Toate ofertele imobiliare prezente pe site sunt actualizate zilnic! Ne puteti contacta la tel: 0745/762272; 0744/227672

Localizare agentie

Cauta imobil


vanzare inchiriere

Camere
Sup. intre si m2
Pret maxim
EURO

Ai un imobil de
vanzare/inchiriat?

Adauga un anunt gratuit

Nu ai gasit pe site
imobilul dorit?

Adauga gratuit o cerere

INFO IMOBILIAR
-Tipuri de acte
-Credit imobiliar
-Credit ipotecar


Acum sunt
5
utilizatori online.

CREDIT IPOTECAR

BCR (partener GESI IMOB)
Raiffeisen Bank
Alpha Bank
Bancpost
Banca Transilvania
UniCredit Tiriac Bank
Credit Europe Bank
Volksbank

Vanzari vile

VILA DE VANZARE SATUL CATOLIC-ONESTI

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
SATUL CATOLIC
Detalii: Vila moderna , spatioasa si frumos amenajata , situata in Satul Catolic Locuinta are o suprafata de 181 mp, iar suprafata totala a terenului este de 865 mp. Vila este compusa din parter, unde se regaseste living, dining room, bucatarie cu debara, 2 holuri, 1 camera ( poate fi folosita ca si birou sau dormitor), 1 baie, terasa acoperita, incalzire suplimentara in pardoseala pe toata portiunea cu gresie, la etaj se regasesc 4 dormitoare cu structura din lemn cu vata bazaltica, placa OSB, rigips de foc, 1 baie, 1 camera care poate fi folosita ca dormitor, dresing room sau baie ( are toate utilitatile trase si sunt mascate cu rigips) iar la mansarda se afla 1 camera, 1 baie, 1 dresing room, este izolata termic si fonic cu vata bazaltica, placa OSB si rigips de foc . Locuinta beneficiaza in interior de centrala termica pe cupru, geamuri termopan cu 3 placi de geamuri, usi noi la interior, cu parchet de inalta calitate in dormitoare, peretii vopsiti cu lavabila gresie , faianta, scara interioara parter-mansarda pe structura metalica cu trepte de lemn, izolata la exteriror cu polistiren de 15 cm , terasa, si un foisor in curte.Curtea este frumos amenajata , cu mici decoratiuni , fantana, sistem automat pentru udat gazonul, copaci ornamentali , pavata cu piatra, porti electrice. Daca acest imobil v-a trezit interesul va asteptam la o vizionare ! Pretul este negociabil !
PRET: 280000 €

Vila de vanzare in Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Onesti
Detalii: Vila moderna , spatioasa si frumos amenajata , situata in Onesti. Vila este compusa din P + M amplasata pe un teren in suprafata de 2.200 mp. La parter se regaseste bucataria incorporata, utilata, 2 dormitoare, living-ul si o baie . La mansarda, se regasesc 2 dormitoare si o baie. Locuinta beneficiaza in interior de centrala termica, geamuri termopan, parchet, gresie , faianta, usi noi la interior. Vila este construita din caramida, este izolata si acoperita cu tabla lindab. Daca acest imobil v-a trezit interesul va asteptam la o vizionare! Pretul este negociabil !
PRET: 120000 €

Vila de vanzare-Poiana Sarata

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Poiana Sarata
Detalii: Vila moderna , spatioasa si frumos amenajata , situata in Poiana Sarata. Vila este compusa din P + 1 amplasata pe un teren in suprafata de 703 mp. La parter se regaseste bucataria incorporata, utilata, 2 holuri mari, un dormitor, living-ul, baie si o terasa. La etaj, se regasesc 3 dormitoare , un hol, o baie si o terasa. Locuinta beneficiaza in interior de centrala termica pe lemne, geamuri termopan, parchet, gresie , faianta. Vila este construita din BCA si lemn masiv, este izolata si acoperita cu tabla lindab. Pe proprietate se mai regasesc 2 anexe, magazie de lemne, gratar modern dotat complet, afumatoare, pomi fructiferi pe o suprafata de 303 mp . Curtea este pavata, poarta de la intrare din fier forjat. Materialele folosite la amenajarea casei sunt de o calitate buna , culorile sunt atent selectate , oferind astfel un confort placut, calm si relaxant. Vila se vinde mobilata si utilata asa cum se vede in poze. Daca acest imobil v-a trezit interesul va asteptam la o vizionare! Pretul este negociabil !
PRET: 89000 €

Vila de vanzare P+1+M- Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
SATUL CATOLIC
Detalii: Vila moderna , spatioasa si frumos amenajata , situata in Satul Catolic Locuinta are o suprafata de 200 mp, iar suprafata totala a terenului este de 300 mp. Vila este compusa din parter, unde se regaseste bucataria incorporata, spatioasa, baie, living si o sala de mese, la etaj se regasesc 3 dormitoare si o baie iar la mansarda se afla un dormitor si inca o baie. Locuinta beneficiaza in interior de centrala termica pe cupru, geamuri termopan, usi noi la interior, cu parchet de inalta calitate in dormitoare, peretii vopsiti cu lavabila gresie , faianta, izolata la exteriror, termosemineu si un mic foisor in curte.Curtea este frumos amenajata , cu mici decoratiuni , copaci ornamentali , pavata. Casa se vinde mobilata si utilata complet. Daca acest imobil v-a trezit interesul va asteptam la o vizionare ! Pretul este negociabil !
PRET: 140000 €

Vila de vanzare-Slanic Moldova

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Slanic Moldova
Detalii: Vila moderna, spatioasa si frumos amenajata , situata in statiunea turistica Slanic Moldova. Vila este compusa din P + 1+ M si gradina amplasata pe un teren in suprafata de 1100 m, cu o deschidere de 25 mp. La parter se regaseste bucataria incorporata, living, 2 bai, 2 dormitoare, iar la etaj se regasesc 4 dormitoare si o baie iar la mansarda 2 dormitoare. Locuinta beneficiaza in interior de centrala termica, geamurile si usile sunt din lemn masiv, 2 balcoane inchise in termopan, gresie , faianta, parchet, izolata in anul 2018, acoperita cu tigla. In curte se regasesc pomi fructiferi, vita de vie de jur imprejurul gardului, un foisor mare si o casuta (tip magazie). Locuinta se vinde mobilata si utilata partial. Daca acest imobil v-a trezit interesul va asteptam la o vizionare! Pretul este negociabil !
PRET: 150000 €

VILA de vanzare zona Mal - Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Mal
Detalii: Locuinta este situata in zona Mal si este compusa din doua constructii : casa+garaj . Proprietatea se afla situata intr-o zona foarte linistita, ferita de zgomot, fara curenti, avand mult aer curat datorita padurii care este in vecinatate. Casa are o suprafata de 300 Mp si este construita din BCA si izolata integral cu polisiteren de 10 CM . Imobilul este compus din : 6 dormitoare , 2 bai, un dressing, living de 50 mp, bucatarie open space, debara pentru masina de spalat si uscatorul de rufe, 2 terase inchise cu termopan , mansarda open space , beci de 40 MP izolat integral si "imbracat cu piatra de Slanic". Locuinta beneficiaza de toate utilitatile: curent ,gaz,apa curenta,canalizare,fantana proprie; 2 centrale pe gaz pentru apa calda si incalzire; aer conditionat . Garajul are o suprafata de 100 Mp si are capascitatea unor 4 masini , canalul de service este inalt si se pot monta elevatoare, are stalpi centrali de sustinere din beton, aditional se poate construi deasupra lui fara probleme. Aleile interioare sunt din beton de 15-20 cm , in spatele curtii exista pomi fructiferi "pe rod" fiind plantati in urma cu 8 ani. Atat casa cat si garajul se vand complet mobilate! Teren are suprafata totala de 730 MP imprejmuit integral cu garduri din beton de 2.5M . Intreaga constructie a fost efecuata intre anii 2004-2009 iar materialele folosite sunt de calitate maxima : fundatiile care depasesc 1,2 m, grosimea peretilor depasesc 35 cm. Proprietatea se afla situata intr-o zona foarte linistita, ferita de zgomot, fara curenti, avand mult aer curat datorita padurii care este in vecinatate. Daca acest imobil v-a trezit interesul va asteptam la o vizionare ! Pretul este negociabil !
PRET: 120000 €

VANDUT Vila de vanzare la rosu -Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
zona de sus
Detalii: Vila este construita pe structura de rezistenta din beton armat si finalizata in 2017, zidarie portanta de caramida (grosime 30cm), 3 plansee grosime 14 cm din beton, armate fiecare cu 2 randuri de plasa de buzau de 6 mm grosime cu ochi de 10x10 cm. Vila are la parter un living spatios, bucatarie, baie, hol si la etaj: 2 camere, baie, hol, balcon, mansarda, terasa si beci. De asemenea , o anexa compusa din 2 camere, hol pe o suprafata totala de 50 mp. Acoperisul este din structura de lemn (grinzi, capriori, astereala) tratat contra acarienilor si lacuit pentru o rezistenta in timp deosebita.Vila este acoperita cu tigla Bramac cu o garantie de 50 ani. Terasa este la mansarda (open space) si dispune de un sistem profesional de termo-hidro izolatie. Interiorul vilei este la rosu fapt care permite cumparatorului finisaje si decoratiuni dupa propiile optiuni personale. Profilele pentru ferestre (5 bariere de izolare) si usa dubla de la intrare (7 bariere de izolare) sunt din termopane profesionale Salamander cu caracteristici termice si mecanice deosebite. Ferestrele au 2 camere de aer fapt care permite o izolare termica superioara. Vila are acces facil la absolut toate utilitatile necesare si se preteaza pentru sediu social firma, afacere personala sau locuinta familiala, ea fiind amplasata intr-o zona foarte linistita, fara circulatie rutiera (strada inchisa), cu vecini amabili, linistiti si discreti. Pretul este negociabil.
PRET: 67000 €

Vila de vanzare-Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Onesti
Detalii: Vila situata la 10 km de Onesti. Este contruita din caramida, acoperita cu tigla, geamuri si usi din termopan, curte spatioasa. Vila este la rosu asadar cumparatorul poate sa o finalizeze dupa bunul plac. Avantajul unui astfel de imobil consta in touch-ul personal al cumparatorului pe care il poate da vilei. Va asteptam la vizionare ! Pretul este negociabil!!!!
PRET: 47900 €

Vila P + M situata in Satul Catolic - Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
sat. Catolic
Detalii: Vila moderna , spatioasa si frumos amenajata , situata in Satul Catolic Locuinta se afla la o distanta de 300 m de biblioteca municipala, delimitata cu gard. Vila este compusa din P + 1 si gradina amplasate pe un teren in suprafata de 1050 m . Parterul casei esti impartit astfel : 1 dormitor, bucatarie (cu iesire pe terasa), birou, camera de studiu, living si casa scarilor loc in care sunt amplasate 2 centrale murale in distributie cu functionalitate independenta una fata de cealalta; acestea asigura confortul termic al imobilului. Etajul 2 dispune de : 2 dormitoare si baie, intrarile sunt decomandate dintr-un spatiu de aproximatv 15 mp cu iesire la unul din balcoanele imobilului. Incalzirea casei este prin pardoseala si schimbatoare de caldura. Vila beneficiaza de toate utilitatile si facilitatile . Materialele folosite la amenajarea casei sunt de o calitate buna , culorile sunt atent selectate , oferind astfel un confort placut , calm si relaxant . Gradina este frumos amenajata , cu mici decoratiuni , copaci ornamentali , flori . Casa se vinde mobilata si utilata asa cum se vede in poze . Pretul este negociabil .
PRET: 185000 €

VANDUT Vila Poiana Sarata

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Poiana Sarata
Detalii: Vila P+M, constructie 2008 , situata in Poiana Sarata, jud. Bacau. - 1 living + 4 dormitoare, 1 bucatarie+camara, 2 bai (parter+etaj), balcon cu vedere spre munte, Curtea are o suprafata de de 800 mp cu deschidere de 9 metri. Caracteristici constructive - suprafata construita de 182 mp. - pereti din BCA, - izolatie polistiren (la exterior) si vata minerala (la interior) - tavane si pereti armati cu grinzi metalice si centura de beton. - acoperis termoizolat din tabla profilata Lindab - fundatie din beton armat - ferestrele tip termopan, din lemn de stejar triplu stratificat, - storuri din lemn pe amprenta ferestrei - parchet si usi din lemn si scara de stejar pt acces la etaj, - gresie si faianta in bai, bucatarie, camara, gresie in holuri - centrala termica (Viadrus 43kW) pe lemne si cos de evacuare fum anti-condens. - instalatie de incalzire cu calorifere, tevi de cupru si boiler pt apa calda - toate actele in regula Cladiri anexe si constructii - cladire anexa de zid (2 camere) de 24 mp - cladire anexa structura metalica si fundatie de beton) de 15 mp - alee acces auto betonata pe o adancime de 15 m de la poarta - gard cu temelie de beton si tabla de aluminiu profilata. Vila se vinde mobilata complet. Mobilierul este oferit BONUS . Pretul este negociabil .
PRET: 55000 €

Casa situata n Comuna Livezi

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Livezi
Detalii: Casa P+1 situata n Comuna Livezi Imobilul are o suprafa?a de 2.874 mp din care 972 mp, teren cur?i-construc?ii ?i 1.902 mp teren arabil (gr?dina cu pomi fructiferi) . Casa este construita din BCA , acoperit? cu Lindab in suprafa?a construit? la sol de 137 mp, suprafa?a construit? desf??urat? de 260 mp. Parter: living spatios , buc?t?rie ?i baie . Etajul dispune de 3 dormitoare spatioase , balcon ?i o baie . Locuinta dispune de urmatoarele inbunatatiri : central? termica pe lemne ( camera construit? separat unde se afla ?i vasul de colectare apa cu hidrofor pentru uzul intern de apa) dar este ?i apa curenta de la conducta comunala ,put de apa forat cu pompa submersibil? ce aduce apa in vasul de colectare de 750 , fosa,boiler apa calda, instala?ie de nc?lzire, magazie pentru lemne, toat? tmpl?ria noua genera?ie de la barrier abia schimbat? , usa principala noua , toat? mobila este din lemn masiv ?i este inclus? in pre? . 3 aere conditionate , geam termopan dublul , parchet , gresie , faianta . Pre?ul este negociabil .
PRET: 95000 €

OFERTA VANDUTA !!! Vila de vanzare-Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
zona centrala
Detalii: Va prezentam o vila ideala pentru cei ce isi doresc sa traiasca intr-o zona linistita, cu aer curat si totodata cu toate cele necesare langa casa . Vila pe care o prezentam se afla in zona centrala in regim P+1 . Locuinta are o suprafata de 170 Mp , este construita in anul 2015 din caramida si izolata cu polisiteren . Casa are o suprafata de teren de 1.000 mp iar curtea este amenajata cu peluza si flori . La parter se afla un living spatios si frumos amenajat , o bucatarie si o baie la fel de spatioase si o terasa iar la etaj sunt 3 dormitoare cu balcoane si o baie. Vila dispune de toate utilitatile si facilitatile : centrala termica proprie pe gaz cu instalatie pe cupru , apa curenta , geam termopan cu stolerie din PVC , aer contitionat , 3 balcoane inchise in termopan , gradina , curte , izolatie , canalizare , parchet , gresie , faianta . Va asteptam la vizionare ! :)
PRET: 90000 €

Vila de vanzare

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
la 7 km de onesti
Detalii: Imobilul este construit din BCA si este acoperit cu tabla Lindab.Constructia este noua si dateaza din 2016.La interior avem parchet,gresie,faianta si geamuri termopan.Vila este structurata astfel:PARTER:living,bucatarie,baie si camera centralei.ETAJ:3 dormitoare,baie,terasa si 2 balcoane.Mansarda:2 dormitoare,3 dressing-uri si balcon.Va asteptam la vizionare!!
PRET: 125000 €

Vila de vanzare

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Helegiu
Detalii: Vila in regim de constructie P+1+M este desfasurata pe o suprafata construita de aproximativ 100 mp la sol, pe un teren de 750 mp, cu instalatie centrala facuta si este dispusa astfel: PARTER:dormitor,living,baie si hol .ETAJ:3 dormitoare,baie si balcon.Vila este construita din boltari , acoperita cu lindab,si este deasemenea mansardata.
PRET: 1 €

VANDUT ! Vila in Bogdanesti

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Centrala
Detalii: Vila este construita in 2012,din caramida porotherm,acoperita cu Lindab.Curtea este pavata cu piatra de Slanic.Casa este compartimentata astfel:Parter:bucatarie, living, 2 dormitoare si baie.Mansarda:dormitor, living si dressing.Vila mai dispune de o anexa formata din 3 camere ,beci si o anexa pentru pasari.
PRET: 55000 €

VANDUT ! Casa de vacanta Poiana Sarata

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Centrala
Detalii: Casa de vacanta intr-o zona turistica constructie din caramida , finalizata in anul 2008 , avand amprenta la sol de 110mp. Suprafata de teren este de 1.000 mp, dispune de curte imprejmuita cu gard, pomi fructiferi pe rod. Casa e structura Parter+mansarda compartimentata astfel: parter -2 dormitoare, baie, living, bucatarie, mansarta- nefinalizata . Dispune de apa curenta( sistem cu hidrofor), incalzire centrala lemn , fosa septica , garaj pentru 2 autoturisme . Pretul e negociabil
PRET: 75000 €

Vila in Tirgu Ocna

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Centrala
Detalii: Vila in Tirgu Ocna de vanzare . Suprafata teren 2.000 mp. Constructie din caramida structurata astfel: subsol cu beci si garaj; parter : living+ bucatarie+baie; etaj 3 dormitoare+ baie. Imobilul dispune de inclazire prin centrala termica . Pretul este negociabil .
PRET: 85000 €

VANDUT ! Vila in Poiana Sarata regim p+1

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Centrala
Detalii: Vila in Poiana Sarata aproximativ 20 de km distanta de Onesti, la drumul european E 574 ONESTI -BRASOV. Constructie noua din BCA aproximativ 300 mp , regim P+1, fiind compartimentata astfel; Parter 3 bai, 3 dormitoare, living si bucatarie; etaj : 2 dormitoare , living . Terenul in suprafata de 2.000 mp, dispune de livada cu pomi fructiferi, foisor, solar , etc. Dispune de centrala termica pe lemne, apa curenta, fiind utilata si mobilata. Pretul este negociabil
PRET: 85000 €

OFERAT VANDUTA ! vila in Onesti an constructie 2008

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Centrala
Detalii: Vila in Onesti an constructie 2008 din caramida structura parter+etaj. este compartimentata astfel : parter living bucatarie baie, etaj 3 dormitoare baie .Imobilul dispune de toate imbunatatirile, centrala termica proprie, geamuri termopan, izolata exterior, se vine complet mobilata . Suprafata terenului este de 870 mp, avand pomi fructiferi, gratar, foisor. Dispune de bucatarie de vara si beci.
PRET: 120000 €

OFERTA VANDUTA Casa de vacanta intr-o zona turistica

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Centrala
Detalii: Casa de vacanta intr-o zona turistica in apropiere de Onesti. Imobilul dispune de toate imbunatatirile necesare, geamuri termopan, interioare pe stil rustic din lemn masiv , fiind compartimentata astfel parte: living saptios+bucatarie+baie, etaj 3 dormitoare mobilate+baie. Pretul este negociabil.
PRET: 40000 €

Vila in apropiere de Harja

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Centrala
Detalii: Vand vila din caramida P+E+M constructie 2010 cu 5 camere si living 60m/2, o bucatarie ,2 baii.Casa este costruita din caramida poroton pe structura din beton armat cu 2 placi de beton pe nivel cu beci de 40m/2 sub casa. Este complet utilata cu balcoane mari si izolata cu polistiren10cm, grosimea peretelui de 40cm,incalzirea cu centrala pe lemne 40kw Viadrus si semineu in living ,curte de 2400m/2 si anexe : garaj , casuta paznic 15m/2 cu baie WC , magazie lemne ,lumina , fantana si hidrofor apa curenta si livada pe rod ,vita de vie , system de alarma si system de supraveghere video. Terenul este cu deschidere de 84 ml la drumul european E 574 ONESTI -BRASOV la circa100km de Brasov si 24 km Onesti .Merita vazuta si cumparata sau inchiriata pe termen lung este intr-o locatie exclusivista de vile si un loc pitoresc cu aer de munte cu multa liniste se preteza si ca pensiune .
PRET: 150000 €

VANDUT Vila in Onesti de vanzare

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Mal
Detalii: Vila de vanzare in Onesti finalizata in proportie de 90 % . Imobilul este regim P+1 fiind compartimentat astfel : Parter: living+bucatarie+baie; Etaj: 3 dormitoare+baie. Dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan, usi interioare model nou, parchet laminat, gresie si faianta calitate superioara. suprafata teren 980 mp. Pretul este negociabil.
PRET: 75000 €

Vila in Onesti, cartier rezidential

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
de sus
Detalii: Vila in Onesti situata intr-un cartier rezidential ,construita in 2014 din caramida, regim P+1 in suprata de 280 mp. Imobilul dispune de un living, bucatarie, baie si un dormitor la parter, la etaj 3 dormitoare si baie. Imobilul necesita mici finisaje, ele fiind finalizate in proportie de 95% . Mai dispune de un foisor. Suprafata terenului este de 400 mp. Pretul este negociabil
PRET: 109000 €

Vila in Onesti de vanzare

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Centrala
Detalii: Vila de vanzare in Onesti regim P 1. Suprafata teren 300 mp, suprafata casa 150mp. Imobilul este compartimentat astfel: -parter: living, dormitor, bucatarie, baie si hol; -etajul 1: 2 dormitoare hol, 2 balcoane. Imobilul dispune de centrala termica proprie, izolatie exterioara, stolarie din lemn masiv, acoperis lindab. pentru mai multe detalii referitoare la pret contactati-ne.
PRET: 1 €

Vila in Onesti de vanzare

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Centrala
Detalii: Vila in Onesti de vanzare suprafata teren 780 mp constituit din 2 loturi de teren ingradit dispune de 2 intrari. Vila are o suprafata de 180 mp amprenta la sol, avand regimul de inaltime: P+1 Compartimentarea pe fiecare nivel este urmatoarea: Parter este format din 2 living-uri, bucatarie, garaj+atelier La etajul 1 gasim 3 dormitoare, baie si un mic living+ un apartament cu intrare separata compus din bucatarie, camera de zi, baie si dormitor si 2 terase una fiind inchisa si una descoperita. Stolaria este din lemn masiv, dispune de greie si faianta, parchet. In curte este amenajat un foisor+zona barbeque si balansoar. Pretul este negociabil
PRET: 175000 €

Vila in statiunea turistica Slanic Moldova

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Centrala
Detalii: Vila in statiunea turistica SLANIC MOLDOVA regim P+1. Imbilul dispune de 2 dormitoare, 2 bai, living si bucatarie, este complet utilata, dispune de centrala termica , geamuri din termopan, gresie si faianta . Pretul este negociabil
PRET: 55000 €

VANDUT vand vila la 15 km de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Centrala
Detalii: Vand vila la 15 km. de Onesti-teren de 1008 mp si suprafata locuibila 85 mp 4 dormitoare , 2 bai, living si bucatarie Vinzarea este urgenta. Pretul este negociabil
PRET: 20000 €

Vila la rosu la 5 minute de Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Centrala
Detalii: Vila la rosu la 5 minute de Onesti. Suprafata totala teren: 560 mp, amprenta sol constructie 100 mp, deschidere 12 m. Imobilul este compus din P+M, la parter dispune de bucatarie+baie+livingcamera centrala si mansarda este compusa din 3 dormitoare+baie, mai dispune de beci de 21 mp. Pretul este negociabil.
PRET: 35000 €

OFERTA VANDUTA !!AFACERE LA CHEIE-PENSIUNE

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Centrala
Detalii: OFERTA VANDUTA !!! Pensiune turistica in zona montana( POIANA SARATA) situata la Drumul European BACAU-BRASOV front stradal 120 m liniari, teren cca 10.000 mp. Terenul este complet amenajat, detine o piscina deschisa, teren de tenis de camp cu nocturna, pe teren se afla un izvor cu apa sarata ( saramura), spatiu verde toaletat. Cladirea are ca suprafata construita 500 mp( subsol+ demisol+parter+etajul 1+mansarda), anul constructiei 2010,constructia este din caramida, izolata exterior, acoperis lindab, detine 5 camere, living, bucatarie, 8 bai, sala de fittnes, sala de biliard, beci si sauna. Incalziere pe centrala termica proprie, dispune de geamuri termopan, usi interioare noi. Pensiune se vinde complet mobilata si utilata conform normelor europene in viguare. Mai dispune de o constructie amenajare cabanier ( dormitor cu televizor si frigider si baie)
PRET: 225000 €

Vand vila in Onesti

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Centrala
Detalii: Vand vila in Onesti, construita in anul 2007 structura din lemn, suprafata uitila imobil 170mp, acoperis lindab, geamuri termopan, usi interioare noi , aer conditionat , sistem video si alarma ,izolatie termica , curte pavata , este imprejmuita cu gard , are o deschidere 27 m . Dispunde de o anexa separata in care se afla beciul si centrala termica fiind pe combustibil solid , garaj pentru 2 masini . Este racordata la canalizare, apa curenta de la sursa proprie, curent electric. Suprafata totala este de 1420mp dispune de livada cu 40 pomi fructiferi, spatiu verde. Vila P+1+M, la parter avand bucatarie open space, living, baie si birou, la etaj sunt 2 dormitoare, baie si un living. Imobilul este abonat la firma de paza. Pretul este negciabil.
PRET: 161000 €

OFERTA vanduta! Vand in Onesti vila P+1

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
CENTRALA
Detalii: OFERTA EXCEPTIONALA!!! Domeniu de vanzare compus dintr-o vila suprafata utila 250 mp (P+1) doua living-uri , patru dormitoare, o bucatarie si doua bai, acoprita cu tigla bramac , izolata cu polistiren, incalzire centrala cu gaze + incalzire auxiliara termosemineu.Este racordata la apa si canalizare din reteaua orasului + apa din retea proprie+ fosa septica. Pe proprietate se mai afla un garaj de 40 mp cu beci la subsol+o casa de vacanta compusa dintr-un living si bucatarie-stilul rustic.Terenul aferent proprietatii este de 5000 mp pe care se afla o livada de meri in productie, mini teren de fotbal, perdea de vie, o minisera si padure.PRETUL ESTE NEGOCIABIL se poate vinde si in rate. Asteptam oferta dumneavoastra de pret.
PRET: 1 €

oferta vanduta. VILA in ONESTI

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
cartier rezidential
Detalii: Vila P + 1 situata intr-un cartier rezidential al Onestiului, construita in anul 2009 din caramida, acoperita cu tigla Bramac, cu suprafata la sol (parter) de 150 mp. Este izolata la exterior cu polistiren de 10 cm, are geamuri din termopan, parchet din lemn masiv (stejar), usi interioare din lemn masiv cu vitralii. Parterul are living, bucatarie, 2 dormitoare, o baie si un birou. Etajul este compus din 2 dormitoare, 2 dressing-uri si o baie. Incalizrea se face prin centrala termica pe gaz si termosemineu pe lemne. Curtea are gazon cu sistem de irigatie impamantat, cale de acces betonata, foisor cu beci izolat, este amenajata cu braduleti si tuia. Poarta este din fier forjat, cu inchidere electrica, gardul are multiple ornamente din fier forjat. Suprafata totala a terenului este de 1050 m.
PRET: 200000 €

VANDUT Vila de vanzare in ONESTI

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Onesti
Detalii: Casa in Onesti P+1+M, constructie din caramida, acoperita cu tigla ceramica, centrala pe gaz si termosemineu pe lemne, incalzire prin pardoseala la parter, calorifere la etaj si la mansarda. Suprafata utila a parterului este de 219.2 mp, a etajului de 219.2 mp iar a mansardei este de aproximativ 100 mp. Frontul stradal este de 54.51 m iar suprafata totala a terenului este de 1000 mp. Parterul este alcatuit din: living, bucatarie, terasa, baie, grup sanitar, birou, camera tehnica si hol de acces. La etaj: 3 dormitoare spatioase, 2 bai, hol. Mansarda are baie de serviciu si locuri de depozitare. Anexe: garaj (pentru 2 masini, suprafata de 40 mp, cu 2 usi automate), magazie, bucatarie de vara. Casa este imprejmuita cu un gard din beton si tigla, cu acces pe 2 parti din fier forjat (una automata - la intrarea principala - si una manuala). Locuinta este construita de lux, totul este modern. Pretul este negociabil.
PRET: 250000 €

OFERTA VANDUTA

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
excelenta
Detalii: Vila superba cu etaj si balcon, constructie din caramida, cu teren de 870 mp, living, 3 dormitoare, bucatarie si 2 bai. Este facuta lux, are absolut tot ce trebuie, inclusiv centrala termica proprie. Mobila este inclusa in pret. Posibilitate de vanzare in rate.
PRET: 89000 €

VANDUT vila, ideala pt pensiune, zona Tg Ocna

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Tg Ocna
Detalii: Vila situata la 300 m de mina salina pe un teren 1150 mp, casa pe structura de lemn p+1, suprafata locuibila 280 mp compus din 4 dormitoare , un birou ,living room de 90 mp, 2 bai ,bucatarie cu soba de teracota, un dressing, un beci accesibil din casa,magazie de 50 mp,centrala termica pe lemne+atelier la subsol+foisor pt picnic,retea de gaze la poarta. ideal pt pensiune.pret :125000 euro neg.
PRET: 125000 €

VANDUT Vand vila in Poiana sarata- centru

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Poiana sarata
Detalii: vand vila in Poiana Sarata, in centru, amprenta la sol 85m, 3 dormitoare cu balcon individual, 4 bai, bucatarie, living, terasa, incalzire centrala pe lemne, stolarie din termopan pe maro, camera de centrala, teren 1500 mp. pret negociabil
PRET: 60000 €

VANDUT Vila Poiana Sarata

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Poiana sarata
Detalii: Vand casa de vacanta in statiunea balneoclimaterica Poiana sarata, 3 dormitoare cu balcoane individuale, 4 bai, bucatarie, piscina acoperita, sauna, camera cabanier, living, camera de joaca pentru copii, plantatie de trandafiri si brazi argintii, teren 1800 mp. Pret negociabil
PRET: 80000 €

VANDUT

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Scutaru
Detalii: Toate camerele sunt cu gresie si faianta
PRET: 45000 €

oferta vanduta

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Hotel international
Detalii: Vand Parter Vila In Sinaia 2006 nelocuit, Zona Hotel International. Confort 1, Cu Intrare separata si teren 190mp. Centrala termica proprie pe gaz Germania. Patru camere ,Bucatarie mobilata si utilata, Baie,Terasa, Pivnita,Garaj. Se vinde complet mobilata (lemn masiv),Echipata si dotata,
PRET: 214900 €

Vand vila in Onesti OFERTA VANDUTA!!!

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Zona de sus
Detalii: Vand in onesti vila P+1, formata din 3 camere + living, bucatarie, 3 bai, sala de mese,beci, garaj, sauna; teren aferent 500 mp,. Vila se vinde la cheie!Are toate imbunatatirile necesare! pret negociabil
PRET: 120000 €

VANDUT CASA DE LUX

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
TCR
Detalii: VILA CONSTRUITA IN 2010, TEREN AFERENT 1700 MP, DOUA DESCHIDERI LA STRADA, UITLITATI : GAZ, CANALIZARE, APA, CURENT, CENTRALA TERMICA PROPRIE PE LEMN SI GAZ, COMPUSA DIN 2 BUCATARII, 4 BAI, 4 DORMITOARE, 2 SUFRAGERII, CAMERA CENTRALEI, ANEXA CU MAGAZIE SI BECI. POT LOCUI SI DOUA FAMILII!
PRET: 160000 €

VILA VANDUTA

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
SATUL CATOLIC
Detalii: CASA SATUL CATOLIC, LA STRADA, SUPRAFATA UITLA 170 MP SI TEREN AFERENT 500 MP. CONSTRUCTIA ESTE DIN CARAMDIDA, IZOLATA CU POLISTIREN, STOLARIE EXTERIOARA SI INTERIOARA DIN PVC CU GEAM TERMOPAN, FOSA, CENTRALA TERMICA PROPRIE PE GAZE, PARCHET LAMINAT, GRESIE SI FAIANTA IN BAIE, UTILATA. MOBILATA SI AMENAJATA DE LUX.
PRET: 90000 €

OFERTA NU MAI E VALABILA vila si spatiu comercial

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
calea brasovului
Detalii: vila si afacere cunoscuta sub numele Cat Woman,teren 2251 mp si iaz.Acoperisul este inalt ceea ce permite mansardarea.Jos este spatiul si sus locuinta.Bucataria si baia complet mobilata.Baia are sauna umeda si uscata si jacuzzi cu tv.Barul complet mobilata!Se poate opta si numai pentru inchirierea spatului comercial.
PRET: 299000 €

OFERTA NU MAI E VALABILA Vind urgent vila P+!

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Scutaru
Detalii: Urgent vind vila din BCA , P+1 , 4 dormitoare , living , 2 bai si 2 bucatarii teren aferent 1008 mp. Pret 50.000 euro ; oferta valabila 1 luna
PRET: 50000 €

OFERTA NU MAI E VALABILA P 1,Manastirea Casin

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Scutaru
Detalii: Suprafata locuibila 160 mp,3 dormitoare,2 bai,living 80mp,semineu piatra,mobilat,gresie,fantana-curte. Suprafata teren 1000mp,imprejmuit cu gard
PRET: 76000 €

OFERTA NU MAI E VALABILA Vand complex turistic Margareta - Harja (pensiune + camping)

DE VANZARE

Tip imobil: vila
Zona:
Harja
Detalii: Pensiunea are 21 de camere cu 2 sau 3 paturi. Camping-ul are 5 casute cu 2 sau 3 locuri.
PRET: 380000 €

Navigare rapida

VANZARE
Apartament
2 camere

3 camere
4 camere
Garsoniera
Casa
Vila
Teren
Spatiu comercial

INCHIRIERE
Apartament
2 camere

3 camere
4 camere
Garsoniera
Casa
Vila
Teren
Spatiu comercial

Calculeaza taxele si impozitele notariale


COLABORATORI

OnestiOnline.ro
Onestiul.ro
Bacaul.ro
 

Statistici


gesi-imobiliare.ro Web analyticsImprimante termice mobile bluetooth REGO
Imprimante, cartuse compatibile toner si cerneala, CISS, cilindri, chipuri, toner praf refill
Medintern SRL - Analize medicale, analize sange, ecografie, echografie, EKG, EEG, cabinet ginecologie, diabetolog Onesti
Vand garsoniera in Onesti
Vand apartament 2 camere in Onesti
Caut sa inchiriez apartament 4 camere in Onesti
Vand casa in Onesti
Vand apartament 3 camere in Onesti
Vand vila in Onesti
Vand apartament 4 camere in Onesti
Vand spatiu comercial in Onesti
Vand teren in Onesti
Imobiliare in Slanic Moldova
Cumpar casa in Belci
Vand casa in Filipesti
Inchiriez garsoniera in Tg. Ocna
Vand garsoniera in Tg. Ocna
Vand casa in Borzesti
Inchiriez apartament 2 camere in Onesti
Inchiriez apartament 2 camere in Tg. Ocna
Inchiriez casa in Tg. Ocna
Vand teren in Caiuti
Caut sa inchiriez spatiu comercial
Inchiriez vila in Onesti
GESI IMOB Onesti
Imobiliare in Onesti
Cumpar apartament in Onesti
Vanzare apartamente in Onesti
Cumpar casa in Negoiesti
Inchirieri apartamente in Onesti
Imobiliare in Tg. Ocna
Vand teren in Bogdanesti
Inchiriez apartament 3 camere in Onesti

Home :: Despre noi :: Vanzari :: Inchirieri :: Servicii :: Hot offers :: Bonus :: Contact