Toate ofertele imobiliare prezente pe site sunt actualizate zilnic! Ne puteti contacta la tel: 0745/762272; 0744/227672

Localizare agentie

Cauta imobil


vanzare inchiriere

Camere
Sup. intre si m2
Pret maxim
EURO

Ai un imobil de
vanzare/inchiriat?

Adauga un anunt gratuit

Nu ai gasit pe site
imobilul dorit?

Adauga gratuit o cerere

INFO IMOBILIAR
-Tipuri de acte
-Credit imobiliar
-Credit ipotecar


Acum sunt
5
utilizatori online.

CREDIT IPOTECAR

BCR (partener GESI IMOB)
Raiffeisen Bank
Alpha Bank
Bancpost
Banca Transilvania
UniCredit Tiriac Bank
Credit Europe Bank
Volksbank

Vanzari spatii comerciale

Hala de vanzare-Satul Catolic

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
SATUL CATOLIC
Detalii: Vand hala industriala, 300 mp utili, pretabil pentru activitate comerciala. Suprafata terenului este de 1.600 mp, cu o deschidere mare. Pretul este negociabil !
PRET: 55000 €

HALA INDUSTRIALA DE VANZARE

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
SLOBOZIA
Detalii: Hala industriala cu o suprafata totala de 1.600 mp, din care: o cladire de birouri, construita din BCA in 2009 pe 3 nivele de 320 mp, izolata la exterior, mobilata, utilata, gresie, faianta, stolaria din PVC, cu geamuri din termopan, acoperita cu tabla lindab, hala cu o suprafata de 420 mp cu un depozit de 50 mp in interiorul halei. Pretul este negociabil !
PRET: 290000 €

Oferta ! Spatiu comercial ideal pentru supermarket - ONESTI !

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
zona de sus
Detalii: Proprietate imobiliara de tip spatiu comerial, la parter de bloc, situata in localitatea Onesti, Strada Mercur, Nr. 4. Imobilul are o suprafata construita de 373 mp, si o suprafata utila de 286 mp. Accesul pe proprietate se face direct din strada Mercur, avand o deschidere de aproximativ 22 ml, respectiv o deschidere de aproximativ 20 ml, la strada din spatele blocului unde se regaseste si o rampa de incarcare marfa. Zona este preponderent comercial si de prestari servicii, ideal pentru supermarket. Proprietatea este racordata la utilitatile publice existente in zona respectiva: energie electrica, apa curenta, gaz, canalizare. Imobilul dispune de 3 incaperi frig. racordate la centrala. Tamplarie exterioara din profile PVC cu geamuri din termopan, dotata cu sistem video si alarma. Pretul este 550 euro mp.
PRET: 165000 €

HALA DE VANZARE

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
RACAUTI
Detalii: Hala industriala din tabla cu schelet metalic, cu o suprafata totala de 350 mp , aceasta se vinde cu tot cu utilaje. Pretul este de 5 euro/mp.
PRET: 1750 €

Oferta ! spatiu comercia , zona centrala , parter

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
zona centrala
Detalii: Spartiu situat in zona centrala a orasului , parter . SpatiuL are o suprafata de 20 mp si este siuat la strada principala . Pretul este negociabil .
PRET: 20000 €

Oportunitate investitie - Hotel Racovita, Slanic Molvova

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
Slanic Moldova
Detalii: Complexul Racoviță este un obiectiv de importanță istorică pentru stațiune. Numele lui vine de la cel al domnitorului Constantin Cehan Racoviță (1749 – 1753, 1756 – 1757 domn al Moldovei, 1753 – 1756, 1763 – 1764 domn al Țării Românești), cel care a emis un hrisov în care, la 1 ianuarie 1757, era pomenit pentru prima oară într-un document oficial păstrat numele Văii Slănicului. Conform hrisovului, întreaga vale „și cu tot dealul de unde se scoate sare” făceau parte din moșia singurului domn din epoca fanariotă, născut dintr-o familie curat românească, la Racova (Vaslui). Peste timp, aici serdarul Mihalachi Spiridon, cămărașul ocnelor de la Tîrgu Ocna, fiind la vânătoare, a descoperit primul izvor de apă minerală tămăduitoare. Astfel, cu timpul a apărut stațiunea balneară Slănic, unde în perioada 1887 – 1912 are loc un proces de sistematizare și a fost construit și hotelul Racoviță, clădire monumentală care îmbină în mod fericit stilul baroc cu elemente de veche arhitectură românească. În hotel, în primul Război Mondial a fost cantonat Comandamentul trupelor germane. La sfârșitul războiului Slănicul era aproape distrus, dar și în 1932 hotelul Racoviță era încă o ruină.
PRET: 3900000 €

Spatiu comercial zona ultracentrala -ONESTI

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
zona centrala
Detalii: Spatiul comercial este situat in zona ultracentrala cu o structura P+ M + E , cu o suprafata de 320 mp . Constructie noua 2005, constructie in cadre, adica structura de fier- beton cu rezistenta maxima . Spatiul dispune de urmatoarele utilitati si facilitati : centrala termica, vas expansiune si pompa pentru fiecare etaj ,geamuri termopan la toate nivelurile , compartimentari interioare din termopan, contracte apa, gaze, curent electric cu alimentare 380, gresie la toate nivelele si pe casa scarilor mana curent inox, usi termopan , etajul 2 are in fata o mica terasa acoperita . Pretul este valabil cu termen de eliberare 60 luni. Pretul de vanzare este de 200 000 euro si se reduce cu 1000 euro pentru fiecare luna adaugata la termenul de eliberare. Termen minim de eliberare 3 luni, termen maxim 60 luni. Exemplul: 60 luni X1000 euro= 60 000 euro REDUCERE.
PRET: 2000000 €

Spatiu comercial zona de jos -ONESTI

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
jos
Detalii: Spatiul comercial este situat in zona de jos a orasului . Imobilul are o suprafata de 40 mp iar la interior dispune de grup sanitar , gresie si faianta. Pretul este negociabil.
PRET: 35000 €

SPATIU COMERCIAL ZONA MAL -ONESTI

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
Mal
Detalii: Va prezentam un spatiu comercial situat in zona Mal . Spatiul este structurat pe 2 niveluri fiecare nivel avand o suprafata de 90 mp . Imobilul dispune la interior de urmatoarele utilitati si facilitati : centrala termica proprie , geam termopan cu stolerie din pvc , aer conditionat , grup sanitar , bucatarie utilata . Spatiul se vinde mobilat si utilat cum se vede in poze . Pretul este negociabil.
PRET: 39500 €

SPATIU COMERCIAL SPRE INCHIRIERE , ZONA DE SUS -ONESTI

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
sus
Detalii: Se ofera spre inchiriere un spatiu comercial , situat in zona de sus a orasului . Spatiul are o suprafata utila de 70 mp iar la interior dispunde de urmatoarele : centrala termica proprie , geam termopan cu stolerie din PVC, grup sanitar , gresie , faianta . PRETUL CHIRIEI ESTE DE 580 EURO LUNAR .
PRET: 580 €

Hala de productie + teren aferent.

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
Tg. Ocna
Detalii: Hala de productie din caramida + teren aferent de 1300 metri patrati. Locatia se afla in Tg. Ocna.
PRET: 1 €

Spatiu comercial zona de jos, 95 mp

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
jos
Detalii: Spatiu comercial zona de jos, 95 mp. Imobilul dispune de centrala termica , 2 bai, gresie si faianta. Pretul este negociabil.
PRET: 30000 €

Spatiu comercial, zona centrala in Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
Centrala
Detalii: Spatiu comercial in Onesti situat in zona centrala, pretabil pentru cuafor, dispune de toate imbunatatirile. Pretul este negociabil
PRET: 19000 €

VANDUT ! Spatiu comercial zona - ONESTI

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
zona de sus
Detalii: Vand spatiu comercial, Onesti ideal pentru FAST FOOD. Imobilul dispune de centrala termica proprie, geamuri si usi din termopan, gresie si faianta, dispune de 2 bai . Se vinde uitilat si mobilat exact ca in fotografii.
PRET: 24990 €

vand spatiu comercial, Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
de sus
Detalii: vand spatiu comercial, Onesti, are balcon inchis, acces din exterior.
PRET: 30000 €

vand apartament, spatiu comercial, Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
de jos
Detalii: Vand spatiu comercial, apartament cu 2 camere, Onesti, la parter. Apartamentul este dotat cu centrala proprie cu instalatie de cupru, termopane si gresie ca pardoseala, are camere video si sistem de alarma.
PRET: 21000 €

inchiriez sau vand spatiu

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
central
Detalii: Inchiriez sau vand spatiu comercial ultramodern, constructie noua , in fata magazinului Lidl in Onesti, zona centrala, , 280 mp, pret avantajos. Spatiul este dotat cu 2 grupuri sanitare, gaz, curent, centrala proprie, parchet, gresie, termopane,parcare etc. Ideal pentru orice activitate (sediu firma, banca, birouri, etc.). pretul pentru inchiriere este de 6 Eur./mp. .
PRET: 6 €

HALA loc. Buciumi - de vanzare sau de inchiriat

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
Buciumi
Detalii: Hala industriala din tabla cu schelet metalic, in suprafata de 250 mp (jumatate este izolata cu rigips si vata minerala). Suprafata terenului este de 1800 mp, curte betonata, poarta pe role, are acces si prin spate. Exista si varianta inchirierii halei. Pretul este negociabil.
PRET: 65000 €

Vand Spatiu Comercial autorizat

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
centru
Detalii: Vand Spatiu Comercial autorizat,vad ultracentral, suprafata 50 mp,2 camere baie bucatarie(care se poate folosi ca a-3-a camera) hol,2 intrari,centrala,termopane,gresie spaniola peste tot,faianta in baie si bucatarie.Pret 36.000 euro neg.
PRET: 36000 €

Vand Spatiu Comercial autorizat

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
centru
Detalii: Vand Spatiu Comercial autorizat,vad ultracentral, sup 50 mp,2 camere +baie +bucatarie(care se poate folosi ca a-3-a camera)+hol,2 intrari,centrala,termopane,gresie spaniola peste tot,faianta in baie si bucatarie.Pret 55.000 euro neg.
PRET: 55000 €

RESTAURANT

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
CAIUTI
Detalii: Pret soc!!! Investitie!!! De vanzare restaurantul "La Ronda" situat la 15 km de Onesti in comuna Caiuti, la drumul national Onesti - Adjud, front stradal 60m, suprafata teren 4000 mp. Restaurantul se vinde la cheie, este complet amenajat pentru nunti, botezuri, discoteca beneficiind de mobilier si aparatura profesionala, camere de hotel complet mobilate, Parcking tir. Ofera pozitie strategica optima pentru dezvoltare turistica! Pretul este deosebit de avantajos! Se vinde doar prin intermediul agentiei imobiliare Gesi Imob cu sediul in Republicii 121 . Persoana de contact Vararu Radu - Georgian: 0744.227.672 / 0724.213.599
PRET: 1 €

spatiu comercial

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
brasov
Detalii: SPATIU COMERCIAL IN ONESTI, ZONA BRASOV, SUPRAFATA UTILA 325 MP, DOTAT CU 2 VITRINE. ESTE COMPLET RENOVAT, FOST MINY MARKET. PRETUL ESTE NEGOCIABIL, TOATE ACTELE SUNT LA ZI. PRETUL AFISAT ESTE RAPORTAT LA MP.
PRET: 1100 €

VANZARE SPATIU COMERCIAL

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
ZONA DE JOS
Detalii: SPATIU COMERCIAL IN ONESTI, ZONA DE JOS - MARASESTI, COMPLET RENOVAT SI AMENAJAT
PRET: 80000 €

vand/inchiriez spatiu comercial

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
republicii
Detalii: Vand/inchiriez spatiu comercial, central, la parterul blocului, 125 mp, format dintr-o garsoniera + apartament cu 2 camere + 50 m concesiune. Se poate si inchiria la pretul de 10 eur/mp. Spatiul este amenajat ca magazin.
PRET: 100000 €

Inchiriere...vanzare

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
Marasesti 8
Detalii: Termopan; Pretabil orice destinatie; Construit cu destinatie de spatiu comercial; Posibilitate extindere.
PRET: 1000 €

Vanzare sau inchiriere

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
Zona de jos
Detalii: Parter 60m etaj 1 60m; Fost bar; Fost mercerie; Fost reparatii radio-TV; Posibil orice;
PRET: 48000 €

Apartament 2 camere

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
str. Bacovia nr.1
Detalii: Apartamentul a functionat ca magazin; Nu are imbunatatiri; Debransat de la termoficare; Se poate face extindere; Pret negociabil + logistica;
PRET: 23000 €

vand hala in onesti

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
dalas
Detalii: suprafata totala 730 mp depozit 360 mp pe doua niveluri
PRET: 250000 €

vand spatiu

DE VANZARE

Tip imobil: spatiu comercial
Zona:
DB GHEREA
Detalii: recent renovat instalatiiled apa, canalizare, electrica si gaze, gresie , faianta, termopane, centrala electrica, sistem de alarma
PRET: 40000 €

Navigare rapida

VANZARE
Apartament
2 camere

3 camere
4 camere
Garsoniera
Casa
Vila
Teren
Spatiu comercial

INCHIRIERE
Apartament
2 camere

3 camere
4 camere
Garsoniera
Casa
Vila
Teren
Spatiu comercial

Calculeaza taxele si impozitele notariale


COLABORATORI

OnestiOnline.ro
Onestiul.ro
Bacaul.ro
 

Statistici


gesi-imobiliare.ro Web analyticsImprimante termice mobile bluetooth REGO
Imprimante, cartuse compatibile toner si cerneala, CISS, cilindri, chipuri, toner praf refill
Medintern SRL - Analize medicale, analize sange, ecografie, echografie, EKG, EEG, cabinet ginecologie, diabetolog Onesti
Vand garsoniera in Onesti
Vand apartament 2 camere in Onesti
Caut sa inchiriez apartament 4 camere in Onesti
Vand casa in Onesti
Vand apartament 3 camere in Onesti
Vand vila in Onesti
Vand apartament 4 camere in Onesti
Vand spatiu comercial in Onesti
Vand teren in Onesti
Imobiliare in Slanic Moldova
Cumpar casa in Belci
Vand casa in Filipesti
Inchiriez garsoniera in Tg. Ocna
Vand garsoniera in Tg. Ocna
Vand casa in Borzesti
Inchiriez apartament 2 camere in Onesti
Inchiriez apartament 2 camere in Tg. Ocna
Inchiriez casa in Tg. Ocna
Vand teren in Caiuti
Caut sa inchiriez spatiu comercial
Inchiriez vila in Onesti
GESI IMOB Onesti
Imobiliare in Onesti
Cumpar apartament in Onesti
Vanzare apartamente in Onesti
Cumpar casa in Negoiesti
Inchirieri apartamente in Onesti
Imobiliare in Tg. Ocna
Vand teren in Bogdanesti
Inchiriez apartament 3 camere in Onesti

Home :: Despre noi :: Vanzari :: Inchirieri :: Servicii :: Hot offers :: Bonus :: Contact