si o bucatarie iar a doua constructie are 2 camere , baie utilata si bucatarie . Casa dispune de urmatoarele utilitati si facilitati : centrala proprie pe gaz , apa curenta de la sursa proprie , beci , parchet , gresie , faianta , usi si geamuri din lemn . Pretul este negociabil .
PRET: 38000 €

VANDUT casa de vanzare in com. OITUZ

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
OITUZ
Detalii: Casa este situat in com.Oituz , jud. Bacau . Locuinta este construita din lemn . Casa noua beneficiaza de 3 camere iar la interior dispune de toate utilitatile necesare : centrala termica pe lemne , geam, termopan cu stolerie din PVC , baie utilata ,usi de interior de termopan , jaluzele ,izolatie exterioara , parchet , gresie , faianta , bucatarie de vara , foisor , soba + anexe. Teren 1000 mp . Pretul este negociabil .
PRET: 40000 €

VANDUT Casa de vanzare la 6 km de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
centrala
Detalii: Casa se afla la 6 km de Onesti pe 2 niveluri , este construita in anul 2008 din BCA . Parterul louintei dispune de o camera , o bcatarie si un hol iar etajul de 3 camere spatioase , 2 holuri si o baie utilata . Suprafata totala a casei si a terenului este de 600 mp. Casa beneficiaza de urmatoarele utilitati : apa curenta de la sursa proprie , sobo , usi termopan , geamuri termopan cu stolerie din PVC , parchet , gresie , faianta .
PRET: 45000 €

VANDUT CABANA IN SLANIC MOLDOVA

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
SLANIC
Detalii: Cabana situata in Slanic Moldova pe 2 niveluri , fiecare nivel avand 26.5 mp . Cabana se afla intr-un loc linistit cu aer curat si o priveliste frumoasa . .Terenul este concesionat iar taxa pe an este 250 ron . Locuinta este reamenajata cu totul schimbat si nou . Cabana dispune de 2 camere , 2 bai , geamuri termopan , curent electric , boiler la fiecare etaj ,debara cu rafturi, canalizare , balcon de 7 metri , soba de terabota pe lemne,masina de spalat , frigider,aragaz cu butelie,canapea,bufet de bucatarie , parchet , gresie ,faianta. PRETUL ESTE NEGOCIABIL .
PRET: 22000 €

VANDUT Casa de vanzare la 6 km de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
centrala
Detalii: Casa se afla la 6 km de Onesti in centrul localitati . Locuinta are o suprafata totala de 140 mp utili . Teren curs constructii 900 mp , este construita din BCA si lemn , acoperita cu tigla . Casa dispune la interior de 5 camere spatioase , baie cu toate utilitatile , bucatarie +hol. Locuinta beneficiaza de urmatoarele utilitati : geamuri termopan , sobe de teracota ,hidrofor , put propriu , parchet , gresie , faianta . Pretul este negociabil.
PRET: 28000 €

VANDUT !!! Casa de vanzare la 8 km de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Onesti
Detalii: Casa este construita in anul 1965, din lemn ( stejar) este renovata in 2015 si izolata cu polistiren , atat la interior cat si la exterior . Locuinta are 3 camere spatioase , 2 holuri, bucatarie si baie racordata la reteaua de apa . Casa dispune de o anexa care cuprinde un beci construit din boltari de beton , o bucatarie de vara si inca 3 camere pentru diverse intrebuint . Casa are un teren de 2700 mp din care 300 mp vie pe spalier, restul pomi fructiferi si teren arabil. Va asteptam la vizionare !!!
PRET: 27000 €

VANDUT Casa de vanzare in satul Lupesti , la 10 km de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Lupesti
Detalii: Va prezentam o casa situata in Com . Manastirea Casin , satul Lupesti , avand o suprafata de teren 2150 metri patrati . Casa are 3 camere , magazie , beci din piatra , bucatarie si gard din tabla . Pretul este negociabil.
PRET: 12000 €

VANDUT Casa de vanzare HRJA com . Oituz

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Harja
Detalii: Va prezentam o casa situata in com . Oituz sat . Hrja . Casa se afla la strada , are 2 camere , hol , bucatarie , baie si o suprafata de teren de 1200 mp . La interior dispune de : tamplarie din PVC , , usi noi din PVC , gem termopan , parchet , gresie . Pretul este negociabil .
PRET: 15000 €

VANDUT Casa de vanzare.

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
jos
Detalii: Casa se afla in zona de jos a orasului, este construita din caramida si acoperita cu tigla. Locuinta dispune de un teren de aproximativ 1000 metri patrati si dispune de toate facilitatile necesare. La interior gasim : centrala termica proprie, geamuri termopan, parchet, gresie, faianta, aer conditionat, usi de interior din lemn masiv. Casa beneficiaza de foisor si bucatarie de vara complet utilata. Imobilul este foarte frumos renovat si este de asemenea mobilat si utilat. Va asteptam la vizionare!
PRET: 120000 €

VANDUT Casa de vanzare.

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Radeana
Detalii: Casa este construita din BCA, cu o suprafata de 90 mp + o anexa de 26 mp. Casa dispune de 2 camere, bucatarie, baie, hol si mansarda. Locuinta dispune de apa curenta.
PRET: 35000 €

VANDUT Casa batraneasca in Bucium

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Centrala
Detalii: Casa de vanzare in Bucium zona centrala. Imobilul dispune de 2 camere, hol, bucatarie si anexe gospodaresti. Suprafata de teren este de 1.000 mp . Pretul este negociabil
PRET: 19000 €

VANDUT Casa in statiunea Targu Ocna

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Centrala
Detalii: Vasa in Targu Ocna in Apropiere de Complex Casa Creanga. Imobilul este compus din 6 camere, baie, bucatarie, beci, anexa, teren in suprafata de 1900 mp plantat cu vie si livada. Utilitati: curent electric, apa, canalizare, gaz, telefon, internet, cablu. Pretul este negociabil
PRET: 44000 €

VANDUT Casa de vanzare la intrare in Manastirea Casin

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Centrala
Detalii: Casa de vanzare la intrare in Manastirea Casin . Imobilul dispune de incalzire pe centrala pe lemne , geamuri termopan, parchet laminat, gresie si faianta, teren 1400 mp . Pretul este negociabil
PRET: 45000 €

VANDUTA Casa la 3 km de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Centrala
Detalii: Casa la 3 km distanta de Onesti . Imobilul este compartimentat in 3 camere, hol si bucatarie, dispune de incalzire pe sobe de teracota, teren in suprafata de 700 mp. Pretul este negociabil.
PRET: 18000 €

VANDUT Casa in apropiere de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Centrala
Detalii: Casa constructie caramida , acoperis tigla, are 4 camere+ anexe . Suprafata treren 8.000mp . Pretul este negociabil
PRET: 37000 €

VANDUT Casa la 10 hm distanta de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Centrala
Detalii: Casa la 10 km distanta de Onesti, stuata in centrul satului la strada princiapa. Casa are o suprafata de 90 mp anexa, constructie lemn, acoperis tabla. Teren suprafata totala 3000 mp, dispune de vie 700mp. Pretul este negociabil
PRET: 30000 €

VANDUTA Casa la 5 minute de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Centrala
Detalii: Casa la 5 minute distanta de Onesti. Casa este formata din 2 camere+ hol. Suprafata totala este de cca 1800mp Pretul este negociabil
PRET: 11500 €

VANDUT ! Casa in comuna Casin zona centrala

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Centrala
Detalii: Vand casa batraneasca in Comuna Casin situata in centrul satului cu o suprafata de 3400 mp si casa compusa din 3 camere+dependinte, avand sobe de teracota, apa curenta , gaz contorizat , acoperis din tigla. Pretul este usor negociabil
PRET: 18000 €

VANDUT Casa la 7 km distanta de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Centrala
Detalii: vand casa batraneasca compusa din 3 camere si hol + constructie la gri compusa din 3 camere si hol, invelita cu tigla + teren in suprafata totala de aproximativ 3600 mp. Casa batraneasca este locuibila, invelita cu tabla, mobilata si dotata cu sobe de teracota. Casa este racordata la reteaua de energie electrica, are fantana in curte si beci. Pretul este negociabil
PRET: 25000 €

VANDUT Vand casa la 10 KM de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Centrala
Detalii: Vand casa la 10 km de oONESTI, zona linistita. Casa dispune de 3 camere ,are o anexa, beci, fantana. Teren aferent 3600 mp cu livada pomi fructiferi, vie, teren cultivabil. Pretul este negociabil
PRET: 17000 €

VANDUT casa in Jud.Bacau, Sat Racaciuni

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Sat Racaciuni, Jud.Bacau
Detalii: vand casa in Jud.Bacau, Sat Racaciuni. Casa dispune de teren, 1500mp, curte, 6500mp cu vie, pasune si liziera, avand gard imprejmuitor. Casa, are 70mp, este compusa din 3 camere, bucatarie, 2 holuri. Casa mai dispune de o anexa, bucatarie de vara, grajd, beci, curent electric, conducta de apa se afla la intrare in casa. Pretul este negociabil.
PRET: 19700 €

VANDUT casa de vanzare spre adjud la 5 min. de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
de sud
Detalii: Casa constructie caramida, acoperis din tigla, termopane, centrala proprie pe lemne. Casa dispune de 5 camere, baie, bucatarie, imbunatatite cu parche gresie si faianta.
PRET: 25000 €

VANDUT CASA IN BERZUNTI atelier tamplarie convenabil

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
com.Berzunti
Detalii: Vand atelier tamplarie se poate folosi si ca locuinta in com.Berzunti situat la30km de Onesti 47km de Bacau,17km de Moinesti,are current electric 220v-380v,curte,anexa
PRET: 9800 €

VANDUT Casa de vanzare in CASIN

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Casin
Detalii: Casa de vanzare in Casin,complet renovata recent,dotata cu centrala termica proprie cu instalatie pe cupru,gaz,termopane,calorifere noi,usi interioare schimbate din termopan,parchet,gresie,faianta,fose separate,fantana,grajd.Teren de 1000 mp.PRET NEGOCIABIL!Casa se poate vinde si mobilata la pretul de 45.000 euro negociabil.
PRET: 43000 €

VANDUT Casa de vanzare in M.Casin

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
centrala
Detalii: Casa este situata in centrul M.Casin,langa primarie,este construita din caramida,acoperita cu tigla,imprejmuita cu gard,parterul este compus din bucatarie+baie+living+hol+1 camera,etaj format din 3 dormitoare+baie+2 balcoane,are un grajd format din 3 camere,fantana cu hidrofor.Teren aproximativ 4.000 mp.
PRET: 79000 €

VANDUT Casa de vanzare spre Bacau

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
de jos
Detalii: Casa este situata la iesire din oras,spre Bacau,are 1000 mp teren,apa,curent electric,fosa septica,centrala pe lemne,parterul este compus din:living+bucatarie+baie iar etajul din:3 dormitoare + baie,casa este acoperita cu tabla,izolata cu polistiren.PRET NEGOCIABIL!
PRET: 65000 €

VANDUTA Casa pe str.Sfintii Apostoli Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Sat Catolic
Detalii: Casa este construita in anul 2010,din B.C.A,teren 252 mp.Simpla,libera la vanzare.Pret negociabil
PRET: 20000 €

VANDUT Casa intr-o zona linistita

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Sat Lupesti Com.M.Casin
Detalii: doua case in aceeasi curte,baie 20mp, bucatarie, beci, 2000 mp de teren, garaj,renovata (rigips, parchet, gresie,faianta),sobe de teracota.PRET NEGOCIABIL!
PRET: 25000 €

vandut Vand casa in CASIN

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
casin
Detalii: Casa este situata in Casin, langa scoala, avand o pozitie centrala, compusa din 5 camere+baie+bucatarie+beci+terasa. Este renovata recent ,imbunatatita cu gresie, faianta, parchet,usi din lemn.Terenul are 4000 mp, arabil. Pret negociabil.
PRET: 1 €

VANDUT casa in LUPESTI

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Lupesti
Detalii: Casa este compusa din 3 camere jos si 6 camere construibile sus, este neterminata, incalzire cu soba, parchet,gresie,faianta. Terenul are 3010 mp, deschidere 18 mp la strada principala (vie+pomi). Se accepta si schimb( apartament cu 3 camere + diferenta). Pret negociabil.
PRET: 50000 €

VANDUT CASA la 13 km de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Oituz
Detalii: Vand casa in Comuna Oituz, compusa din 4 camere + 1 hol, acoperita cu tigla, usi si geamuri din lemn, cu centrala termica pe lemne, plus inca doua anexe in curte ( beci si grajd).
PRET: 40000 €

OFERTA VANDUTA!

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
tg trotus
Detalii: Casa de vanzare in apropierea orasului, cu trei camere + baie+bucatarie, construita din BCA, Terenul are 3000 mp cu livada,iar 27m liniari deschidere la strada principala. Pret negociabil.
PRET: 35000 €

VANDUT Vand casa in Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
slobozia
Detalii: Vand casa in Onesti, cartier Slobozia, doua camere + hol (batraneasca), teren aferent curti constructii 3000 mp (livada + vie) , apa si curent. Pret negociabil.
PRET: 15000 €

VANDUT casa la rosu in ARDEOANI 6 camere

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
centrala
Detalii: Casa a fost ridicata in anul 2010 din BCA, compusa din opt camere (1 baie+bucatarie), mansarda, termopane la geamuri, usi din lemn, acoperis LINDAB, terenul este arabil (2700mp)
PRET: 25000 €

VANDUT casa la rosu P+1+M

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
centrala
Detalii: Vand casa in Blidari, la soseaua principala, casa este la rosu , compusa din parter+1+mansarda coperita cu tigla , instalatie electrica, apa, curent.Terenul are 1200 mp, deschidere 30 m. Pretul este negociabil si se accepta plata in rate.
PRET: 1 €

vandut !ONESTI, CASA+TEREN de vanzare

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
BLIDARI
Detalii: Casa este construita in anul 2012 din boltari cu izolatie din polistiren, acoperita cu asbociment este spatioasa fiind compusa din doua camere+baie,bucatarie+o anexa(bucatarie de vara)+o terasa mica in fata casei, imbunatatita cu gresie,faianta,parchet nou laminat. Terenul din spatele casei are 3000 mp si este cultivat cu vie si pomi fructiferi. PRETUL ESTE NEGOCIABIL.
PRET: 16500 €

VANDUT Vanzare CASA in Lupesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Lupesti
Detalii: Casa este batraneasca situata la 50 m de la soseaua principala, compusa din 4 camere locuibile + 2 anexe(grajd si depozit de lemne) are baie, bucatarie, fantana cu hidrofor. Terenul aflat in spatele casei are 8000 mp pe care se cultiva vie. Pretul este NEGOCIABIL.
PRET: 28000 €

VANDUT casa Bogdana

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Bogdana
Detalii: Casa renovata, termopan, baie, bucatarie, 2 dormitoare, acoperis renovat, terasa, soba cu lemne, apa, curent electric, hidrofor, vie, grajd animale, hambar, acces la strada, pivnita, cu teren � 15,000 la pret formidabil. Sunati pentru vizionare si detalii.
PRET: 30000 €

VANDUT - CASA in comuna Oituz

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Comuna Oituz
Detalii: Doua cladiri in aceeasi curte, fiecare cu cate 3 incaperi, un beci, 2 poduri, grajd si 2 anexe. Curtea si cladirile au o suprafata de aproximativ 620 mp iar terenul aferent este de aproximativ 700 mp. Situata la sosea. Pretul este negociabil.
PRET: 34000 €

VANDUT Bogdanesti, de vanzare CASA + teren

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Bogdanesti
Detalii: Casa constructie din caramida, cu 5 camere, baie, bucatarie si dependinte, suprafata 270 mp. Sobe de teracota, fosa septica. BONUS: teren 1500 mp Pretul este NEGOCIABIL!
PRET: 65000 €

VANDUT casa in Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Radeana
Detalii: Vand casa in Onesti, fosta Radeana, suprafata construita 100mp, plus teren 5.000mp. Pret 70.000 euro Negociabil.
PRET: 70000 €

VANDUT CASA RACAUTI OFERTA VANDUTA

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
RACAUTI
Detalii: Vand casa foarte bine pozitionata in Racauti. Casa este compusa din 4 camere, anexe , beci. Terenul aferent are suprafata de 1000 mp. Casa este dotata cu acoperis nou din tigla, apa curenta, beci, anexe, constructia din caramida, este foarte bine intretinuta. Pretul este negociabil!!
PRET: 21000 €

VANDUT CASA CAIUTI

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Caiuti
Detalii: casa este mobilata compusa din 3 camere,2 holuri,bucatarie de vara,anexe zootehnice,livada si 2,5 ha de teren arabil
PRET: 25000 €

Vand casa in Bogdanesti, la strada VANDUT

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Bogdanesti
Detalii: Vand casa in Bogdanesti, la strada, renovata. Casa este compusa din : LIVING foarte mare , bucatarie, baie, hol, 2 dormitoare, mansarda, Anexa: magazin compus din 3 camere, baie+ garsoniera. Terenul aferent are suprafata de 1000 mp, 2 fose septice, fantana cu hidrofor, gard din tabla. Casa este dotata cu ter,mopane, parchet laminat, gresie, faianta, boiler instant in baie, sobe; este foarte bine intretinuta. Spatiul comercial din curte este functionabil! Merita vazut!
PRET: 45000 €

VANDUT Vand casa la 20 km de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Cotofanesti
Detalii: vand casa 4 camere anexe o cladire veche in curte, beci, fantana in curte, sobe teracota, 800 mp gradina vie. Pret negociabil. Se accepta si variante imobiliare ( apartament / garsoniera)
PRET: 20000 €

VANDUT! Vand casa+ teren la 5 km de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Borzesti
Detalii: OFERTA VANDUTA Casa langa Onesti, zona foarte buna, vie . Casa este compusa din 4 camere, bucatarie de vara, beci si magazie in curte, este construita din caramida, acoperita cu tigla. Pret negociabil!merita vazuta! Toate actele sunt la zi, schita cadastrala in lucru!
PRET: 18000 €

VANDUT Vand casa in apropiere de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Caraclau
Detalii: Vand casa in apropiere de Onesti, compusa din 2 camere, bucatarie, grajd, teren 1400 mp, libera de sarcini.
PRET: 7000 €

VANDUT !Vand cabana/casa din lemn in zona Scutaru

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
Manastirea Casin
Detalii: Casa este structurata in living, gup sanitar, bucatarie, dining room la parter. La etaj sunt doua dormitoare cu baie proprie fiecare, doua balcoane. In curtea plina de brazi este un foisor pentru relaxare, loc de parcare . Este ideala pentru activitati montane.Pretul este negociabil. Acceptam si variant/ schimburi.
PRET: 80000 €

VANDUT De vanzare in M. Casin: casa 25.000 euro

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
M. Casin
Detalii: Vand casa in M. Casin, constructie nou, la rosu, 4 camere, apa, curent, curte, suprafata totala teren si casa 680 mp. Sunt acceptate si variante imobiliare. Pret 25.000 euro
PRET: 25000 €

VANDUT vand casa in oituz,sau schimb cu apartament

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
localitatea oituz
Detalii: casa la strada in oituz,langa politie si primarie,folosita in trecut ca spatiu comercial. pereti acoperiti cu rigips,ferestre termopan gealan,usi interioare de lemn,parchet,centrala.necesita doar ceva retusuri.,insa locuibila. anexa inca o cladire care necesita investitii ,spatiu necesar pentru living baie si bucatarie.
PRET: 25000 €

VANDUT VIND CASA IN COM. BOGDANESTI 8KM DE ONESTI CATRE BRASOV

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
CENTRU
Detalii: TOTALTEREN 2200 M2, CASA ESTE FACUTA DIN BIRNA DE LEMN FOARTE CALDUROASA, MAI ARE SI CEVA ADAUGAT DIN CARAMIDA NISTE MODIFICARI FACUTE CU TIMPUL, PARCHET LEMN MASIV TOATA CASA LAMBRIU DE LEMN TOATE CAMERELE INAFARA DE UNA SINGURA, IN CURTE MAI ESTE O CLADIRE PENTRU PERIOADA DE VARA CU DOUA CAMERE SI BUCATARIE CU BECI DIN PITRA DE MUNTE. CURTE BETONATA, GARAJ, ADAPOST PENTRU LEMNE. CASA BUNA PENTRU UN OM GOSPODAR. MERITA VAZUTA. NU ESTE ZONA INUNDABILA.
PRET: 55000 €

VANDUT ! casa in onesti

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
onesti
Detalii: casa in onesti constructie noua ,acoperita cu tabla gen lindab,izolata cu polistiren ,suprafata 120 mp, compusa din 2 dormitoare un living ,baie bucatarie ,stolarie exterioara si interioara noua din geam termopan ,sobe teracota,parchet ,gresie faianta,gard nou.....etc
PRET: 32000 €

VANDUT vand casa in onesti, zona TCR

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
TCR
Detalii: CASA CU 3 CAMERE, 2 BAI, BUCATARIE, GARAJ IN CURTE, TERASA, POSIBILITATE DE UTILIZARE A SPATIULUI CA SPATIU PENTRU BIROURI.
PRET: 55000 €

VANDUT Vand Casa IN ONESTI

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
jos
Detalii: Casa formata din doua etaje pe suprafata de aproximativ 0,5 hectare. Geamuri termopan, izolata cu rigips, aer conditionat Pomi fructiferi si multa verdeata. Mobilata noua, cu aparatura electrocasnica. Suprafata utila 120 mp. Anexe : cabana de vacanta si garaj Merita de vazut!
PRET: 80000 €

VANDUT VAND CASA , APROAPE DE ONESTI

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
caiuti
Detalii: casa batraneasca, situata in apropierea orasului, in zona caiuti. pretul este negociabil!
PRET: 7000 €

VANDUT CASA LIVEZI

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
LIVEZI
Detalii: CASA SITUATA IN ZONA LIVEZI ( SPRE BACAU), TEREN AFERENT 1800 MP, SUPRAFATA UTILA 80 MP, 3 CAMERE + BAIE+ BUCATARIE+ANEXE, CASA ARE TOATE UTILITATILE ( CURENT, GAZ TRAS). PRETUL ESTE USOR NEGOCIABIL! se accepta si schimburi imobiliare ci garsoniera/ apartament in onesti!
PRET: 30000 €

VANDUT VAND GOSPODARIE IN BOGDANESTI

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
BOGDANESTI
Detalii: Gospodarie in Bogdanesti, este compusa din 2 case curte = 900 mp, gradina = 600 mp si livada de pomi fructiferi = 1000 mp. Casele sunt construite pe schelet din lemn si ciment. Iesire la sosea, la 3 km de Onesti. Livada are nuci, meri, peri, pruni, visini, caisi si ciresi. Pret negociabil.
PRET: 27000 €

VANDUT Casa in TCR

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
TCR
Detalii: Casa cu 2 camere, baie, bucatarie, dotata cu centrala termica, termopane, usa metalica, terasa in spatele casei gradina.
PRET: 34000 €

VANDUT Casa in Stefan cel Mare

DE VANZARE

Tip imobil: casa
Zona:
spre Bogdana
Detalii: Casa cu 3 camere, la sosea, construita recent din caramida. este dotata cu gresie, faianta, parchet, usi interioare noi, baie si bucatarie. Terenul aferent are o suprafata de 800 mp. Pretul este negociabil
PRET: 36000 €

Navigare rapida

VANZARE
Apartament
2 camere

3 camere
4 camere
Garsoniera
Casa
Vila
Teren
Spatiu comercial

INCHIRIERE
Apartament
2 camere

3 camere
4 camere
Garsoniera
Casa
Vila
Teren
Spatiu comercial

Calculeaza taxele si impozitele notariale


COLABORATORI

OnestiOnline.ro
Onestiul.ro
Bacaul.ro
 

Statistici


gesi-imobiliare.ro Web analyticsImprimante termice mobile bluetooth REGO
Imprimante, cartuse compatibile toner si cerneala, CISS, cilindri, chipuri, toner praf refill
Medintern SRL - Analize medicale, analize sange, ecografie, echografie, EKG, EEG, cabinet ginecologie, diabetolog Onesti
Vand garsoniera in Onesti
Vand apartament 2 camere in Onesti
Caut sa inchiriez apartament 4 camere in Onesti
Vand casa in Onesti
Vand apartament 3 camere in Onesti
Vand vila in Onesti
Vand apartament 4 camere in Onesti
Vand spatiu comercial in Onesti
Vand teren in Onesti
Imobiliare in Slanic Moldova
Cumpar casa in Belci
Vand casa in Filipesti
Inchiriez garsoniera in Tg. Ocna
Vand garsoniera in Tg. Ocna
Vand casa in Borzesti
Inchiriez apartament 2 camere in Onesti
Inchiriez apartament 2 camere in Tg. Ocna
Inchiriez casa in Tg. Ocna
Vand teren in Caiuti
Caut sa inchiriez spatiu comercial
Inchiriez vila in Onesti
GESI IMOB Onesti
Imobiliare in Onesti
Cumpar apartament in Onesti
Vanzare apartamente in Onesti
Cumpar casa in Negoiesti
Inchirieri apartamente in Onesti
Imobiliare in Tg. Ocna
Vand teren in Bogdanesti
Inchiriez apartament 3 camere in Onesti

Home :: Despre noi :: Vanzari :: Inchirieri :: Servicii :: Hot offers :: Bonus :: Contact